Споделете 24

• 26 822
  • 1 153
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
Споделям, че от 16- годишна не съм била в такива настроения като сега, което е сигурен признак, че съм тотално и напълно откачила. Дано да не ме пускат обаче, защото е много забавно- чак пък толкова да не му пука от мене си и от никого не съм имала случей  Crazy.

# 796
Ще ходя в Париииж, ще ходяяяяя, оооооо, йееееее, много съм хапииииии...

Боже каква задръстенячка съм била на 33, а вече като одъртях, се вдетиних май...

Кеф. Кога?

# 797
  • Sf
Катюша, добре дошла в отбора!!!

Пипи, оправяй се и се пази!!!

Алиса, в началото на ноември.

Като си гледам постинга, взе да ми липсва Калида...

# 798
Катюша, добре дошла в отбора!!!

Пипи, оправяй се и се пази!!!

Алиса, в началото на ноември.

Като си гледам постинга, взе да ми липсва Калида...
Тъкмо си мислех днес за името и.....чудех се как се казва......
Няма я от доста време.

# 799
Сопрано, май четкаш жена си нещо Laughing Гледаш детето, чинии миеш... М?

# 800
  • При хората, които обичам
Кроасанче, и аз за нея си помислих... Къде ли се загуби...

# 801
В петък ми е последният работен ден...Криво ми е. Колкото и неуредици да имаше в тази фирма, колкото и голямо да беше напрежението на моменти, хората, с които работих искрено ще ми липсват.
Радва ме факта, че за 6 месеца и те са ме приели по същия начин, че създадох наистина хубави приятелства там.
Има нещо вярно в приказката, че общите несгоди сплотяват най-силно.

# 802
Ееееееееееех, Кроасания... Пак се радвам за теб и пак ти завиждам...  Hug Още помня снимките от последното ти пътуване. Спор няма, че Париж много ти отива! Хайде, весело да си изкараш, пък ние ще чакаме пресконференция, като се върнеш! Grinning

При мен нищо ново, нищо чуждо... Днес мъжлето ме зарадва - спечелил е доста парички. Да ми е жив и здрав. А дребният свърши геройство в гърнето - от онези "големите", с твърда консистенция... Аз неудържимо взех да го хваля: "Браво, Алекс, ти си гений!" И сега детето на въпроса "Ти какво си?" отговаря: "Гений!" Ето така се самозабравят децата - заради майките! Confused

# 803
  • При хората, които обичам
Е, Нимфетке, на всеки се случва да се поувлече в похвалите. Ти просто си стигнала по-далеч Mr. Green

# 804
А Кейси  дали роди? Харесвам я тази жена!

# 805
А Касиди дали роди? Харесвам я тази жена!
hahaha
Кейси, Дона. Кейси. След написаното от теб може и да роди.  Mr. Green

# 806
Баси, колко си бърза  Mr. Green
поправих се. прочетох нагоре за Калида и няква странна асоциация направих.  Mr. Green
а точно онзи ден се чудех, как може да ги сбъркат двете

# 807
Кейси, Кейси ... дано всичко да е ок Simple Smile Не е влизала от понеделник, така ли?

# 808
Сопрано, май четкаш жена си нещо Laughing Гледаш детето, чинии миеш... М?

Жена ми работи, а аз съм лентяй, т.е. аз винаги съм бил лентяй, просто сега тя работи. И друг път съм мил чинии. Помня всички чинии, които съм измил. И всички тенджери.

# 809
Споделям, че днес както си пътувах се натъкнах на катастрофа...нищо ново, нищо особено...обаче...какъв идиот трябва да си за да катастрофираш по този начин  Thinking Не мога да си обясня как е качил друката кола на предния капак  Crazy

http://store.picbg.net/pubpic/75/35/feca5756cda47535.JPG
http://picbg.net/img.php?file=f968b31415abac9f.JPG

Общи условия

Активация на акаунт