Златна есен веч дойде, СЕПТЕМВРИЙСКИ бебчета си имаме!

• 13 108
  • 315
  •   1
Отговори
# 195
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Morena, питах за кройка, понеже Lucanka спомена, че където се завръзва слингът, платът е изтънен, но предполагам, че само с правоъгълно парче също няма да има проблеми.
Lucanka, а какъв е платът на твоя слинг? И удобен ли е за кърмене? (Понеже на снимките виждам, че височко му идва главата на бебчо?)

galia2007, всички деца са различни, след някой и друг ден и твоят малък мъж ще започне да се заглежда. Wink За жълтеницата и кърменето съм сигурна, че е писано в Кърмаческия, но потегляме към Токуда и нямам време да се разровя сега. Sad
Ще ходим и за Акта за раждане; дано да е готов.

# 196
Трико е плътничко, и в зависимост от връзването можеш и да кърмиш в него.
По нагоре бях дала линк за връзвания от един руски сайт.

# 197
Най после и аз да се включа, моят бръмбар пак беше неспокоен, но този пат беше със зверски плач, мисля че го метнаха яко коликите #Crazy #Crazy #Crazy горкото чак ми се плаче като го гледам и не мога да му помогна Cry . Сега се успокои си спинка сладко сладко но незнам до кога че маи дремва по един час и пак неистови писъци, а и май и със сополки сме се сдобили та направо да откачиш  ooooh! много ми е свидно като се мъчи и сумти с носленце.
За жълтеницата и на нашето педи и се струва че още не ни е минала но за сега само глюкоза му е изписала че да видим на следващата консултация какво ще каже. А ваксината май ще я отложим че с тази хрема незнам дали ще ни мине до тогава newsm78

# 198
И педито рече да спра да го кърмя два-три дни, да се изцеждам, да давам адапте и още по подсладена вода и тогава щяло да мине .
И ние бяхме така и му спрях кърмата (но то и тя беше от шише) за няколко дни. Жълтеницата наистина се оправи. Но за кърмене после нищо не мога да ти кажа.

munkamm, не стана номера с Фризовом-а. Пак му сложих 1 лъжичка днес на обед и отказа да яде. Ще търсим друг лек за запека. А сега виждам, че може би е толкова запечен и от лекарствата против колики...

# 199
  • София
Нямам време, но набързо да успокоя Галя: ние имахме същия инструктаж от педиатърката, но аз не я послушах и като отидох на прегледа в Токуда изрично питах затова. Казаха, че е нормално и да си продължавам да кърмя спокойно. Така и правя и виждам, че лека полека жълтеницата отшумява.
Анири, чакаме добри новини  Peace
Моренски, страхотна статийка, благодаря  Hug
Брейви, и ние сме така, кофти, ама няма как, ще си ги мажем и пазим бебоците.
Люси, при нас това е обичайна ситуация  Simple Smile Ще трябва да се справим някак, ама голям зор, нали. Успех в лудницата  Hug

# 200
Най после и аз да се включа, моят бръмбар пак беше неспокоен, но този пат беше със зверски плач, мисля че го метнаха яко коликите #Crazy #Crazy #Crazy горкото чак ми се плаче като го гледам и не мога да му помогна Cry .

Теди, аз много плаках с него на една такава криза. В този ред на мисли - ДА ЖИВЕЕ ИНФАКОЛА! Започнах да му го давам превантивно, около 5 минутки преди всяко ядене и да чукна на дърво от 2-3 дни не съм чула за колики. Понякога се напъва и пъшка, но е лекичко и си спи през това време.

