Bharat Dil Se - 3

• 19 864
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Мисля че тя  чакаше да и намерят  подходящ жених, все пак в англия завърши и се очакваше да е някой богат и важен, и за мъжми са питали преди!и дори  и той е имал уреден ама са го развалили, момичето било някаква  лигла вика той и все искала на нейната да става, щото баща о бил някакъв бизнесмен в лондон!била пакистанка с британски паспорт!много важно нещо!глупости на таркалета!
А за сестра му на мъж ми-питах я ти обичаш ли го, и тями вика  ими ще се науча! #Crazy newsm78 Sick
Ка бе ще се научиш, ами така били по здрави връзките, уважението било много важно и вярата в Аллах, тя пък е супер набожна! А мъж ми му дай да кара скъпи коли и да пие уиски!/дори в рамадан/ Embarassed Embarassed Embarassed

# 226
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Креми в еуфориятапропуснах двете снимки, гледам другите коментират.. та се върнах назад.. Много са готини и двамата!! Peace като артисти от филм са ми!

# 227
Абе мисля че правите грешка, мъжкия костюм се казва Курта Пиджама, а на женския му викат шалвар камиз. Имам  и 2 сарита, ама не са им ушити блузите.

Не, сигурна съм , това  го чух за първи път в Индия. Става въпрос само за туника, която може и да не е дълга като тези от костюмите.

Свърши ли крикета, нищо не казваш за лютото newsm12

# 228
тя е 18 година, пакистанка родена в Щатите!
А той е на 25 ако не се лъжа!
миналата година се ожениха за няма и 2 седмици!Луди млади!!!

# 229
  • Варна, а по празниците в Ямбол
тя е 18 година, пакистанка родена в Щатите!
А той е на 25 ако не се лъжа!
миналата година се ожениха за няма и 2 седмици!Луди млади!!!
Confused Crazy Flutterдет се вика като се обичат да се вземат!

# 230
Креми в еуфориятапропуснах двете снимки, гледам другите коментират.. та се върнах назад.. Много са готини и двамата!! Peace като артисти от филм са ми!
Абе влезна ти в Гащите и забрави и ума и дума! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 231
Абе влезна ти в Гащите и забрави и ума и дума! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Гледай само да не изпусне щафетата. Joy Joy Joy

Спомняте ли си случая от миналата година с момичето , което избяга от майка си англичанка, с която живееше, и се върна в Пакистан при баща си. Родителите са разведени, вдигнаха се голяма олелия, майката твърдеше, че баща й е я е отвлякъл, дъщерята пък не даваше и дума да се издума за връщане. На скоро четох пак за тях, момичето живее в палата на баща си и се чува всеки ден по скайпа с майка си.

# 232
Не съм го чувала това!
Но не се учудвам!имат ужасно уважение към бащата, е и аз имам голямо уважениекъм свекър  ми!
като моя не иска да ми угоди нещо, звъня на свекъра казвам му и става на моето!много ме обича!

# 233
Добро утро и лек ден.  bouquet

Снощи сънувах, че ще подновяваме брачните си клетви в... Бангалор. Laughing

# 234
  • София
Добро утро, дами   bouquet
Добре дошла отново на um_sami с интересни истории, както винаги  Hug

Някой, по-нагоре, питаше за Holi.
Не знаех, че само в Сев. Индия го празнуват  Rolling Eyes

Историята е следната. Някакъв арогантен крал бил недоволен от това, че синът му Прахлада почитал Бог Вишну. Затова няколко пъти се опитвал да убие сина си, но все не успявал (егати и негодуванието  Shocked). Най-накрая помолил сестра си Holika, която имала имунитет срещу огън, да седне с племенника си в огъня и да го изгори. Само, че станало така, че принц Прахлада се отървал невредим, а леля му изгоряла. 
Затова в навечерието на Холи се палят големи огньове и хората стоят около тях.
В Уикипедията прочетох и едно друго обяснение за Холи. Той се празнува през пролетта (първият ден след пълнолуние през март), когато се сменят сезоните и се смята, че тогава има много вирусни инфекции и настинки. И хвърлянето на цвентите прахчета има медицински смисъл - те са все някакви билки, предписвани от Аюрведа докторите.

