Bharat Dil Se - 3

• 19 872
  • 285
  •   1
Отговори
# 210

Леле моми4ета като 4ета какви пъте6ествия предприемате и какви не6та виждате, имам 4увството, 4е ние живеем егати ску4ния живот...Simple Smile

На нас пък ще ни е интересно да научим  нещо за твоите географски ширини по-нататък. Grinning

Креми, нямаш ли снимки  с куртата?
За срамотите нямам!
А куртата е в кувейт!в мойте гащи може  и катето и теб да поканя!
но виж куртате е вталена с ръкави до под лакътя и като чарлстон/разкроени/
абе днес майнямам много дар слово!

# 211
ААА аз съм гледала тази церемония по прибираме на знамето на Индо-Пакистанската граница... изклЮ4ително интересно, те просто са го развили до невероятни висоти...Simple Smile
Леле моми4ета като 4ета какви пъте6ествия предприемате и какви не6та виждате, имам 4увството, 4е ние живеем егати ску4ния живот...Simple Smile
На работа - в къ6ти, дома6ни задължения и това е....Simple Smile Тука си наваксвам пропуснатите пъте6ествия... Simple Smile То си е моя вината де, мен ме е страх да летя и избягвам до максимум, най много до БГ... ама от следва6тата година трябва да по4на да се осмелявам, 4е ми се отвори желание като 4ета за невероятните места в Изтока.
А то не е страшно летенето, аз се  чуствах като в маршрутка!претъпкана с правостоящи! Sick
Само за инфото един самолет с 250 пътници се изпразва при евакуация за максимум 40 сек всички пътници!
от какво да те е страх, те са го измислили хората и за  всичко са помислили!
А за изтока можем цял форум да отворим не една или две теми!
чакам с нетърпение да почнем за тайланд или сингапур, а бангладеш!!!, държави в който съм била, така не мога без да съм ходила да дам компетентно мнение! Hug

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 22:34 от um_sami

# 212
Абе аз знам идеално, 4е на практика в самолета е най сигурното място на света (бях, 4ела статистика, 4е навсякъде другаде 6анса да ти се слу4и не6то е много по голям), но мен си ме е страх. Явно организмът ми усе6та, 4е на 10 000 метра от земята не му е естествено:)
А като бях малка затапвах вси4ки съу4ени4ки с това, 4е 6те ставам стЮардеса... умираха от яд, 4е не са се сетили да си го заплЮят преди мен:) А аз се сетих, за6тото пък на мен дядо ми е пилот и аз със самолети и пилотски истории съм израснала. Да не говорим, 4е преди промените си пътувахме само със самолет, но като минах 20+ не знам какво ми стана, след едно пътуване просто с всеки следва6т път паниката ме обзема6е все пове4е... но стига за това... Simple Smile
Кажете, как са социалните възможности в Индия? Ако 4овек е беден има ли как с талант, желание и работа да се издигне със собствени сили или на практика се ражда обре4ен на мизерия?
Казвате за ужасната мизерия - това ли4ен избор ли е и на4ин на живот или принуда?
Спомням си, една моя приятелка която бе6е живяла дълго във Виетнам казва6е, 4е е много мръсно за6тото те не го виждат като проблем... просто не им пре4и.

# 213
Моята е на дизайнерката Ritu Kumar и добре, че ме подсети за нея, съвсем бях забравила, че имам такава.

http://www.ritukumar.com/

# 214

Спомням си, една моя приятелка която бе6е живяла дълго във Виетнам казва6е, 4е е много мръсно за6тото те не го виждат като проблем... просто не им пре4и.

Имаме една позната индийка, която казва, че се чувства великолепно в Бангкок, защото шумотевицата и тълпите й напомнят за Индия.

# 215
Споредмен те са свикнали така да живеяt!
http://www.youtube.com/watch?v=HiLe1BBoQ9k
 незнам как не станаха поне 10 катастрофи в това видео!
Според мен има такива които се примиряват и такива които са амбициозни!
но все пак според мен има такива които са от оределени касти и си живеят според тях!

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 22:54 от um_sami

# 216
Като съм гледала разли4ни филми и програми за Индия и наистина вижда6 някаква безумна мизерия, но съ6то и как това е ли4ния избор на много хора (поради разни при4ини). От друга страна сме свидетели на това как милиони индийци се опитват непрекъснато да търсят други възможности... в Европа, Арабия, Америка... Та се 4удех къде е истината. Тук има много пакистанци които са характерни с това, 4е първото поколение е искало просто да събере пари и да се върне заможно, но второто не иска, иска да си остане в Европа. Мъжът ми има сестра в Лондон и там е съ6тото... старите си ходят с традиционните облекла и явно така им харесва, а младите не искат и да 4уят за Азия... освен ако не става дума да си вземат жена от там. Simple Smile

Ох майко... това ми изглежда като една от тези електронни игри на които играехме като малки... трябва хем да "мине6" хем да се "пази6" от многото не6та които искат да те "изядат"...Simple Smile

