докато сваря да пиша в темичката и тя почти свършила, поне успявам да ви изчета де 
в събота правихме погача, а бебка спа като едно малко порче, хич не и дремеше, че има толкова хора вкъщи, събуди се чак като се сети, че е гладна и после като падна едно будуване, нали всички й угаждат и тя кеф
раздава усмивкимомичета за хъркащите нослета да ви кажа при нас какво се оказа: като минаха малко над 20 дни от раждането и й излезна обрив по личицето, първо помислих, че съм я претоплила, че нали точно тогава беше шантавото време, а и обривчето изглеждаше да е точно като от претопляне, нощем започна да й хърка нослето и не искам да ви казвам като го почиствах какви зловещи сополи вадех от там. казах на педито ни и тя каза, че може би са стафилококи. взеха и секрет от носа (един сопол извадиха
) и се оказа, че е стафилококова инфекция моренски, мисля утре да се разходя към ваш'та махала
до пигиса примерно. че да използвам, че мъж ми тази седмица не е в Бг и имам кола по случая, та мога да се помотая
а с тоя глупав дъжд не можем да излезнем на разходка и Вики ще ме побърка вече. стоим на терасата, че като завали да можем да се приберем бързо-бързо. пък в пигиса пак си е разнообразие за нея
и е шарено 
samorasliche ти ли търсеше въртележка с дистанционно? има такава на Fisher-price rainforest, но не знам дали в Бг я има. ето как изглежда http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2455072 аз съм си поръчала такава от USA.
и още неща се бях сетила, ама стана дълго, та друг път
!
Изобщо, много обичаме да акаме на чисто
Ако до 2 дни няма подобрение да отида.Но аз утре трябва да ходя за болничен та ще й обясня,че се съмнявам за млечница,а тя май не се лекува с очен крем!!!А и на мен нищо не ми каза да правя... 

само като се препълня застрашително.
Имаше няколко пъпчици само, сега цялото му телце е обринато (поне на личицето няма). Ще мажем с един крем, дано отшуми бързо.