Има ли желаещи за PREISSTURZ -I част

• 13 896
  • 316
  •   1
Отговори
# 255
ами те и ЦКБ ме натискаха за банкирането си ,ама им казах да си гледат работата аз искам Ипей  Mr. GreenА т мина по всички стъпки ,нали?Получи код и пробва на банкомат?

# 256
ами те и ЦКБ ме натискаха за банкирането си ,ама им казах да си гледат работата аз искам Ипей  Mr. GreenА т мина по всички стъпки ,нали?Получи код и пробва на банкомат?
Да, беше интересно като игра. При банкомата вече имаше проблем и тогава се обадих в ДСК. Така се запалих. Направо съм с "вързани ръце". В банките пускат ли с колички?

# 257
  • София-Красна поляна
Да, беше интересно като игра. При банкомата вече имаше проблем и тогава се обадих в ДСК. Така се запалих. Направо съм с "вързани ръце". В банките пускат ли с колички?
Ама разбира се! И даже път ми правят да мина напред.Ама предпочитам да съм си с кенгуруто.

# 258
Ама разбира се! И даже път ми правят да мина напред.Ама предпочитам да съм си с кенгуруто.
е, за днешния превод ще ползваме услугите на нашия тати. Иначе аз продължавам да нахалствам за ипей-я и ДСК. Всъщност ДСК е разрешила само на 4 свои карти достъп до системата.
NaMeLeSz - на ЛС ще ти пратя името на мъжа ми, защото ще е от негово име. Сега отиде до банката.

# 259
  • София
Вече й моите парички пътуват. Laughing

# 260
С помоща на мъжа ми ( Heart Eyes) и моите парички са преведени.

NaMeLeSz - пуснахти и на ЛС от името на кого са

# 261
  • в центъра
И моите мангизи са на път - пуснах ги в клона на Граф Игнатиев и на въпроса кога да си ги търси получателя, ми отговориха: утре, най-късно вдругиден  Shocked #Crazy Shocked #Crazy Така се вбесих - не стига, че чаках половин час някаква мудна касиерка, докато пет други служителки си бъркаха в носа, ами и това ...  ooooh! Възможно ли е парите да се "придвижват" толкова бавно в рамките на една банка.  newsm78 Като пусках в ОББ на Vadkab при предишната поръчка, още не се бях прибрала вкъщи и имах съобщения от нея,че са пристигнали!

# 262
не би трябвало,толкова бавно,по принцип банка банка най-много на кръгъл час  са ми минавали Peace

# 263
  • в центъра
не би трябвало,толкова бавно,по принцип банка банка най-много на кръгъл час  са ми минавали Peace

Еми и аз така си го представях, ама тя (касиерката) ми вика: ми то Борика към 16 часа ги обработват, затова утре, най-късно вдругиден... Ама вече си мисля, че е била уморена Tired и нещо се е заблудила женицата...

# 264
  • София-Красна поляна

Еми и аз така си го представях, ама тя (касиерката) ми вика: ми то Борика към 16 часа ги обработват, затова утре, най-късно вдругиден... Ама вече си мисля, че е била уморена Tired и нещо се е заблудила женицата...
Доколкото те разбрах си ги пуснала в същата банка.Абсурд е чак в другиден.Тая нещо не е била в час.  Peace

# 265
Здравейте и аз се прибирам от пощенска банка току що.Та отивам аз в клон Надежда с двамата ми младежи и там една опашка на касата ooooh!..Идва нашия ред,държа малкия на ръце през цялото време и касиерката ме пита-На какво основание внасяте парите?...И аз- Shocked Shocked ShockedАмиии за една играчка Embarassed....Тя вика как така,дайте номера на фактурата #Crazy...Накрая написа в графата-изплащане на играчка,ама не се знаело така дали ще пристигнат,та да си пазя документите Rolling Eyes Close......Изпратих 22лв. и ми взеха комисионна 4лв.,не е ли множко newsm78....Най-важното е парите да стигнат Praynig.

# 266
за пощенска банка-пощенска банка ли? newsm78 Сметката не е в Евро нали?

# 267
utre sutrin gi puskam moite!

# 268
Маци, като се опитвам да преведа парите излиза по BIC-а, че банката е в Ямбол? Така ли е? Да не стане грешка?

# 269
Ами да от пощ.банка ги пуснах в лв.ooooh!...И на моето документче пише БПБ-Ямбол,дано всичко е ок.

Общи условия

Активация на акаунт