# 217
Ето едно реалистично видео за Мумбай! http://www.youtube.com/watch?v=t8_owmewW34
Верное за това с пакистанци и индийци!
мъжами например не искаи да чуе да се връща в пакистан!но виж баща му е там всеки 3 месеца,брат му си е в ню йорк и не се е прибирал от 5 г може би ще ви пусна снимка от неговата сватба!
аз съм ходила и на пакистанска сватба в кувейт!
Bhabi се казва на жената на брат на мъжа, на български не знам как е!Та това е жената на съдружника му и са като негово семейство в кувейт, и те ме приеха като част от семейството!от нея ми е тази скъпа дреха, иначе от свеки има други,но тази най си ми харесва!
Ами ние бяхме в залата на жени!бях с дъщерите на Bhabi.Булката седеша като на сцена минахме и я поздравихме тя седеша като мумия нито аз  я познавам нито тяме знае коя  съм, и седнахме като на театър, децата танцуват на пакистано-индийско-арабска музика и с едни тоалети като принцеси! newsm78малко пакистано-арабска сватба
минават филипинки и раздават в подноси сладки и нещо като торбички със подаръкот сватбата но не издържахме да стигнат до нас, никой не познавахме и си седяхме настрани!1ч най много да сме седели и си тръгнахме, отидохме от уважение към момчето!
След товакато видях булкатане можах да я позная! #Crazy

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 23:16 от um_sami

# 218
За това че младите не искат да се върнат  е верно, виж брат му на мъж ми не иска и дума да се каже да се връща, но сестра му завърши в англия и се върна, след това работи в банка -но много уговорки трябваше от страна на свекъра за него е срам дъщеря му да работи! ами за какво го учи!?
Миналата  година се  ожени момичето уговорен брак, аз я питах ти съгласна ли си така и тя е напълно съгласна, така е израстнала, ами мъжа и има  частна клиника как да не е съгласна!
eTO сбимки от сватбата на брат му!
http://images21.snimka.bg/004186355-big.jpg
http://images21.snimka.bg/004186356-big.jpg

# 219
  • Варна, а по празниците в Ямбол

......в мойте гащи може  и катето и теб да поканя!

Извинете, че се намесвам, ама защо точно мен и ноя в едни гащи - като най-дебелки тук, или за да ни е по-интимно??!!!! newsm78 newsm78 newsm78 Rolling Eyes Laughing Mr. Green Joy Joy Joy

# 220

Извинете, че се намесвам, ама защо точно мен и ноя в едни гащи - като най-дебелки тук, или за да ни е по-интимно??!!!! newsm78 newsm78 newsm78 Rolling Eyes Laughing Mr. Green Joy Joy Joy
Имах предвид че и 3 ще се съберем!
А може и щафета да си предаваме кой знае!!!!! Sick Embarassed Hug Whistling Crazy

# 221
ааааааа newsm53  и трите, АХА...!!! smile3508 smile3521

# 222

Мъжът и жената интимно Joy Joy от една страна, от друга, на мен ми останаха няколко килограма до идеалното тегло, така че къде ме вкарваш в кюпа на дебелките? Twisted Evil Mr. Green Heart Eyes Друг е въпроса какво правиш и ти там, ама да не изместваме фокуса от мен в момента. Crossing Arms

За щафетата съм по-съгласна. Mr. Green

Креми, ако сестрата на мъжа ти беше против уредената сватба, как биха се развили нещата? Дар словото ти се върна и на мен ми отиде съня пак. Twisted Evil

# 223
Друг е и въпросът, защо се разписвам в 23 и 29 и кога ще спя и аз.... Вчера по канал 1 даваха филм някакв за индийските.. ама аз докато се усетя.. то свърши  Mr. Green

# 224
Добър вечер, и аз съм на линия Grinning
Мисля някой беше питал, кога е най-подходящо да се посети Индия. Според мен след септември до края на януари.

Относно Холи (този празник с цветните пудри) не мога да се включа, характерен е за северна Индия, там Лила се разпорежда Grinning  . Дълбоко подозирам обаче, че пак е свързан с убиването на някой и друг демон.  Flutter

Креми много хубави младоженците Grinning.
Аз също имам 3-4 от тези който се наричат шалвар камиз. Абе мисля че правите грешка, мъжкия костюм се казва Курта Пиджама, а на женския му викат шалвар камиз. Имам  и 2 сарита, ама не са им ушити блузите.

Относно р. Ганг, самите индийци я наричат Ганга и това е една от поредните богини, Всъщност всички реки в Индия са богини. Историята е следната: настанала жестока суша и хората много страдали. Тогава един светец започнал да се моли на бог Шива, молил се години без да мърда от мястото си. Накрая бог Шива дошъл при него за да попита какво иска и защо се моли толкова всеотдайно. Светеца казал, че иска Шива да изпрати майка Ганга на замята за да имат хората вода. Шива изпълнил желанието му и потекла реката Ганг Grinning

Общи условия

Активация на акаунт