Bharat Dil Se - 3

• 19 882
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
не мога да ви изчета като погледна само че имам 3-4 страници да чета и се укокорвам!
сега сядам да ви чета!  bouquet

Катето и Креми, чакаме ви. Hug Авторката на дебелата книга  дето сипе закани също. Mr. Green Малката индийска стъпка да заповяда на дансинга. newsm19 Heart Eyes

Дайте да си направим един Diwali предварително. Laughing Домакините да осигурят зарята. Mr. Green

Аз отговарям за консумацията. Mr. Green

# 196
И ето идваш,бавно стъпваш ....
Тъй като съм първа нещо да отметна/дет се вика да съм от полза на домакините/ докато се съберем всички
П.П да взема да ви изпея една песен така със сигурност ще се разбере къде е веселбата Mr. Green

# 197
Аз май  трябваше тефтерчето да отворя докато ви изчета!
Извинявам се официално за отцъствието но почивните дни майка  ми работи усилено и ми грабва компютъра! Whistling Whistling Whistling да не гояворим че и счетоводни форуми я научих да пише и да създава теми , и учудващо бързо се справя!  bouquet
Та така ако пропусна нещо ще допълвам!
Оле като приказките на шехерезада е тук, няма отлепяне!Майка чак дойде да се чуди какво съм се залепила сега! Joy Joy Joy
Та така много интересно е всичко което казвате, за крикета, аз така и не съм гледала дори!
За пакистано индийския конфликт не съм запозната и нямам намерение, и не одобрявам тази вражда между държавите и избиването на толкова хора, доста  пти сме имали спорове с моя! Sick
За красотите,  не съм ходила за да кажа какво е но съм била в Шри ланка което е почти същото!
Ноя ти си била верно голяма авантюристка само из индия! #Crazy #Crazy #Crazy
За кама сутра винаги ми е било интересно как навремето това не е било срамно а дори занаят жената да е добра!
Много индийски филми съм гледала, може би всеки ден по един, но до 2005г от там нататък съм много зле с имена  на заглавия, иначе всичко де що беше ново и старо се изгледа в къщи!
Любим ми е VEER ZARA, ето и една песничка от филма!
http://www.youtube.com/watch?v=m2PUakK8leo
имаше доста, в някой бг торенти бяха пуснали доста филми но спрях да тегля, че не мога да си ги записвам на джд, не се научих просто!
иначе от имената които се сещам-Devdas-много плаках на този филм!WAQT,Veer Zara!Мисля в замунда/торент сайт/имаше доста, амапусто заглавия трудно помня, тези 3 филма са ми любими и си ги взех на джд да си ги гледкам и тук!
А я кажете има ли нещо верно в това че  колкото по люто ядат толкова са по слаби че им изгаряло стомаха или това са врели не кипели!

# 198
Ели, ти няма ли да ни изпратиш по едно копие и  от твоята книга, ако може и с автограф. Laughing

Да така е. Колкото и да съм срамежлива да си призная  Blush аз я написах, но вдъхновена от смелите премеждия до люлката на любовта, Тадж Махал, на една видна пътешественичка, която имам честа да познавам лично  Hug  Heart Eyes. Но за това ще разкажа след малко, че все още не е минал ифтара при нас и е харам  Twisted Evil. Но след това няма да можете да си вземете въздух от , колкото и да се оплакват някои хора от това  Mr. Green. Ще видите  Joy.
Специално за писателкитена Книжлето вие двете обменяхте опит или една друга се допълвахте, или едната предава щафетата на другата!

# 199

П.П да взема да ви изпея една песен така със сигурност ще се разбере къде е веселбата Mr. Green

Айде славейче, аз ще акомпанирам Mr. Green

Специално за писателкитена Книжлето вие двете обменяхте опит или една друга се допълвахте, или едната предава щафетата на другата!

Тя ми подаде щафетата и аз я поех, какво да правя нали съм й приятелка rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 200

Тя ми подаде щафетата и аз я поех, какво да правя нали съм й приятелка rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Aми то май вие си предохте щафетат  и отидохте да практикувате!Много рано бе мимичета, децата не са ли будни още?
А  аз сега мухите да лапам по форума! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 201

А я кажете има ли нещо верно в това че  колкото по люто ядат толкова са по слаби че им изгаряло стомаха или това са врели не кипели!