# 235
Абе я кажете, има ли файда от тази АЮрведа? Майка ми е стра6но запалена по изто4ните у4ения и даже е минала няколко "нива" (не знам дали така се казва) в АЮрведа и все се опитва да ме лекува така... ама аз пуст скеприк, хи4 не вярвам...  Rolling Eyes
Младоженците верно са много красиви... ясно, 4е няма да има кой знае колко против...Simple Smile Виж ако бе6е някой 6и6кав 4и4ко...Simple Smile А уредените бракове и сред на6ите пакистанци са много разпространени. Даже в Дания приеха закон преди няколко години, 4е няма6 право да се ожени6/омъжи6 за 4ужд гражданин ако си под 28г. за мъжете и 24г. за жените. Това е с цел да ограни4и уговорените бракове поне до толкова, 4е ако не искат да 4акат да трябва да избират из между тези който ве4е са в Дания (т.е. да няма "нов внос") или просто да из4акат до по голяма възраст когато се предполага, 4е няма да е сре6ту тяхното желание. За6тото има и много слу4аи, особено сред моми4етата когато те се 4увстват много разли4ни от младежите на своята възраст в Пакистан и не искат да се женят там. Виж мъжете нямат ни6то против, явно им харесва да се женят за жени които са възпитани в традиционен стил. Но моми4етата, израснали тук, ритали са футбол до в4ера наравно с мом4етата (много разпространен тук) и изведнъж да се оженят за някой, който о4аква да се държат като пакистанките от Пакистан, хи4 не им е кеф...Simple Smile

# 236
Ноя... я кажи ако не е тайна, колко са идеалните килограми в близкия Изток? Много ме вълнува тази тема...Simple Smile
В БГ както знаете, вси4ко над 50кг. е в пове4е май... а тук около 60тина си е абсолЮтно ОК... съответно на мен ми е кеф, за6тото хем не ми се наложи да свалям вси4ко, хем се броя фино гадже:) Пък и 50 ми се виждат малко ве4е, много малко...Simple Smile

# 237
  Но моми4етата, израснали тук, ритали са футбол до в4ера наравно с мом4етата (много разпространен тук) и изведнъж да се оженят за някой, който о4аква да се държат като пакистанките от Пакистан, хи4 не им е кеф...Simple Smile

Никой не ги пита обаче, в повечето случаи зависи  от семейството. Twisted Evil

# 238
Добро утро девойки мили  Hug

Снощи изгледах Monsoon Wedding, хареса ми  Grinning

Кога ще пускате снимков материал от Бангалор? Била ли е някоя от Вас в индийски храм, какво се прави, как е обстановката там.

Хайде до по-късно, че трябва да се правя на работна  Twisted Evil

П.П. Ели защо я цанихте автор на Кама Сутра, аз по си мислех, че нейно дело е един труд за Ароматни/ Уханни Градини ли беше  newsm78, но със сигурност автора е с арабски призход  Wink а тематиката е сходна на Кама Сутра, но с арабски привкус!

# 239
Да де, там е работата... само 4е, в Норвегия принудителните женитби за забранени и държавата пък хи4 не я интересува дали семейството иска да ре6и...Simple Smile Даже има на последък практика, ако примерно 15_16 г. моми4е заминава за Пакистан на "по4ивка да види семейството", я викат в отделна стай4ка на лети6тето и и удрят един разпит... ползват сигурно психолози и т.н. експерти да видят дали 6те доловят "сигнали" за не6то нагласено и напоследък има доста слу4аи от този тип. За6тото и младежите на възраст за женене са 3то поколение и съвсем не искат ве4е.

Общи условия

Активация на акаунт