Bharat Dil Se - 3

• 19 875
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Извинете, че последните два дни ви поизоставих, но имам малко ангажименти.

Да питам нещо. Пишем за Индия, докато има какво да кажем по въпроса, независимо от страниците или ще пускаме нова тема? Щото с Дидка готвим нещо за забележителностите и да знам дали да направя нова тема или да го пусна тук.

След малко ще ви кажа ние как се женихме и какво и как подписвахме  Laughing

# 256
но виж  ако споделите  с кого и как сте спали

Публична тайна е, със съфорумките, пред компютъра, с изкривени вратове, до малките часове . Laughing
Ех, съдба, съдба  Tired... добре че само и не е виртуално, че иначе цялата гилдия индийски богове щяха да се разсърдят  Mr. Green.
Та това ме върна към мисълта за моя житейски труд  Twisted Evil. Дидка, казваш, че вече Кама Сутра не е на почит, но все пак майките не предават ли на дъщерите си някои умения от нея??? Бях гледала един индийски филм и майката на главната героиня я обучаваше още като навърши 7 годинки. След това за съжаление нещата се стекоха негативно за момичето, но това й беше от голяма полза в бъдещата й професия /не помня обаче името на филма, беше много тъжен  Cry/.

# 257
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аз предлагам да се напънем със спамо/чата до 15 страница и там в новата темма, да поднесете за забелжителностите... Embarassed Mr. Green
Може примерно до 15 страница да разпънем на кръст monterey, да ни разкаже с кого и къдее и колкочесто тя самата???? newsm53 smile3521(..... и ето ти ги 15 страници!!
Приема сее нали???! Twisted Evil Mr. Green

# 258

Ех, съдба, съдба  Tired... добре че само и не е виртуално, че иначе цялата гилдия индийски богове щяха да се разсърдят  Mr. Green.

Ани, след тази дуплика, мисля, че не можеш вече да се съмняваш в авторството на онази книга. Mr. Green

Ели, аз не рабрах, добре че е виртуално или добре, че не е.......уточни, моля те, за да не ядосаме боговете. Twisted Evil

# 259
Аз съм съгласна с Катето  newsm10. Иначе чакам с нетърпение разказа ти за вашата /ако не решиш да го оставиш за продължението, разбира се  Mr. Green/.

# 260

Ех, съдба, съдба  Tired... добре че само  и  не е виртуално, че иначе цялата гилдия индийски богове  щяха да се разсърдят  Mr. Green.

Ани, след тази дуплика, мисля, че не можеш вече да се съмняваш в авторството на онази книга. Mr. Green

Ели, аз не рабрах, добре че е виртуално или добре, че не е.......уточни, моля те, за да не ядосаме боговете.  Twisted Evil
Няма да разсърдваме боговете, я  Laughing...
Ани, признах си чистосърдечно   Mr. Green

# 261
  • София
Мдам, като гледам, ще оставя разказа за следващата тема, защото сега я подготвяме, а краят на тази застрашително наближава  Mr. Green

# 262
Любопитството ни вече е събудено Grinning
Да взема, аз пък да ви кажа за моята, нищо че беше в България.
Първо отиваме да разпитаме какви документи ни трябват за подписването и служителката, като се втренчи в Мали и му вика "Аз тебе те познавам". Аз я питам "ама, как го познавате той за първи път идва в България" - "Не, казва тя познавам го, виждала съм го някъде". Той горкия нали не разбира български и не може да за защити Grinning. За малко да си помисля нещо.
Направихме документите с триста зора, голямо тичане беше и пак при същата мацка. Тя гледа, сверява и по едно време казва "Ааа, не! Аз вас не мога да ви оженя!". На мен ми пресъхна гърлото от притеснение, защото визата му изтичаше след седмица и нямахме време да правим нови документи. Питам аз притеснено какъв е проблема, а тя "Аз това име не мога да го произнеса". #Cussing out

