КрасИви, иЗЯЩни и ЦВЕтни куХНИ - наслаЖДавайТЕ им СЕ, 4 чаСТ

• 80 330
  • 584
  •   1
Отговори
# 525
Мивката не съм си я видяла още, но е 240, Тека.
1200 лв за мивка - може би от квадратните,с прави ръбове, или с повечко приставчици и глезотийки.
И аз можехда си поръчам мивка около 1000 - ако на 2 конзоли бях опънала само един плот и отдолу да пусна перде на връвчица Joy - вместо шкафове и дръжки:)

# 526

И аз можехда си поръчам мивка около 1000 - ако на 2 конзоли бях опънала само един плот и отдолу да пусна перде на връвчица Joy - вместо шкафове и дръжки:)

Mr. Green
...доколкото видях имаше за отцеждане 2 корита, ренде, дъска за рязане...може и вибратор да е имало, че докато миеш чинии Joy
Аз иначе искам обикновена мивка, с едно корито, 19см да е дълбока, ленена - вчера обикаляхме и не намерих обаче..

# 527
  • София
...доколкото видях имаше за отцеждане 2 корита, ренде, дъска за рязане...може и вибратор да е имало, че докато миеш чинии Joy

Е, не така де... Моята мивка е над 1000 лв на Тека, но е къде къде по-добрия вариант от тези на Бланко за 2400лв. А и в крайна сметка не правиш всяка година кухни!

# 528
Да, знам я ако не се лъжа - дъската е стъкло май, ама необикновено.
Хубава е мивката, няма какво да се кривя.

Иначе и ние поръчахме тази в лен, но нямах внос сега и се наложи да взема гладкатаhttp://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0000311&ca … =Search%20resultsами 3 месеца без мивка - не мога да чакам вече!

# 529
Разбира се, ако човек има парите нека си купува най-фърсито на пазара, спор няма в това.
И за мивката се отнася.
Зависи колко пари ти отпусна семейния бюджет.
Идеята за вибратор ми хареса- в крайна сметка и миенето на чинии да бъде приятно занятие.

# 530
Цитат
Ние пак сме в дилема за настилката в кухнята  ooooh! ей, до развод ще стигна с тия мои плочки Mr. Green
И ние доста трудно избрахме нашите,100 магазина обиколихме,аз търся мръсно бяло,с  вишнево червени  нишки(да приличат на  мраморни-ама как ги обясних),всички продавач-консултанти правят така   33uu ,питат къде съм виждала такива,аз им соча главата си.Добре че мойто мило  се отнесе с разиране  Laughing 4 дни гранитогрес търсихме (майстора много държеше да е гранитогрес).Голям проблем

# 531
® - направих си майтап де Wink....сорри Blush

Полли, поне избра ли подобно, което беше в главата ти Wink

Чаено момиче, и аз точно такава харесах, както ти писах, само, че ленено Peace

# 532
Цитат
Ние пак сме в дилема за настилката в кухнята  ooooh! ей, до развод ще стигна с тия мои плочки Mr. Green
И ние доста трудно избрахме нашите,100 магазина обиколихме,аз търся мръсно бяло,с  вишнево червени  нишки(да приличат на  мраморни-ама как ги обясних),всички продавач-консултанти правят така   33uu ,питат къде съм виждала такива,аз им соча главата си.Добре че мойто мило  се отнесе с разиране  Laughing 4 дни гранитогрес търсихме (майстора много държеше да е гранитогрес).Голям проблем
Ами защо държат на гранитогреса? Ние това сложихме, най-ужасния цвят според мен, но бяхмепритиснати от времето и  понеже коридор+част от хола+бокса са с един под избрахме сол-пипер в цвят избледняла охра. Thinking Абе не е моят цвят, ма карай, вече е сложен.
Теракотата държи по-топло иначе.

# 533

Цитат
Полли, поне избра ли подобно, което беше в главата ти
Не.....  примирих се че такова чудо нема   Joy (след обиколка на магазините в Разград,Шумен и Русе) най-накрая се спряхме на сив на бели и черни ивици,наредихме го шахматно,получи се много интересно.Силно се надявам да си паснат цветовете на кухнята и пода .
Цитат
Ами защо държат на гранитогреса?
Обясниха ми (мъжо и майстора) че е най здрав,дори и да изтърва нещо(а аз ги правя такива  Embarassed) няма да се отлющят парчета или да се начупи-вероятноста е минимална,ако няма останал въздух .

# 534
  • Italia, Palermo
Ох, налегна ме един езибиционизъм...Здравейте, вали и е студ и кисна пред компа, интересни теми за дома...Приятна зимна вечер на всички от мен!
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2832669680100816441CdJ … t=home-and-garden

# 535
milix-мнооого ви е яка кухнята.Мноооого. Къде ви я правиха ? Виждам,че сте с газови котлони-на коя фирма са,че и ние ще купуваме такива.Доволна ли си от тях?

И към всички ,които имат печки с газови котлони -бихте ли ми препоръчали фирма и модел на печка с 2 газови и 2 керамични котлона.

# 536
И към всички ,които имат печки с газови котлони -бихте ли ми препоръчали фирма и модел на печка с 2 газови и 2 керамични котлона.
В момента ТехноМаркет имат промоция на такъв плот и фурна Electrolux , обаче нямам лични впечатления.

# 537
Ох, налегна ме един езибиционизъм...Здравейте, вали и е студ и кисна пред компа, интересни теми за дома...Приятна зимна вечер на всички от мен!
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2832669680100816441CdJ … t=home-and-garden

Много е хубава - любими цветове Wink

# 538
  • Italia, Palermo
Здравейте мацки! Мерси за комплиментите. Кухнята е италийска, марка Берлони. Тук карат само на газ, само по телевизионните готварски предавания ползват керамични котлони, рядко, но съм ги виждала по магазините. Нарвемето взех на майка в България печка с такъв котлон, казва, че е удобно, чисто и икономично да се готви на такъв.

# 539
  • Пловдив
момичета да ви питам нещо....тоест тези които вече имате кухни.....искам да си сложа в шкаф над мивката механизъм-за отцеждане на чинии и изобщо пробори.....та ме интересува колко са ви високи шкафовете,на които имате такъв,аз видях един който е висок 60 см и при условие че съм 155 висока май горната част ще ми е неизползваема,тоест ако си измия на ръка една чинийка,няма да взема стол че да я оставя да се суши.... newsm78 та се чудя дали няма и по ниски тоест за по плитки шкафове....като гледам на снимки в неа не мога да се ориентрам Sad
хайде благодаря ви предварително,дано и аз скоро пусна снимки на готовата ми кухня.....засега съм още на проекта:)

Общи условия

Активация на акаунт