Ние нощес ревахме цяла нощ - 7 часа
Направо ми се реве. Не знам как ще я караме. И моето бебе не спи между храненията. Ама не му се тревожа вече.
Хайде приятна вечер

Честита ти мома, да ти е жива и здрава!
Честито и на всички други мами, които също са се сдобили с прекрасни бебчета!
Бях вдигнала над 40 градуса температура и се наложи да пия течен аналгин. Таз заради него един цял ден само се изцеждах и го хвърлях... и давах АМ. На следващия на бебка вече не й стигаше моята кърма и започнах да давам допълнително. Не на всяко ядене, но на повечето. Така сме вече почти седмица. Но друго озадачващо нещо ми казаха на консултацията - да спрем нощното хранене. Ми аз казвам и без това никога не сме се хранели в 3 през ноща, а докторката вика - ми 12 няма да я храните - от 9 вечерта, чак сутринта към 5-6. На вас така ли казаха? Тя бебка и без това в 12 почти внаги спи и се налага да я събуждам. Но не знам дали няма да се обади в 2-3 през ноща гладна... Много съм в чуденка какво да правя
) 

голяма сладурка е Андреа
имаш ми гсм-а, тъй че звънкай, ние сме си тук. Аз днес не я изведох, че много духаше при нас, нали сме до реката
сподели как излизате с Алек, че мен т'ва време съвсем ме обърка вече
Ние сме на Памперс откакто се е родила и скоро купих Либеро, но мисля че се обрина преди да почна да ги слагам... Дано да няма алергия от тях, защото ми харесват повече как попиват и са ми по-удобни от тези на Памперс.. а и съм се заредила с 90 броя

Затова първият преглед се плаща ...