Помощ за българските деца

• 12 446
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
  • Германия
Хъх, и защо постоянен бан?!? Нали уж само временно.

# 226
Риен,ако е до 20 кг и е до макс.120х60х60 е винаги по_иzгодно един пакет.  Peace

# 227
  • Германия
Някой сравнявал ли е цените на GLS или Hermes с тези на пощата?

# 228
За малки пакети Хермес е по_добър.с определени раzмери беz zначение на кг е 3.85 принтирано в къЩи и 4.20 на място попълнено и е zастраховано.На поЩата го намалиха 3.90,до 2 кг е и не е zастраховано.За малки полzвам САМО Хермес.ГЛС не съм пробвала,не съм сигурна,но си мисля,че са само геверблих.

# 229
Аз малко късно се включвам, и докато изчета ...отпаднал тоя превоз - иначе аз съм близо до Манхайм и Карлсруе по А5 и А6 - ако изнинкне нещо за напред да знаете Hug

# 230
Hermes е най-евтин, следва ГЛС, след това ДПД и УБС и накрая пощата.

# 231
Вечи,много е относително,едните мерят кг(ДХЛ са с кг,раzмерите са винаги едни),а другите (Хермес) раzмерите.Зависи,дали има6 неЩо голямо и леко zа праЩане,или неЩо тежко но малко.Ако е н.р.неЩо,което може да се събере в 1 макси брииф най_евтно е като варенzендунг zа 1.65,а с Хермес най_евтиното е 3,85.Просто zа всйака една пратка е най_добре да се иzмери като големина и кг и тогава да се сравни.

# 232
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

аз ето тук сравнявам
http://www.posttip.de/

# 233
Мерси Ася,супер е,иzпробвах и наистина ми покаzва правилното.Не zнаех,че има такъв линк.

# 234
Вечи,много е относително,едните мерят кг(ДХЛ са с кг,раzмерите са винаги едни),а другите (Хермес) раzмерите.Зависи,дали има6 неЩо голямо и леко zа праЩане,или неЩо тежко но малко.Ако е н.р.неЩо,което може да се събере в 1 макси брииф най_евтно е като варенzендунг zа 1.65,а с Хермес най_евтиното е 3,85.Просто zа всйака една пратка е най_добре да се иzмери като големина и кг и тогава да се сравни.
Това го знам, в случая имах предвид конкретно пакетите.

# 235
Риен бе6е споменала умzугскартон,а от тях има доста големи,а и като видях колко неЩо е приготвила  ooooh! За това zа големите пакети Хермес няма да е по_евтиният.Но с линка от Асялайн Ще го сметне там най_сигурно.

# 236
Риен бе6е споменала умzугскартон,а от тях има доста големи,а и като видях колко неЩо е приготвила  ooooh! За това zа големите пакети Хермес няма да е по_евтиният.Но с линка от Асялайн Ще го сметне там най_сигурно.
Личен опит - Хермес имат разрешен най-големият възможен размер за кашони, при това без да е под прав ъгъл Joy (Дойче Пост искат 90 градуса), а и не гледат теглото. Поне доколкото си спомням. С ГЛС не съм пращала, че не ми е наблизо пункта за предаване.

# 237
Така е,но моите ка6они са все с 90 градуса  Laughing,а и до сега ми е стигала големината на ДХЛ.Аz сравнявам с праЩането на "няколкото" ми колички,които съм имала  Mr. Green,както и столовете zа хранене и все са били в раzмерите.Не zнам как е zа по_големи картони.

# 238
Здравейте,

Аси мерси за линка!

Пепе да, Шехи е с постоянен БАН, незнам кой какви разправии си е имал с нея, аз не съм от дълго време тук, но се получи много кофти, защото тя събира парите и ще върши работата с майките от Половдив в БГ. Много жалко, защото по този начин се затруднява комуникацията и съответно организацията на помощта.
Но както Бискaра вече спомена Шехи ще свърши работата до край. Парите казахме  ги събира до 11.11.07! Повтарям за тези, които не са чели немската тема с тях ще се плати транспорта на нашите пратки, ще се купи белЬо, козметика и евентуално нещо сладко (ако останат излишни) за децата без родителска грижа от дома в град Калофер.

Дайте да определим и срок за събирането на дрехите! Тук Сердика и Нат имат думата!

P.S. И аз благодаря на всички които не пишат, но участват в акцията!
 Hug

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 22:20 от mugel

# 239
За да пресека всякакви инсинуации, ето причините за постоянния бан на Шехи:

Цитат
3. Всеки опит да се заобиколи временния бан (регистрация на нов прякор, влизане като Гост и др.) ще бъде последван с окончателен бан.

Цитат
10. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, ще бъдат предупреждавани.
Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума.

Цитат
2. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо.

Цитат
... даден потребител обижда или използва вулгарни изрази към други потребители, Модератор или Администратор - това може да доведе до постоянен и незабавен бан.

.:: ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на форумите! ::.

Общи условия

Активация на акаунт