Февруарското човече на мама мира не дава вече!

• 14 295
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НЕ БЛАГУН И ЗУЗУЛУНКА.БАДЕТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ. Момичета,аз сам малко притеснена за моите килца до тук съм +10.Не се тъпча апъккккккккккккккккк.Качила сам малко на дупе и малко в краката другото е един корем.Лек ден ви желая.                                

# 181
Честит Рожден ден на малкия Благун  ura Tada newsm59 Tada  ura  много усмивки и  безгрижно детсво, на щастливата мама -честит празник   bouquet
Честит Рожден ден и на Zuzulina nbirthday много здраве, щастие и късмет и едно прекрасно бебче  newsm32.
Мами от Бургас утре да не забравите, че сме на училище Laughing Уговорката е 8.45 пред новия свободен. Дар77, ако утре успея да напиша нещо Rolling Eyes , че предния път беше такава лудница #Crazy - можеш да разчиташ.
На всички пожелавам красив и топъл ден
 Hug  Hug  Hug

# 182
  • София
Честит рожден ден мило Зори!!! Hug   bouquet ! Нека живота ти да е изпълнен с усмивки и един ден като се обърнеш назад да няма за какво да съжаляваш! Това е за теб:

http://www.amsterdamn.org/2007/04/22/internet/the-coolest-pictur … ll-see-today-pics , пък и ние можем да хапнем Wink

А това за Благун-сладун:

Да е най-умното, добро и здраво дете и да направи Евелинар най-гордата мама!

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 11:41 от ephrossina

# 183

Честит Първи Рожден Ден на бъдещ батко Благовест. Да е здрав, да е късметлия, да е щастлив,да е обичан и обичащ, да има в живота си истински приятели и да слуша родителите си.

Честит Рожден Ден на Зузу. Пожелавам ти с годините да запазиш този младолик и красив фейс. Да бъдеш една грижовна мама на сладко бебе, да изживееш с много приятни емоции своята сватба, да си безгранично щастлива и обичана, нека каквото ти се иска да стане реалност в най-скоро време.

# 184

hahaha hahaha hahaha Можем да хапнем ДА. Изглеждат супер готино и вкусно, аз се развеселих. Благодаря ти, ephrossina  bouquet

# 185
ephrossina страхотни сандвичи, размечтах се за детски рожден ден. Като бяхме малки със сестра ми имахме детска кничка за готвене и там имаше такива хрумвания за сандвичи, но тези са невероятни!

Hug Hug Hug

# 186
С тези вкусотии мога да кача и още 10 килограмчета.Черпя всички ви.

# 187
  • София
Честит Рожден Ден Зузулина!  bouquet Hug Бъди винаги много обичана, желана, щастлива и усмихната! И да получиш най-хубавия подарък през февруари!

Честит Рожден Ден и на Благун на Евелина! Да е жив, здрав, умен, послушен и да е гордостта на мама и татко!   bouquet Hug

# 188
честит рожден ден на рождениците! здраве и радост!

аз току-що идвам от преглед и да се оплача, че съм на диета. мислех, че ще съм рекордьора на форума, но виждам, че има още две мами с по 10 кила отгоре. е, аз съм третата Cry. трябва да спра хляба, сладкото и картофите. ужасна история. а не че ям толкова много...
по този повод благородно завиждам на всички, които си влизат в дрехите. на мен колкото и да не искам ще ми се наложи да си купя бременни дрехи. и аз мислех да го карам на големи номера с ниска талия, но нещо не ми се получава - не намирам подходящия модел и размер очевидно.
иначе бебо е много добре - примляскваше с уста и махаше с ръце и най-хубавото е, че се е обърнал с главата надолу.

хубав ден на всички!

# 189

Зузулина Букет от нежни пожелания, дарила бих ти с две ръце, щастие и радост желая ти от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини!

Честит Рожден Ден и на Благун!
Нека само обич топли неговите  очи,
нека слънцето огрява дните му с лъчи,
здравето да му е спътник всеки божи ден
и 100 години да празнува този  ден.

Честито и на всички останали, които пропуснах и на тези мамчета с хубавите новинки.
При мен за сега нищо ново освен, че всеки ден ходя на зъболекар и лекувам 4 зъба и в четвъртък ще чистим зъбен камък от това най ме е страх, не точно от чистенето а от лекото кюртажче на венците както казва моята зъболекарка.
Чао за сега от мен и много

# 190
Честит Рожден Ден на Благун и Зузулина! Да са живи и здрави и много обичани, а през Февруари едно здраво бебче на Зузулина и на Благун здрава и послушна сестричка.   bouquet
Момичета и аз съм качила много килограми от 1 месец не съм ходила на консултации, но още предишния месец бях с 8 кг. отгоре. С предишната си бременност също бях качила много килограми, но ги свалих някак неусетно без никакво старание. Сега обаче са минали 7 години и очаквам че няма да е чак толкоз лесно, защото забелязвам че вече и през зимния период качвам килограми за разлика от преди, а както никога не съм имала проблем с килограмите не вярвам че ще имам воля да се ограничавам. В крайна сметка е важно да сме живи и здрави пък след това суетата  Simple Smile
За стриите се мажа с крем на Мустела само вечер в областта на бедрата, корема и гърдите.
С предишното кърмене имах огромен проблем - разкървавяваха ми се зърната и беше ужасно болезнено, та от сега се замислям за свястна помпа!!!
Прегръдки и целувки на всички  Hug
Усмихвайте се въпреки лошото време  Grinning

# 191
  • Варна
Честит Рожден Ден на zuzulina    smile3525 Пожелавам и най-сладкото февруарче, живо здраво, много слънчеви дни и усмивки.
Честит Рожден ден и на Благун  newsm67 Безгрижно детство и да стане най-добрия  батко на света  Smile

# 192
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ...МНОГО ХУБАВО МИ СТАВА КАТО ВИ ЧЕТА   bouquet РАДВАМ СЕ ЗА СУПЕР ГОТИНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ  Hug  Hug  Hug
И НА ВАС НАЙ-ХУБАВИТЕ И СЛАДКИ БЕБОЦИ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ  smile3504

# 193
  • Кьолн
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ И СЛАДЪК БЛАГУН- ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!!!!!  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА   
ЗОЗОЛИНА ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСИЧКО КОЕТО НЕ СЕ КУПУВА С ПАРИ И МНОГО ПАРИ ЗА ВСИЧКО ОСТАНАЛО!!!  Момичета да ви се оплача хвана ме ужасната коксартроза и едвам ставам от леглото и стола като някоя баба меца -ужасна гледка. Незнам какво да правя , че да ми мине? Чао на всички и много късмет днес!

# 194
Честито на рождениците ни. Пожелавам им много здраве, щастие и радости.
Малко със закъснение но и на щерката на мозила честито, а също на мамите скоро узнали пола на бебетата си и на тези с добри резултати от изследвания и т.н. И не на последно място на годишнините. Много щастие и любов на всички.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт