Има ли желаещи за PREISSTURZ -I част

• 13 898
  • 316
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
мисълта ми е ,че сметка в евро май се плащаше за откриването и ако не се лъжа newsm78

Ами и аз мисля, че ако NaMeLeSz си открие сметка в евро ще плати някаква такса, ако е така, по-добре парите да се съберат в лева, а vladkab ще ги преведе вече в евровата си сметка...

# 136
  • София-Красна поляна
Момичета утре като отида в банката ще проверя дали се плаща. Ако се плаща вече си имам сметка в лева и ще дам нея. Лека нощ за днес.   Hug

# 137
# 138
  • в центъра
Въобще не ми става ясно защо е нужно да се открива сметка в евро. Така всеки ще трябва да си обръща лева в евро и въобще ми се вижда сложно. Докато сметка в лева, предполагам, всички имат и ще е по-лесно да се преведат по-бързо. Поне така (в лева) сме ги събирали винаги досега и не е имало проблем.

# 139
  • Русе
Въобще не ми става ясно защо е нужно да се открива сметка в евро. Така всеки ще трябва да си обръща лева в евро и въобще ми се вижда сложно. Докато сметка в лева, предполагам, всички имат и ще е по-лесно да се преведат по-бързо. Поне така (в лева) сме ги събирали винаги досега и не е имало проблем.

Peace

# 140
  • Русе
И аз пуснах ЛС с линковете  Peace.

# 141
# 142
  • София
На този етап се отказвам от поръчка!Успех на поръчващите!

# 143
  • София-Красна поляна
До момента сме 9 човека (с мен) с 26 артикула. Току-що се обадих в банката. При откриване не е нужно да се плаща. След първата вноска по сметката се удържат 15 евро а вие из нея може да боравите с всички останали пари. А като се закрие сметката тези 15 евро ми ги връщат. Така че няма страшно! Днес мисля да отскоча до банката. Ама че отвратително време навън сега си показах носа и пара ми излиза от устата. ББРРРРР   cold Има още поръчващи доколкото си спомням. До утре дали ще сме приключили с избирането че да изчисля разходите и да събираме вече паричките.
Владкаб къде живееш да ти занеса парите?

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 09:41 от NaMeLeSz

# 144
  • Русе
Ето имената на тези дето изразиха желание да поръчат: Гигилче, Valensiq, ara75, dorik, Плами, Mish, balena, mrs.buttler, bimbo, tania77, zdravi4, vladkab. Кои трима са се отказали? Може би е добре да им пуснеш по едно ЛС..  newsm78

Упс-с-с и NaMeLeSz  Laughing. Значи 4-ма са се отказали?

Току-що видях, че и правда_z е поръчала, ако с нея са 9 човека, значи 5 са се отказали  Shocked. Или още избират. Хайде момичета по-чевръстичко, че ако нещо не пристигне случайно другия месец съм си набелязала евентуално Ларедут.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 09:45 от tania77

# 145
  • в центъра
Аз продължажам да не виждам смисъл да се открива сметка в Евро.

NaMeLeSz, нямаш ли сметка в лева, на която да ти преведем парите?

# 146
  • Русе
Аз продължажам да не виждам смисъл да се открива сметка в Евро.

NaMeLeSz, нямаш ли сметка в лева, на която да ти преведем парите?

Ами на предната страница тя това каза, че има сметка в лева и ще ни даде нея, ако и искат такса за такава в евро.

# 147
  • София-Красна поляна
Ето имената на тези дето изразиха желание да поръчат: Гигилче, Valensiq, ara75, dorik, Плами, Mish, balena, mrs.buttler, bimbo, tania77, zdravi4, vladkab. Кои трима са се отказали? Може би е добре да им пуснеш по едно ЛС..  newsm78

До момента поръчка съм получила от:
tania77,zdravi4,Valensiq,ara75,Плами,Mish,правда_z,balena,NaMeLeSz
Другите незнам дали са се отказали или просто не са избрали още. Ще ги питам  Hug

# 148
  • в центъра
Ами направо да дава сметката в лева и готово.  Laughing

# 149
  • Русе

До момента поръчка съм получила от:
tania77,zdravi4,Valensiq,ara75,Плами,Mish,правда_z,balena,NaMeLeSz
Другите незнам дали са се отказали или просто не са избрали още. Ще ги питам  Hug

Че тя само mrs.buttler имаше 8 артикула май.  newsm78 - на първа страница от тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт