А каква ти е помпата?
Ехей видях че имаме още една нова мама - пак на 27.09 - kalipsobg - добре дошла и на теб!!!

, моята е на Авенти за Чико не мога да и дам съвет!
и да пишете често.
До сега не се беше случвало през деня и накрая отидох и я събудих,но тя пак си дремеше още 10 минути и се осъзна,че е мнооого гладна.
Аз днес му пращах СВ-то по разни обяви,ама... Дано си намери бързо нещо подходящо,че то до сега не се издържаше.Беше на повикване,а те го викаха ВСЕКИ ДЕН и по цял ден беше на работа.Аз направо не мога да го видя вече,а се шегувах,че детето няма да го познава.
Сега го чакам да се прибере та да вечеряме,че аз много мразя да ям сама.
те хората явно,заради такива като нас са написали"само за ветеринарно-медицинска употреба".Брат ми ми го купи и се хили,прочел,че първо се устъргвало хубаво вимето и после се мазало.Много трудно обаче ми падна червеното петно на гърдата,вече пети ден се боря с това.

с двойната количка, но нали сме 3ма възрастни с 2 деца се справихме. Изморихме се хууубаво, не можа да ни вали дъжд, слава Богу.
На Емко даже май му дойдоха доста емоциите и се събуди преди малко плачейки, явно сънуваше нещо. А на Дани му свърши Инфакол-а, та минахме на едни други капки, докато свекитата пратят от Гърция и миличкия доста се присвива днес от коремчето, сука, гушкахме се и сега спи дълбоко. Снощи пак откара близо 8 часа сън, дано и тази вечер спи спокойно.