Диде, ти така ли се грижиш за фигурата на Мали, че доколкото си спомням, слабичък ми се видя. Joy Mr. Green

Креми, и аз съм чела, че от лютото се слабее, но ако караш само на люти чушки сигурно Joy, ако ометеш и 5 порции кюфтета с тях, и лютото няма да ти помогне. Laughing

Aми то май вие си предохте щафетат  и отидохте да практикувате!Много рано бе мимичета, децата не са ли будни още?

Не е точно така, как да практикуваме, като пак няма образ и звук моята партньорка. Twisted Evil Завидя ни някой на спринтьорските умения и това е. Mr. Green

# 202

Не е точно така, как да практикуваме, като пак няма образ и звук моята партньорка. Twisted Evil Завидя ни някой на спринтьорските умения и това е. Mr. Green
Някой  ви диша въздуха на вас! hahaha Whistling Whistling Whistling ooooh! ooooh! Peace

# 203

Някой  ви диша въздуха на вас! hahaha Whistling Whistling Whistling ooooh! ooooh! Peace

Аз се чудя защо е толкова разреден  и не може да се диша.rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

# 204
Я кажете знаете  линещо повече за този празник дето се пръска боядисано брашно,  голяма мацаница, по мног фили съм го виждала!

# 205
И нещо друго!
ох май една страница само мой постове но аз си наваксвам пропуснатото!
Та за разликата в пакистанските и индийските дрехи , това което аз знам де, не че много знам нещо за макистан, голям срам Embarassed!
та в различните краища на индия са с различна дължина тези туники на жените, и панталоните са им главанта разлика!
панталоните на индийките са много стеснени долу и набрани и са като потури отдолу, с много дълбоко дъно/ех ама го обясних/ а на пакистанките пак са много дълбоки, до ушите могат да ми стигнат тези гащи, но са широки долу!
и пакистанските поне това което знам че са задължителнос къс или дълаг ръкав и шала еметнат през врата!
ех имах и аз такива снимки с тази дреха но ги оставих едните в кувейт, а от студиото вместо да  ми ги сложат на диск ми дали празен диск!
Имах едно много скъпо и луксозно такова ,шала е около 2м на 1,5 метра сатен някакъв скъп-и целия е обшит с пайети и мъниста на цветя, и горната дреха е така!, боже много е красиво, като го облчах в кувейт всички ме заглеждаха!
но пуста глава забравих го там!и сега си събира паяжина в гардероба а ми е подарък от Bhabi!
/това ще ви обясня какво е по натаък!че става много нахално само аз да пиша тази бечер Embarassed

# 206
 И за свещената река Ганг ако може да се изкажете, кога се ходи, кои ходят, какви са легендите за нея.

Креми, на мен ми подариха туника с такива гащи , в които можем да влезем и двете. Twisted Evil Иначе на някои туники им казват курти, от коприна са, и те се подчиняват на определени моди и дизайнери, но държат много хладно, не се мачкат и прикриват коремчето.

# 207
Oh ези курти са много готини, и какви шевици какво чудо, свеки ми бешепратила от пакистан специално ги шили за мен, голяма тарпана беше!да ми пращтат такива дреи, е аз си ходех  с тези туники, верно самного готини!
плюс че под тях се облича едно като тенисчица!и верно са много удобни, аз и от кувейт съм си купувала туники и тук в БГ на всички им изпадаха очите и все ме питат от къде са!
аз дето розово вобще не обличам, любимата ми пакистанска туника/курта/ е в розово!
Извинявам се че намесих пакистан, но просто това е единственото за което мога да говоря за там а и дрехите са доста сходни!
външен човек или на пръв поглед нямат абсолютно никаква разлика

# 208
ААА аз съм гледала тази церемония по прибираме на знамето на Индо-Пакистанската граница... изклЮ4ително интересно, те просто са го развили до невероятни висоти...Simple Smile
Леле моми4ета като 4ета какви пъте6ествия предприемате и какви не6та виждате, имам 4увството, 4е ние живеем егати ску4ния живот...Simple Smile
На работа - в къ6ти, дома6ни задължения и това е....Simple Smile Тука си наваксвам пропуснатите пъте6ествия... Simple Smile То си е моя вината де, мен ме е страх да летя и избягвам до максимум, най много до БГ... ама от следва6тата година трябва да по4на да се осмелявам, 4е ми се отвори желание като 4ета за невероятните места в Изтока.

# 209

Леле моми4ета като 4ета какви пъте6ествия предприемате и какви не6та виждате, имам 4увството, 4е ние живеем егати ску4ния живот...Simple Smile

На нас пък ще ни е интересно да научим  нещо за твоите географски ширини по-нататък. Grinning

Креми, нямаш ли снимки  с куртата?

Общи условия

Активация на акаунт