Bharat Dil Se - 3

• 19 862
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и от мен!
Снимките са на брат му и жена му, в ню йорк се жениха по този начин и беше брак по любов!
както и нашия беше по любов, !виж не можа да удържи синовете си Свекъра, но дъщеря си омъжи с уреден брак , и малката сигурно ще е така, макар че и тя е доста свободничка, но е малка още!
А тази дето се ожени сега е на моите години, тоест на 26 се ожени!
Сега се сетих една истовийка!
Имахме  доста индийки сред екипажа, имаше едно мимиче което беше по близо с нас-Шрий се казваше!
Та тя имаше един възлюбен американец ли канадец ли беше но май технитеи бяха намерили жених и тя уж се дърпа ама накрая склони, там беше и въпросна каста а и момчето било много богато!

# 241
Абе 4естно, ако ти изберат някой наистина подходя6т по възраст и т.н. според мен уредените бракове могат да са супер успе6ни, оба4е ми е жал за моми4етата дето дават фира с някой 4и4ко...

# 242
Здравейте , чета Ви с голям интрес вече втора седмица.Проследих  и трите Ви теми за Саудитска арабия, Бахрейн и сега и Индия и исках да ви благодаря за увлекателните разкази и истории, които споделяте с нас.Надявам се, че не ви е неприятно да бъда  ваш гост и да обогатявам познанията си за света благодарение на Вас. Продължавайте да пишете, а аз ще продължавам да Ви чета. Искам да попитам има ли сред Вас живеещи в Сирия, Ливан, Йордания.?Нека и те да се включат Praynig
Лек и слънчев ден!  Simple Smile

# 243
  • София
Абе я кажете, има ли файда от тази АЮрведа?

Ползвам две лекарства на Himalaya, води се аюрведа, и от двете съм страшно доволна. Но статистическата ми извадка не е особено голяма, за да правя генерални изводи.  Laughing Според мъжът ми е много ефективно, ама колко ли, пък, и той е запознат. Сестра му и мъж и са си нормални доктори  Mr. Green

ПП

Здравейте , чета Ви с голям интрес вече втора седмица.Проследих  и трите Ви теми за Саудитска арабия, Бахрейн и сега и Индия и исках да ви благодаря за увлекателните разкази и истории, които споделяте с нас.

Добре дошла при нас. Много ми е приятно да чувам такива неща  Hug

# 244
Здравейте момичета  Hug.

П.П. Ели защо я цанихте автор на Кама Сутра, аз по си мислех, че нейно дело е един труд за Ароматни/ Уханни Градини ли беше  newsm78, но със сигурност автора е с арабски призход  Wink а тематиката е сходна на Кама Сутра, но с арабски привкус!
А, Ани, това не е мое дело, миличка  Mr. Green. Тук по нешенско май е нямало до скоро жени-писателки  newsm78. А и времето е много горещо, няма да ми е много комфортно в градината  Twisted Evil.
А за моята творба тъкмо мислих да ви разкажа с подробности снощи и технологиите ми изневериха  #Cussing out  #2gunfire /отново  Confused/. Но по време на Рамадан тук всички са в нета и сървърите изпушват  Laughing. Дори папи ми разказваше вчера за един негов колега. Баща му бил 70 годишен и доктора му препоръчал да се ограничава от нета, че не било добре за здравето му  #Crazy. Та надявам се да простите липсата ми  Blush.
Креми, добре завърнала се  Hug. Липстваше ни.
monterey, . Много се радвам, че ти е интересно при нас. Ако имаш някакви специфични въпроси относно Ливан, Сирия, Йордания можеш винаги да ги зададеш. Нашите най-блиски познати тук са от Йордания и от Ливан, така че ще се опитам да ти отговоря. Освен това в началото на следващата година сме планували една ваканция на Мъртво море в Йордания и тогава ще мога да се включа и с лични впечатления .

