Декупаж (салфетна техника) 9

• 53 439
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
zaxJoy Joy Joy това със сурвачката обра точките!
Листата са от салфетка  Laughing Ама този път май съвсем съм се оляла в снимките Joy Шишенцето не е за базара, щого не знам дали някой би го купил...Много се заваля от "размотаване", както вече  казах...А и не е на Коледна тема...

# 136
Belladona -много ми харесаха и чинията и паното Praynig Praynig
епруветки купих от един магазин ,където продават лабораторни неща.Мисля да се обадя и на една аптекърка за да ми каже от къде се снабдяват с малки шишенца.
Fancy-чуденто шишенце.  bouquet
zax-коледни имаше само 2 вида,но аз сматам да слагам по малко сълфетка и повече да ги рисувам.
А за шишенцата с канап ,незнам с какво ги лепите,но с двойно лепящо тиксо става най добре-бетон

# 137
  • София
Аз ползвам до болка познатото ни С200, неразредено и нямам никакви проблеми. Хватката е да се започне от тънката част на бутилката към широката. Така канапа се подрежда най-добре. Отгоре лакирам и всичко е ОК
Fancy N Аз си мисля, че ако всичко е на коледна тематика, ще почне малко да нагарча Wink
Аз май вече коледни и великденски сувенири ще спра да купувам, че съм се заринала. Grinning Може би ще има купувачи и за други красоти. Да кажат продавачите, че те имат опит и са били в пряк допир с клиентите

# 138
За момичетата от София-мисля,че на Красно село има коледни салфетки(надявам се да са останали,скоро,като си купувах имаше най-малко 20 вида).Ако някой го интересува да казва,ще се опитам да обесня къде точно е магазинчето,че е много забутано Peace

# 139
  • София
Аз се интересувам къде е магазинчето и най-вече с какво работно време е? Събота? Неделя? И до колко часа вечер?

# 140
           Здравейте декупажни феи Hug,
Беладонче  Kissing Heart прекрасни са ти и рамките и чинията,тоя 3Д така добре го докарваш на снимките шапка ти свалям newsm10
Геникооо какви красиви свещиии newsm09 newsm51,много свежи,някакси романтичнии/аз нали съм мания на флорална тема  Crazy/
Фансичка аз не виждам никъде заваляно-много си е добре шишенцето  bouquet,пък като го лакираш и ти няма да го виждаш заваляното Joy
Закс какви са тия симпатични късметчета-ти ли ги измисляш ?Бравос smile3501 .Направо ме засърбяват ръцете да ги оползотворя.Сувенири и аз все се заричам да не купувам,ама пусто трудно устоявам Mr. Green-Що някой умник не измисли ваксина с/у
такъв шоп? -иначе спасение няма Thinking

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 23:02 от mirage72

# 141
  • София
Прекрасни неща правите!
Изчетох доста от темите, но искам да попитам дали ще хване лепилото върху стиропор? Имам иедна идея за базара на ДБМ, нещо за омотаване с бинт преди това четох някъде...споделете моля ви.

Също до попитам има ли нужда освен лепилото, нужно ли е да си купя и лак за отгоре или става и с лепилото запечатването?

Ще си купя материали и запретвам ръкави, пък после и снимки/ако стане за пред хора, де/.
DR медиум Decoupage 300 ml - безцветен лак   дали е добър за начинаещи? А тези валячета за разстиляне на салфетките нужни ли са?

# 142
  • Бургас
Само на бързо да кажа за момичета от Бургас, че съществува мизерен шанс в събота да ходя до Варна, Стига МИРАЖ да каже че ще работи и събирам поръчки ще гледам и да Слънчоглед да отида ....

# 143
  • Добрич
Днес имаме рожденничка в отбора!   Laughing

Честит Рожден Ден, мила Гери/ Генико/! Пожелавам ти много здраве, късмет, щастие, сили да сбъднеш всичките си желания и мечти и много творческо вдъхновение! Весел празник!  Hug Heart Eyes

# 144
  • София

Ели, мерсиииииииии.
ЧЕРПЯ ВИ МОМИЧЕТА И ВИ ЖЕЛАЯ ХУБАВ И ВДЪХНОВЕН ДЕН  bouquet  bouquet  bouquet

# 145
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
и от мен  newsm51

Най-вече здраве ти пожелавам - на теб и цялото ти семейство , много късмет и много любов !!!
Наздраве   Drunk

# 146
Честит рожден ден, Гери !  party023  bouquet
Пожелавам здраве, късмет и благополучие на теб и близките ти! Весел празник! newsm19   ura

Да ви кажа, че в Слънчоглед са пуснали нови хартии Sunglasses Къдрокоске, има и коне. Hug

# 147
ЧЕСТИТО !!!!!

Здраве и дълъг живот  bouquet Винаги до теб да има човек, който да те подкрепя и обича!!!

# 148
честит рожден ден и от мен Генико.   bouquet
Нека щастието и любовта бъдат твои верни спътници в живота.
Момичета понеже нямам много време да се ровя може ли някои да ме светне за коледния базар къде, какво и кога се организира за да се включа и аз. И на мене нещо напоследък не ми стига времето и не мога да кача снимки с насалфетени от мен неща.Лек и усмихнат ден на всички

# 149
  • Добрич
Сега да изкажа пак възхищението си от:

Фанкиии, бутилката ти е повече от оригинална и много красива. Стига си се взирала и търсила завалвания и други разни! Много е хубава!  Two Hearts Мерси, мила, за инфото за харитята с кончетата!  Hug Heart Eyes
Генико, много са ти нежни и много красиви всички свещи! Не са никакви опити, а направо са си за продажба!  Wink Hug Heart Eyes
Закс, благодарим за идеите! Ще ги оползотворя и за нашия базар!  Wink  Hug
nineto_boy, добре дошла! На въпросите ти - 1/ Да, ще хване лепилото. 2/ Бинтът не е задължителен, слагаш, ако искаш да посилиш и да има основа, за която да се захване боята. 3/ Най-добре е да се положи накрая лак, за да е по-здраво. Има медиуми обаче, които се ползват едновременно и за лепило и за лак. 4/ Няма различни медиуми за напраднали и начинаещи, така че го грабвай този, който си харесала и смело напред!  Wink 5/ Не е необходимо валяче, но ако много искаш, си го вземи.  Wink   bouquet
Кала, нямам идея за столичния базар!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт