Помощ за българските деца

• 12 451
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
zа жалост или не, това е положението Wink
Момичета, шехи лети на 12.11.
Трябва ни поне една седмица, zа да органиzираме транспорта, раzбирай да zнаем колко точно и какво точно ще се транспортира или поне седмица преди транспорта всички пакети трябва да са при Нат.

# 211
Аz имам на Нат адреса. Да праЩам ли или да чакам zа адреса на 6ехи и на нея да пратя?

# 212
Пращайте тук. За 1 седмица надали ще намерим друг транспорт.

# 213
Пращайте тук. За 1 седмица надали ще намерим друг транспорт.

Aдрес на ЛС моля!

# 214
Асилaин,
не бъди тъжна.
Момичета сега варианта на Сердика ли остава, ако е така, моля и аз за адреса на Нат!
 Hug

# 215
Асялина, не се ядосвай! Peace Вариантът на Сердика не е никак лош Wink.
Нат, и аз моля за адрес Grinning.

# 216
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Асялина, не се ядосвай!

ами аз съм стисната Rolling Eyes и като си помисля, че с парите, които ще се дадат за транспорт, можеха да купят неща за децата и габровската ми жилка пулсира. Crazy

бъзик Hug

съжалявам, ако съм забавила събирането на дрехите Rolling Eyes

# 217
Здравейте, мили мами!!!
Привет от БГ!!!!

Надявам се, че акцията върви и е успешна!!!

Ние също действаме, почти сме готови с организацията и подаръците за партито в дома в Асеновград, което ще се състои на 26,10,2007!!!

Ето какво успяхме да купим:

С парите от  blue_flower /100лв./ за чорапи и гащички за Калофер,са купени по един чифт и от двете за децата. Общата стойност на покупката е:96.35лв.

С другите 100лв. които даде за ръкавици за децата от Асеновград, са купени 40бр. големи ръкавици по 1.50 и 20бр. малки по 1лв..Общата стойност на покупката е:80лв.

За подаръци за рождениците от Асеновград съм купила: Блузи на стойност 240лв.,Радиа на стойност 57.20лв. и несесери за 14лв. Или общо :311.20лв.

Искам да благодаря от цялото си сърце на всички мами от целият свят, който се включват в помощ на българските деца!

# 218
Момичета, търся майки във Валенсия, които искат да помогнат, за да пратим заедно парички и да видим как - а може би вече някой прави нещо - дайте ми инфо, моля!

# 219
Момичета, търся майки във Валенсия, които искат да помогнат, за да пратим заедно парички и да видим как - а може би вече някой прави нещо - дайте ми инфо, моля!
Питай в испанската тема

# 220
Здравей мaгла_та,

моята последна информация е, че мацките от Испания се организират и ще подкрепят дом за деца без родители в Плевен.
Питай там както е казала вече Вечерница, ако искаш да се включиш
 Hug

# 221
Момичета,
ако имате по някои рекламен химикал, може да сложете в колетчето. Децата са ученици, знаете как е с химикалите, все трябват Wink
Лек и успешен ден на всички!

ах да и за описанието на риен, да непременно  Naughtyи аз ще се опитам да ги опиша нещата.

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 09:17 от mugel

# 222
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  bouquetМомичета,искам да изкажа възхищението си от това,че вие макар и далече от родните си места,сте намерили начина да се организирате и да помагате както и с каквото можете на нашите  "ничии"  деца!Аз съм координатор на ДБМ в Горна Оряховица и региона,имаме много домове наоколо вкл. 3 дома за деца с увреждания и ми са до болка познати проблемите и нуждите на всички живеещи в институции,затова и оценявам безценната ви помощ
Искам да благодаря на Didi3 ,която се свърза с мен и ни изпрати парична помощ!Тъкмо предстои утре ходене до един от домовете за деца от 3 до 7 г.,а в петъка ще ходим да празнуваме рожденните  дни за октомври месец на децата в домът в с.Горски Сеновец

# 223
Здравейте и от мен.
Само да ви кажа че Шехи е с постоянен бан и затова не пише. Продължават да пристигат суми на нейната сметка, тя ще довърши започнатото, да не се притеснявате.

Поздравява ви всичките, и също тези майки които  не пишат в темата, но участват в тази благородна кауза.

Усмихнат ден на всички!

# 224
И на мен адрес, НАТ! Да довърша започнатото и аз, да не взема да родя преди да съм ги пратила....
Как ще ми излезе по тънко- един голям или 2 малки пакета.
Ася , и аз съм много стисната да знаеш. но като не става, не става.

Общи условия

Активация на акаунт