Ноя... я кажи ако не е тайна, колко са идеалните килограми в близкия Изток? Много ме вълнува тази тема...Simple Smile
Повечко са  Joy... В началото като се оженихме с мъжа ми се шегуваха с мен, че щяли да ме върнат от летището в Кайро, че съм била много слаба. Шегувам се разбира се  Mr. Green. Наистина при нас имат проблеми с наднорменото тегло /за жени и за мъже/. Постоянно се подлагат на диети и всевъзможни начини за сваляне на теглото /дори и люто ядат, но май на тях не им действа  Twisted Evil/. Има специализирани диетични центрове, които ти определят диетична програма и дори ти доставят съответната храна за деня до вас. Доста са скъпи, но са много посещавани. Най-неприятното е, че и голям процент от децата и младежите са също с наднормено тегло, но това е разбираемо при положение, че да излезнеш навън да хапнеш е едно от основните развлечения. Другото е да отидеш на шопинг  Mr. Green, но накрая пак се озоваваш в ресторанта или кафето. Всички ядат по всяко време и на всякъде  #Crazy. Това е положението.

# 245
Здравейте , чета Ви с голям интрес вече втора седмица.Проследих  и трите Ви теми за Саудитска арабия, Бахрейн и сега и Индия и исках да ви благодаря за увлекателните разкази и истории, които споделяте с нас.

welcome, Monterey, радвам се, че темата се радва на интерес и винаги си добре дошла да се включиш. Виж, ако очакваш да прочетеш отчет в колко часа сме яли, спали и използвали WC-то, тогава наистина ще ни затрудниш Mr. Green Шегувам се, щом четеш тук, ставаме с един повече. Hug

Да де, там е работата... само 4е, в Норвегия принудителните женитби за забранени и държавата пък хи4 не я интересува дали семейството иска да ре6и...Simple Smile Даже има на последък практика, ако примерно 15_16 г. моми4е заминава за Пакистан на "по4ивка да види семейството", я викат в отделна стай4ка на лети6тето и и удрят един разпит... ползват сигурно психолози и т.н. експерти да видят дали 6те доловят "сигнали" за не6то нагласено и напоследък има доста слу4аи от този тип. За6тото и младежите на възраст за женене са 3то поколение и съвсем не искат ве4е.

Палачинка, приветствам такава ангажираност на държавата, но нали след тази стаичка трябва пак да се върнат при семейството си. С други думи, не са единици случаите на убийства на честта дори и в тези държави. Непрекъснато има случаи във Великобритания, от това ми настръхват  косите като на всеки нормален човек. Та, в този смисъл, понякога може би се примиряват именно от инстинкт за самосъхранение.

Ноя... я кажи ако не е тайна, колко са идеалните килограми в близкия Изток? Много ме вълнува тази тема...Simple Smile

Както е казала Ели, тук стандартите за красота са "завишени". Joy Ние обаче все още се водим по size zero дето уж не е на мода вече. Mr. Green
За Himalaya, на голяма почит са всичките им продукти сред индийци и филипинци. Моята лекарка, индийка, много добра, обаче изобщо не е в час с всякакви нетрадиционни методи на лечение, а би трябвало поне да е запозната на теория, и съответно ги отрича.

Ани, тя Елито не си пада по този труд Wink, наела си е градинар. Joy Joy И както виждаш не отрича авторството си над големия труд на живота си. Mr. Green Разбрахме, че не е и по заканите, а по делата. Twisted Evil Има нещо много гнило в Саудито, с този нет дето все й се губи. Thinking

Креми, какво прави малкото Сами, докато мама разнищва щекотливи въпроси? Laughing Heart Eyes

Домакините, поздравления, тази тема ще свърши рекордно бързо. Laughing

# 246
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Да поздравя и аз monterey,   Hug

Домакините, поздравления, тази тема ще свърши рекордно бързо. Laughing

Както отговори дивиана на зададения от мен въпрос - не е нужно темата да свършва, ако има какво да се каже по нея и преди да сме решили коя ще е следващата дестинация, която ще посетим, както и кой ще е домакина ни!!!! Hug Wink Sunglasses

# 247
привет
на аЮрведа признавам само масажите _ кеф
моя приЯтелка имаШе нестандартна индийска гинеколожка, дето много натурално го даваШе, ама за малко ЩеШе да пукне заради една извънмато4на бременност, 4иито признаци дори не беШе забелязала "докторката" _ естествено не си правя изводите за вси4ки, но съм много скепти4на  Confused

