На нас ни изписаха по 2к на ден от 21вия ден и честно казано мисля да давам.По колко пъти на ден акат бебоците ви? Аз пък сега взех да го мисля дали няма да се запече от капките. Днес е акал 2 пъти и току що след банята пак
На нас ни изписаха по 2к на ден от 21вия ден и честно казано мисля да давам.

Много ми беше полезна.
Твоята бебка е голяма бузанка 
.. Чак се притеснявам да не е някакво разтройсто тъй като си е доста редичко... Ама е така откакто акото стана жълто та мисля че не е проблем..
Дано трудностите са вече зад гърба ви 
Борис е наддал само 100 гр за 1 месец, но пък е пораснал цели 5 сантиметра. Педиатърката посъветва да изцедя до край гърдите, за да видим колко кърма има - е, оказа се около 100-110 мл от двете. Каза да давам по 30 мл. добавка Фризолак, ама знам че той запича.
след като имам що-годе кърма, защо той не е наддал както трябва, а само е пораснал?!? Защото до преди тези 4 дни му предлагах и двете гърди и го оставях да си суче колкото му душа иска.
Може би не суче достатъчно активно...
Иначе си има доста тежки и мокри памперси. Така исках да се кърмим и всичко да е ок, ама след седмица ще видим какъв е резултатът. Сега цедя по различно време на деня, да видя колко мляко имам...вечерта беше 110 мл. Не съм мигнала цяла нощ...то се вижда де, по кое време си пускам поста
Горкия им татко, не знам как ще изкара днес на работа (а не ще да ходи да спи в хола). Решила съм днес да будя Дани да яде по-честичко, че и това може да благоприятства коликите - спи по много, събужда се прегладнял, а аз съм се препълнила междувременно, и яде на едни гълтоци, гълта въздух. 
Сега като се нахрани, заспива на мига 

.
, голяма е къртица.
Не чувствам онова напрежение в гръдите както в началото. Кърмя го уж на поискване, което, обаче е, когато аз поискам, т.е. когато го събудя, защото той много спи и се буди на по-голям интервал от време. Аз гледам паузата да не е повече от 3 часа, включително и през нощта.
Днес на обяд ще се чуя с педито да видим дали ще дойде да ни види на какъв хал сме и да ни предпише нещо 
ще чакаме да кажеш как вървят нещата! За болничния мисля че педито го издава. Браво на вас все така да наддавате