Любители на класическа музика, опера, балет....

• 75 643
  • 359
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Задава се София Денс Уик!
Някой ще гледа ли?
имат интересна идея с уроците на открито.

Мога да споделя малко инфо за предстоящият сезон в Софийската опера,ако има интересуващи се ?

# 106
  • MJF
разбира се че има. предварително благодарим за инфото. пиши.
нямам mezzo на сателитния и само когато гостувам в другия дом имам удоволствието да видя нещо през уикенда.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 13:00 от 6o6ul40

# 107
здравейте търся една песничка във филма мумията 3 в парвата част някаде към 16 мин пеят някакви жени много е красиво ако можете да ми кажете коя е песентас ще съм ви благодарна, песента е много известна.Благодаря предварително.

# 108
Хайде и аз да се цопна тук.
Тъй като най-най-най-най...любим от класиците ми е Моцарт, не мога да не ви поздравя с ето това мое много любимо нещо:
http://www.youtube.com/watch?v=cEnH_niAKWQ&feature=related
И още нещо ,което на мен ми действа много разхлаждащо в жегите и много стоплящо в студа
http://www.youtube.com/watch?v=qAMLCDnCLzs
 Heart Eyes

# 109
  • София
Здравейте и от мен!
Преди доста често посещавах Софийската опера, но като че ли последните години малко се разочаровах и съм се отдала повече на балета. Обичам и класическия и модерния. Обожавам балет "Арабеск".
Страшно се радвам, че виждам в програмата на операта "Зорба гъркът" и мисля на 14.09 да го гледам, може би за 5-6 път.  Simple Smile

# 110
Страшно се радвам, че виждам в програмата на операта "Зорба гъркът" и мисля на 14.09 да го гледам, може би за 5-6 път.  Simple Smile

Joy Joy И аз съм го гледала сигурно 10 пъти и все не ми омръзва, в Операта, в НДК, на открито пред Александър Невски май имам спомен, като че ли и на Летния театър във Варна... Дори преди няколко месеца по БНТ го изгледах. Simple Smile

Добре дошли на всички в темата!

galastra, сподели, сподели  Praynig

# 111
  • София
Да, сега се сетих, че и аз миналата година го гледах по телевизията. Малкия беше на 3-4 месеца и не бях гледала нищо наскоро. Дойде ми като балсам за душата. Simple Smile

# 112
  • София
 wesi.i.gogo na 14.09 спектакъла е във Велико Търново.на открито на Царевец.
В София за сега е на 17.10 .от 24.09 има само детски спектакли на малка сцена-Пепеляшка и Карнавал на животните през октомври.Аз скромно да кажа,че ще играя на 26 и 27 ми септември.
Опери няма да има през октомври - на турне в Япония са с операта Турандот.
Утре ще взема програма за целия сезон и ще пиша пак.  Hug

# 113
  • София
Благодаря, Galastra!
Вече бях засилила майка ми за билети. Sad Чудех се какъв е този късен час, а то защо било!
Ще чакаме, значи,  октомври и ще се задоволим със Sofia Dance Week. Впрочем, обмислям посещение на утрешния урок по танго в парка. Thinking

# 114
  • MJF
ех този балет мога да го гледам безброй пъти. и на открито и на закрито. блазе им на търновци.на открито съм го гледала  тук-в софия пред двореца и най ми хареса това представление . точно се бяха върнали от турне в гърция.оказа се че около нас имаше близки и приятели на балетистите и не помня колко биса дружно ги накарахме да изпълнят накрая.
 а песните ги обожавам в изпълнение на мелина меркури но още не съм си я намерила да си я имам.

по mezzo като дават изпълнения на симфонична музика, опера , балет на открита сцена в някой парк завиждам благородно на присъстващите.

признавам че не ходя на някои концерти заради залата в която стават. някои изпълнители и музики не мога да ги възприема в дадените зали, стадиони.

# 115
  • София
мда...точно този спектакъл на открито е страхотен.

# 116
  • София
Аз също отдавна търся музиката, но съм свалила от мрежата само 1-2 неща. Друго не намерих. Sad
А какво ще кажете за задаващия се концерт на Ричард Клайдерман?  От малка съм влюбена в него и много се надявам да успея да го чуя и на живо.

# 117
# 118
  • София
Здравейте,

Опитвам се да издиря за татко ми опера из торент сайтовете, но филмирана.
Намира ми много опери, но само музика. Явно не се справям с търсенето.

Намерих Набуко в Арената, обаче уви няма сийд.
Много ще се радвам, ако някой ми помогне, защото с търсенето нещо не мога да се справя.
Благодаря предварително и хубава вечер.

# 119
Здравейте, много красота има в темата!
Поздравявам ви с това нетрадиционно, но прекрасно изпълнение

Общи условия

Активация на акаунт