много сте писали, брави  newsm74
не разбрах какво сте яли в4ера, ама карай  Wink

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 15:29 от gioia

# 248
...но нали след тази стаичка трябва пак да се върнат при семейството си. С други думи, не са единици случаите на убийства на честта дори и в тези държави...
Ами имат си методи, предлагат им за6тита от семейството ако ре6ат да откажат женитбата, в съ6тото време семейството го привикват и по4ват да ги притискат. Казват им, 4е имат подозрения и 4е ако моми4ето се върне подозрително бързо женено 6те има наказания и колкото и да зву4и "ала бала" все пове4е семейства не смеят да принуждават децата си. Но от време на време има инциденти, верно е. Миналата година психи4но увреден брат уби трите си по малки сестри, поду4ен от семейството, което не харесало колко са се "европеизирали". А истината е, 4е някой трябва да повле4е крак и по4ват да се слу4ват не6тата, за6тото много не искат, но не смеят да протестират.

# 249
Добър ден,
Чувствам се като мечка посред зима. Не мога да си отворя очите, постоянно ми се спи и спи и спи  smile3507
Добро утро и лек ден.  bouquet

Снощи сънувах, че ще подновяваме брачните си клетви в... Бангалор. Laughing
Това според мен е знак от някой бог и трябва сериозно да се замислиш по въпроса newsm53

Относно Аюрведа, аз съм ползвала само едни билкови таблетки на Хималая, но и аз като Лила не знам те ли ми помогнаха или просто си ми мина.

За връзката люто-килограми, мисля, че няма такава. По-скоро болшинството индийци са толкова слаби поради ниско калоричната предимно вегетарианска храна която ядат. Мъжа ми например ми казва, че трябва да се яде месо веднъж седмично и не желае да яде нищо сладко - не бил научен като дете. Е, как да не е слаб? Забелязвам обаче, че жените след като се омъжат доста напълняват.

Уредените бракове пък са цяла индустрия в която се въртят много пари, Лила беше писала, но и аз да допълня. Булки и младоженци се търсят по всякакви възможни начини - чрез роднини и приятели, обяви във вестници и напоследък много модно е по Интернет. Ето два сайта за да видите за какво става дума:
Bharatmatrimony
Shaadi
Изненадващо и за мен много от тези уредени бракове са успешни и дори може да се каже, че се обичат. Имаме приятели и с успешни и с неуспешни уредени бракове. Наскоро на мъж ми една приятелка се ожени и изкара при мъжа си точно 5 месеца, сега ще се развеждат.

# 250

Това според мен е знак от някой бог и трябва сериозно да се замислиш по въпроса newsm53

И аз това му казах на Джон, ама той ме посъветва да се замисля за друга дестинация. Mr. Green

При сватбите има ли индийски вариант на нещо ново, нещо старо, нещо  синьо и на заем? Laughing Вместо жартиера какво мятат? Laughing Къде се разписват?

Палачинка, чудесно е ако могат да се спрат тези изстъпления по някакъв начин, браво за тези мерки.

не разбрах какво сте яли в4ера, ама карай  Wink

Не можем да се мерим с пикантериите по вашия край, та за това си траем. Laughing

# 251
Благодаря за милото посрещане! Heart Eyes
Noia Simple Smile Е ..... мен слабо ме вълнува в колко часа сте яли, спали и използвали WC,  но виж  ако споделите какво и как сте яли, с кого и как сте спали и как и колко често сте използвали WC това ве4е е друго нещо ......  Би ме заинтригувало   Wink Laughing Шегувам се .........  

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 16:25 от monterey

# 252
Мъжа ми например ми казва, че трябва да се яде месо веднъж седмично
Оле, завиждам ти /дори и не толкова благородно  Twisted Evil/. У нас не се сяда на масата ако няма месо, а на мен вече ми призлява от него  Confused. Не обичам месо нито да го ям, нито да го готвя  Naughty.

ако споделите какво и как сте яли, с кого и как сте спали......  
Е, това вече е приказка  Twisted Evil...

# 253
но виж  ако споделите  с кого и как сте спали

Публична тайна е, със съфорумките, пред компютъра, с изкривени вратове, до малките часове . Laughing

# 254

Общи условия

Активация на акаунт