Галя, и на нас ни казаха, че сме с по-тежка жълтеница, не се притеснявай. Аз мога да ти споделя само, че малкия, въпреки че не може да суче, с удоволствие си позасяда на гърдата и прави опити. И аз не ги слушах и сладка вода не съм давала. Нито спрях да кърмя. А жълтеницата му отмина вече

Целувки

# 201
  • морето и сините вълни :)
хай и от нас.
на нас ни изписаха капки за нос.Ама днес ми се струва че е доста откпуснат.Сега спи в количката даже без да го люшкам заспа си самичък Rolling EyesКоето е нетипично за него.Та взех да се притеснявам да не е вдигнал температура Shocked
Ще гхо изчаамк да се събуди и "хак термометъра в гъзо "ще има Rolling Eyes

Нещо много отпуснат ми се струва.Миналата седмица пихме осцилококциум  и сега мисля да му взема пак и д аму давам профилактично защото аз съм с хрема както и моя мъж.
Което значи че има огромна вероятност да го заразим #Crazy #Crazy
Затова го почвам с хомеопатичното лекарство.ИУ дано не се стига до по тежки лекарства. Praynig

Брейви...ама ние го имаме същото това нещо дето го описа зад ушите  ,между очите и веждите.Като едни мазни люспи са.Аз като го къпя и те се лющят и след това няма...дано не е такова #Crazy #Crazy

И защо е придружено с кашлица таз себорея newsm78 newsm78 newsm78

# 202
И ние сме с тежък вариант на жълтеница - не мога да преценя дали отминава или не #Crazy newsm78 Но кърмата не смятам да спирам Crossing Arms По добре да се изчисти по бавно, отколкото да си тровя детето  ooooh! Нашият Рх фактор е ок, но кръвните ни групи са различни ooooh! Вече два пъти и рязаха пръстчетата на ръцете, за да се убедят тъпаците, че е физиологична жълтеница и на второто изследване вече се виждаше, че стойностите, които се следят за жълтеницата намаляват Peace Така, че ще продължаваме така Peace - 1-та педиатърка каза, че решила да става тиквичка Laughing

# 203
 Kalipsobg и на нас ни е подута едната гърдичка, Базилиск ти е писала вече, че е от кърмаческите хормони. На нас докторката ни изписа реванол и вечер трябва да и правим компресчета с напоени марлички, които да стоят цяла нощ на гърдичата. Не дей да и ги масажираш гърдичките, ако искаш посъветвай се и с някой лекар, защото ако се влоши положението може да стане даже мастит  #Crazy и аз малко съм притеснена.
 И друго да те успокоя, не си мисли, че нямаш достатъчно кърма, просто я слагай по - често на цицата и ще станат нещата, и аз така се бях шашнала един два пъти, а и още се учехме да се кърмим, та и набутах шишето с АМ, сакън да не остане гладна, ама после като почнах да цедя с помпата таквиз добре количества извадих, че да не ти казвам сега пък, направо понякога така капе от мен, че мога да смогна да я удъжа.

# 204
 Емук добре дошла и честито бебче.   bouquet Чак не вярвам, че родихме вече.     Joy

# 205
добре, няма да й масажирам гърдичките. днес напарво ме побърка- незная какво да я правя. цял ден иска да ми виси на гърдата - като се унесе да поспи и е оставя в леглото писва да плаче и иска отново и отново да суче - не разбирам наистина дали е гладна или съм й залъгалка. като й дам яде все едно не е яла никога

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 19:51 от kalipsobg

# 206
Ани какво е това хомеопатично лекарство и за какво е за настинка ли е newsm78

# 207
Мишок на нас ни изписаха еспомизан но ще видя ако не ни деиства ще го сменим че не искам да се мъчи милия

# 208
  • София
Момичета, мерси за отговорите, направо ще се побъркам от притеснение Sick
В четвъртък сме на консултация в Токуда, сигурно ще му направят кръвни изследвания, дано всичко е наред Praynig Praynig Praynig
ЛУКАНКА, мерси за линковете Hug Hug Hug
КАЛИПСО, и мята дъщеря беше с подути гърдички, аз й правех компрес с риванол на ежедневна дамска превръзка, която се слага на гърдичките.  За няколко дни ще премине. Peace

# 209
  • Бургас
Привет и от мен,
нощес не съм спала, то бяха ревове, нямам думи. И сега от 2.30 до сега няма заспиване. Какво става с моето бебче не знам. Ние също имам жълтеница, изписаха ни 10 % разтвор глюкоза. Не са ми казали да не кърмя. Моля се до 20 ден да се оправи щото иначе трябва да го боцкат за билирубин.
От жълтеницата бебетата се изморяват бързо и това може да е причина да спи повече.
Ами това е за сега
Лека вечер и без колики

Общи условия

Активация на акаунт