Както и да е стигнахме до заветния ден, започва церемонията и стигаме до частта в която трябва да кажеш ДА. Казвам аз ДА и мацката (същата) пита Мали ще ме взима ли, аз услужливо му казвам "Кажи ДА". Леле тази мадама като се развика, да не съм му казвала какво да отговори, а да му преведа въпроса. Аджеба, да не би случайно той да не знае какво правим там Joy Joy Joy
Все пак му каза името (явно беше репетирала цяла нощ) hahaha

И накрая като завършек, на цялата работа заявява, че сме вече съпруг и съпруга и млъква и ни гледа едно странно. Аз усещам, че нещо трябва да правим, ама не не мога да се сетя какво. След няколко секунди неудобно мълчание гостите почнаха да ми подсказват "целувка, целувка" Mr. Green . Е, целунахме се Flutter . После в ресторант и така се бракосъчетахме.
Ще чакам с нетърпение индийската сватба на Лила dance

# 263

Както и да е стигнахме до заветния ден, започва церемонията и стигаме до частта в която трябва да кажеш ДА. Казвам аз ДА и мацката (същата) пита Мали ще ме взима ли, аз услужливо му казвам "Кажи ДА".

Joy Joy Joy Диди, умори ме от смях. И аз така напомних на Джон, но не му напомних за настъпването, а погачата остана цялата в мен при разчупването, при което той ме обвини в укриване на важна информация. Mr. Green И нас не искаха да ни женят 5 минути преди церемонията, защото Човекът и кумовете си оставили паспортите в хотела, от къде да знаят хората, че ще им трябват.  Mr. Green На края се смилиха и минахме между капките. Grinning

# 264
  • София
Момичета, след малко ще пусна новата тема, т.к. не знам дали ще съм тук, когато довършите тези. Ама не бързайте да я налазвате  Mr. Green Пишете си спокойно тук  Laughing

# 265
Диде, супер изживяване сте имали с тази сватба  Joy. А от негова страна дойдоха ли гости или си беше само той??? Представям си милия как ли се е чувствал при събирането на всички тези документи. Като знам каква ни е администрацията в БГ със сигурност доста сте потичали  Wink. А ти знаеше ли, че след това заминаваш за Бахрейн??? /оле, голяма съм любопитка  Blush/
Ноичка, и вашата сватба ли беше в България???
Аз ще изчакам Лила да разкаже за нейната и тогава ще ви кажа и за моите емоции по нашата  Twisted Evil.

# 266

Ноичка, и вашата сватба ли беше в България???

Къде другаде такива ритуали с настъпване и погачи, дето младата булка ги е месила цяла нощ? Mr. Green Joy

# 267
Ама не бързайте да я налазвате  Mr. Green

Като видях и плъховете в новата тема.... Mr. Green

# 268
Снощи изтървах свирача и серенадата където ми беше подготвил,но времето и доставчика ми са виновни.Те и никой друг.
Момичета много ме заинтригуваха  сватбите ви и начина по който са протекли.Как половинките ви приемат обичаите и привичките ни?
Добре дошла на monterey  bouquet

# 269

Момичета много ме заинтригуваха  сватбите ви и начина по който са протекли.Как половинките ви приемат обичаите и привичките ни?

Може би най-шокиращото за ирландската рода беше, че ги поканихе само 2 месеца преди сватбата. Разбрах го, когато,  след години получихме покана за сватба от тяхна страна, година и половина преди събитието.  Laughing Всичко фигурираше:точния час , църквата и купона след това. Mr. Green Учудиха се, че правим и сватби в неделя, при тях са само в събота. За едно бяха единодушни всички, че не трябва да се виждам и говоря с младоженеца в деня на сватбата. Кумата си беше донесла шапка, но като видя, че никой не слага се отказа. Беше им много интересно всичко, особено ритуалът в църквата. Заведохме ги на репетиция, да видят какво се прави. Joy Joy Кумът беше концентрирал цялото си внимание в това да не прасне короните една в друга. Mr. Green В ресторанта чете дълго слово с преводач. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт