Споделете 24

• 26 822
  • 1 153
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив / София
Споделям, слаба съм, гладна съм(след малко отивам да се тъпча), косата ми капе и за диети не ща да чуя. Crossing Arms

# 706
Марче, копнах го.
Харесват ми вечерите, щот са салатни.

# 707

Сега сериозно. Имам въпрос.
Сестра ми се разхождала вчера с бебето, в квартала си. Недалече от центъра, София. От един двор изскача някакъв непознат мъж и започва да рита количката (в която е бебето). След нейната шокирана реакция, той вади пистолет, насочва й го към главата, и я кара да му се моли да не я убие.

Още по-шокиращо е, че нея я страх да се оплаче в полицията. Потресена съм. Вие бихте ли се оплакали в полицията?

Преди 2 г. се разхождах с бебето в квартала си. Недалече от центъра, София. Срещу мен върви мъж на средна възраст. Разминаваме се. В този миг той замахна с крак към мен и ме изрита със зверска сила в колената. Имах чувството, че ще ми счупи краката. Много ме заболя от твърдата подметка на кубинката му. Тръгна си, все едно нищо не се е случило. Още ме е страх да минавам от там.
Боже Shocked
Как така я е страх да се оплаче в полицията? Има ли причина? Този нещо е луд, не е просто престъпник според мен. Да си го приберат, а не да плаши хората Close

# 708
Дуци, не знам дали е същото човече, но на това ми заприлича  Thinking

# 709
Аз пък се ядосах на сестра ми, че веднага не се обадила в полицията. Въпреки шока, все пак става въпрос някой да заплашва да те убие с пистолет, насочен в главата, с детето ти. Малко стана като обвиняване на жертвата, ама не точно- просто ме е яд на реакцията. Като в оня филм, Кървав Диамант" (TIA- This Is Africa- тука си е така). Липса на нормалност.
Но и съм шокирана. Много.

# 710
  • Варна
Говорите за някакви кошмари.  Shocked Алиса, в крайна сметка как е приключила ситуацията със сестра ти? Непременно трябва да иде в полицията. Този е някакъв луд. Като онзи, дето прониза с лък иракчанина. Винаги съм се чувствала някак защитена, когато съм с детето. Поне от подсвирквания де. Ако ми се случи нещо подобно със сигурност ще изперкам от ужас.

Мислех си, какво ли ще стане ако си вдигна партакешите и се запилея някъде по света.

# 711
Леле, питай я защо се страхува да се оплаче в полицията. От евентуално повторно нападение от същия, защото се е оплакала ли?

# 712
Страх я е, при разпознаването или по друг начин, нападателят да не разбере коя е тя/къде живее.
Не знам какво да правя. Тя седи и реве и сигурно е в шок. Аз имам силен защитен инстинкт към малката си сестричка. Не знам като я карам да се обади веднага на полицията (тя не иска) дали не я излагам на опасност (от което тя явно се притеснява).

# 713
Ама как няма да се оплаче... те не че нещо ще направят, но все пак. И да си носи едно спрейче в чантата...

# 714
Леле, питай я защо се страхува да се оплаче в полицията. От евентуално повторно нападение от същия, защото се е оплакала ли?
Защото живее там, където личната
информация не е защитена, затова.

Съжалявам, Алиса, звучи ужасно!!!
Дано сестра ти се съвземе от шока.

# 715
Алиса, един трезвомислещ човек е нужен, за да се обади в полицията. Сигнал може всеки да подаде, май.
Тя е в шок и е нормално да не иска. Но, ако продължи да се страхува? Наблюдавай я какво прави, ако има начин, излиза ли? Да не се затвори вкъщи.

Лиска, и аз сигурно ще се страхувам  Confused

# 716
А какво става, ако утре този тип вземе, че застреля някой? Той е тотално изперкал, щом посяга на майка с дете.
То нито да се оплачеш, нито да не се оплачеш...

# 717
  • Варна
Не знам, аз бих отишла в полицията. Който ще да е, какъвто ще да е.

# 718
Ако има желаещи днес за театър с мен и Кроасания да свиркат Wink

# 719
Алиса, ужас! То като във филм направо....Така, както го описваш, за мен тоз човек е болен.
Споделям, че преди малко направих палачинки, но не съм доволна от вида им( за първи път). Пак ще се изядат де, с течен шоколад Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт