Декупаж (салфетна техника) 9

• 52 927
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Къдрокоске, страхотни творения!  bouquet Но това няма да те спаси от опъване на "пружинките" ти Joy/дъщеря ми имаше такова определение за къдриците...някога/ Rolling Eyes   Виж, radinna определено трябва да я обявим за богиня на стъклените сервизи! Heart Eyes
Мираж, твоите произведения не се нуждаят от коментар!  bouquet Фонът на тоалетката е #Crazy
Аз съм в творческа криза Confused Май ми трябва малко време да изкристализират идеите ми за базара/дано мозъкът ми да не се втечни междувременно/
Ето една саксия от мен- колкото да оправдая поста си
Приятни почивни дни! Hug Аз ще чакам музата си на прозореца Tired

# 91
  • Добрич
Здравейте, момичета!  Hug
Още веднъж, мерси за хубавите думи относно моите нещица!  bowuu
Ей, Мираж, радвам се, че се появи най-сетне! Ама, каква почивка само си имала...супер! Всичко е стнало просто прекрасно! Майстора си е майстор! Справила си се много добре с рисуваното стъкло! Поздравления отново за всичко!  smile3501  love001
Румянка, не откривам, мила, топлата вода. Всичко си го пише в нета. Имаме и тема тук в Хоби за бижута, та оттам черпя инфо.  Wink
Раднина, теб пък ти давам титла: "Царица на стъклото!" Просто невероятен сервиз! Бутилката много ми хареса!  newsm10 newsm51
kkaatt, опаковката е супер интересна. Аз правих нещо подобно - букетче, но от дъбови листа. Не се бях сетила, че може да се използват листа от царевица, ако не бъркам, де. Харесват ми и останалите ти творения! Браво!  smile3525
Направих една чиния, но не съм я снимала. По-късно ще я покажа!

Хубав ден!  newsm53

П.П. Ха, писали сме заедно с Фанси! Как само еднакво мислим за приза на Радина.  Wink Ооо, саксията е супер весела! Каква криза, мила? Толкова красоти правиш за базара, че не личи, че си в криза!  Peace  Hug Heart Eyes

# 92
 фанси - много  весела саксия , ако това е  човек в творческа криза бих желала поне на половина да изпадна в такава.
радина с този красив сервиз доста ракия ще отиде!
Момичета ,да попитам и за новогодишния базар, при нас не съм чувала да организират такъв ни коледен ни великденски та мисълта ми е къде да изпратя някой неща, имали определени бройки които трябва да се изпратят или накойто каквото му се откъсне от сърцето и въобще интересуват ме подробности .

# 93
   Момичета, напълнихте ми очите и душата! Благодаря!
Един въпрос към всички активно творящи - как ви стига времето, как организирате деня си, че успявате да отделите време за творчество. Аз сутрин потеглям към 7.30 за работа, връщам се към 18.30, докато сготвя и да хапнем с децата, станало поне 9, вече се чувствам така каталясала, че никакъв креативизъм няма у мен. Ако успея да открадна малко време в почивните дни - това е! Завиждам ви с добра завист на работоспособността, при мен явно ЕГН-то си казва тежката дума.

# 94
  Момичета, напълнихте ми очите и душата! Благодаря!
Един въпрос към всички активно творящи - как ви стига времето, как организирате деня си, че успявате да отделите време за творчество. Аз сутрин потеглям към 7.30 за работа, връщам се към 18.30, докато сготвя и да хапнем с децата, станало поне 9, вече се чувствам така каталясала, че никакъв креативизъм няма у мен. Ако успея да открадна малко време в почивните дни - това е! Завиждам ви с добра завист на работоспособността, при мен явно ЕГН-то си казва тежката дума.

Не си само ти така Simple Smile И аз разчитан на съботи и недели, които не винаги ми  стигат Hug

# 95
Здравейте,
с голям срам и червени бузи  Embarassed се присъединявам към вашия отбор. От година с голям мерак тренирам по стените в къщи  Laughing, но засега съм супер далече от такива постижения като вашите. Иначе - мерак голям.

Сега съм се заела с две мноооого стари таблички, изкопани от вилата. Едната е дървена, другата метална. Ще ми препоръчате ли с какво да ги пръсна отгоре, за да могат да се слагат топли неща върху тях

Ще докладвам за резултата  Wink

П.С
Пазарувам си от Слънчоглед в София

# 96
  • Добрич
kkaatt, предполагам, че трябва да питаш в темата - "Странно хоби", ако искаш да ги изпратиш в София!  Wink
Леночка, аз например съм по майчинство и работя когато Борис спи или открадвам временце докато се е заиграл. В събота и неделя хич не ми остава време, защото всички сме у дома или по-често - извън него.  Joy
Fussii, добре дошла в отбора!   bouquet За табличките - не зная да има такива медиуми, ама сигурно е измислено нещо.  Laughing Не ти бях от полза.  Confused

# 97
  • София
Браво момичета, аз за сега си довършвам стари неща, и обмислям какво да правя за базара. Чакам сестра ми с апарата да снима за да  покажа /поръчала съм си апарат на Дядо коледа - ама ако слушам Tired/
Rumyana, kkaatt Хващате 1 калъп сапун, едно малко ножче с остър връх и започвате да дялкате. Това е, пък ако ви хареса аз ще вии направя и по-фини инструментчета. Де да можех да им направя отливки....Thinking
Стига с това ЕГН бе момичета /то и мойто не е за пред хора/ който си има краста винаги намира време да си я чеше

# 98
Браво и от мен ... страхотни неща има в темата, златни ръце имате Hug
Може и да го има някъде, но днес попаднах на този линк и реших да го споделя с вас
http://picasaweb.google.com/alegria.artesanal/3DDecoupageMadeEasy
Много муза да Ви споходи и внимавайте да не я декупажирате  Mr. Green

zax - с тез красоти Дядо Коледа да не се ослушва, ами да избира вече подаръка Laughing

# 99
здравейте момичета.
Записвам се и тук.Вече ще ме изгонят от къщи с този форум LaughingДосего съм правила "декопаж"ако мога така да го нарека само с С200 и то с хартии,а не със салфетки.Време е да се заема сериозно

# 100
  • Добрич
Хайде, като за добро утро от мен:

http://kadrokosa.multiply.com/photos/photo/7/43
http://kadrokosa.multiply.com/photos/photo/7/44
http://kadrokosa.multiply.com/photos/photo/7/45
http://kadrokosa.multiply.com/photos/photo/7/46
http://kadrokosa.multiply.com/photos/photo/7/47

И двете са отново за Коледния базар!  Wink Снимките пак небиват, ама толкова си мога.  Blush

# 101
 newsm81 нараво ми събра погледа! Вижда се кой не сти нали?
а аз търся  чинии без релеф но като Видях твоите направо smile3508 !
Майстора си е майстор !!! Peace

# 102
Къдрокоске, чудни са ти чиниите! Two Hearts Браво! smile3501
Ама и аз направих една чинийка снощи newsm44 Ето я: тук и тук   И една топка. И пак топката , че ме знаете каква фотографка съм hahaha/Ама като дойде ani69 , мисля, че нещата ще се подобрят и в тази насока Grinning/ И двете- за базара естествено Simple Smile  С вашия ентусиазъм човек не може даже и в една качествена творческа криза да изпадне! Joy
Fussii, напоследък всички новодошли обясняват колко са в началото, а като покажат нещо, ни скриват шапката, така че хич не вярвам на такива обяснения вече... Hug

# 103
  • Добрич
Ееее, Фансииии, утрепа рибата значи....Страшно ми харесва твоята чиния! Браво!  smile3501 newsm76 А и топката не се дава и тя! Поздравления, мила!  newsm10 Стига с тези творчески кризи, щото базара ни чака.  Wink Като гледам хич не можа да изпаднеш в такава!   newsm53
ккаатт, мерси!  Hug

# 104
Къдрокоске, ти като си наблизо, кой може да изпадне в творческа криза? Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт