АГ - клиника Селена гр. Пловдив - 2 част.

• 72 302
  • 568
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Като стана въпрос за недоносени бебета-дали в "Селена" не обмислят да направят отделение за такива бебчета,с необходимото оборудване за целта?Все пак ако има само един кувиоз в момента,а той се окаже и зает не е ли малко рисковано за бебешора да го разнасят другаде?
Това не е толкова лесно, защото не е само въпрос на оборудване, а и на специалисти неонатолози. Друг е въпросът, че само един инкубатор/не кувиоз/ е голяма инвестиция, да не говорим за нужните лекарства, а рискът да обслужваш такива деца е огромен. Освен това издръжката на едно недоносено бебе, на което му слагат сърфактант е в порядъка на 500 евро на ден. Едва ли родителите могат да си го позволят. Всичко това се плаща от Държавата. Всичко това важи не само за недоносените деца, но и за доносени и преносени родени с проблеми.
По въпроса за транспортирането на бебето - преди 3 г. д-р Топалова пое риска да родя и да транспортират бебето ми, единствено и защото бях с пълно разкритие и имаше опасност да ми се спука околоплодния мехур в линейката и да стане белята.
Извинявам се отклонението от темата. На всички, които им предстои раждане им пожелавам да мислят позитивно и да не се притесняват. Всеки добър лекар ще съумее да вземе правилното решение в конкретната ситуация. Така че не го мислете!

# 136
  • Варна
Преди време писах но все още не съм си прочела отговор ,ходя на частен прием при др.Кунчев на бул.Руски а една приятелка е раждала при него в Селена , някой ще си каже ли мнението за др.Кунчев ,някоя мама ходила ли е при него stork-boy

# 137
  • Пловдив
Ако става въпос за д-р Роман Кунчев - ходила съм няколко пъти при него, защото бях чула, че е добър специалист. От лични впечатления - много е внимателен и спокоен, обяснява нещата. Съжалявам, но това са ми единствените впечатления. Дано съм ти била от полза   bouquet

# 138
  • Варна
poohcho благодаря ти , точно за него става дума др.Роман Кунчев  и аз го зная колко е мил и внимателен при него ходя на прегледи АГ - профилактични от около 2г. и сега като съм  preggo всеки месец, но незная какъв лекар е при раждането,просто искам повечко мнения

# 139
  • Пловдив
Сетих се и още нещо - преди няколко дена се запознах с една бъдеща мама, за която е втора бременност. Първият път Кунчев я е разраждал и сега пак ще е при него. Ще ражда в "Селена" именно, защото той разражда единствено там  Peace

# 140
Аз посещавам д-р Троянчев,за който казват,че е много добър ехографист.Впечатленията ми от него са много добри-обяснява подробно ,но не зная дали е добър и в ражданията.Той също водел раждания в "Селена"или "Торакс".Някоя мама чувала ли или раждала ли е при него?

# 141
Извън темата NaughtyМога да кажа много неща ''стойностни или не''решавам само и единствено АЗ...свободна съм да правя и правя това което искам и ми харесва.Може и ако искате ме изтрийте няма проблем-не ми е минавало и през ум ,че ще преча на някого.Е щом е така, моля направете най-доброто за вас т.е.да не ви преча. Хубав ден Simple SmileА сега наистина ви преча в темата,моля извинете ме!

# 142
Ним,

6. Спамът, флудът и "чатът" не се толерират
Спам - оф-топици, рекламни съобщения и др.
Флуд (flood - наводнение, потоп) - заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се постинги.
"Чат" -  личен разговор между двама или повече потребители, размяна на реплики от рода "Как си днес", "Хайде да пием кафе" и др.
Всички теми с "израждащ" се характер ще бъдат заключвани и/или личните разговори ще бъдат изтривани.
Потребители, които се "включват в разговора" за по едно "да .. добре .. чао" ще бъдат предупреждавани.
Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. Пускането на едносрични постинги с цел трупане на брой мнения не се толерира!

Идеята на форума е да се помага на потребителите, а не да се използва за празни приказки  и лични разговори - за празните приказки използвайте чат канала, а за личните разговори има функция Лични съобщения!
Моля, не ни създавай излишна работа, имаме си достатъчно и без да те дебнем и трием!
Весел ден!

# 143
обръщам се към вас ,който сте раждали секцио.Кога станахте след секциото и вярно ли е ,че поне 1 месец няма да мога да си вдигам детето заради операцията?

# 144
Момичета искам да попитам раждалите от вас в Селена дали бебетата са при вас, понеже аз много държа то е да при мен постоянно   bouquet

# 145
обръщам се към вас ,който сте раждали секцио.Кога станахте след секциото и вярно ли е ,че поне 1 месец няма да мога да си вдигам детето заради операцията?

Сveti77, родих секцио в 13 на обяд на предния ден, а на другата сутрин станах и се раздвижих. Бебето си го вдигах още от втория ден, но по-тежки неща не съм вдигала и съм се пазила известно време. Tedinka_ta, бебето от този момент си беше при мен през деня, само за смяна на памперси го взимаха и през ноща от 24,00 до 6,00 беше при тях.

# 146
Момичета, на 3 декември има ден на отворените врати. ако някой има въпроси и не е ходил там до сега - да отиде!!! Аз бях и останах страшно доволна от всичко!
3 декмври, понеделник, 13:00ч, за записване - 0888 431 118 - Ставрев или 0887 400 752 - Влахов. макар че аз ходих без да се запиша! Wink

# 147
poohcho благодаря ти , точно за него става дума др.Роман Кунчев  и аз го зная колко е мил и внимателен при него ходя на прегледи АГ - профилактични от около 2г. и сега като съм  preggo всеки месец, но незная какъв лекар е при раждането,просто искам повечко мнения

mamit, аз също раждах при Кунчев преди 7 години и откакто го открих не посещавам други гинеколози. За мен е изключителен професионалист, много внимателен и най-вече спокойно обяснява и разяснява всичко, което те интересува. Последно обаче ходих почти преди година на профилактичен преглед при него в частен кабинет на Пещерско шосе. Сега някоя от мамите беше писала, че приема в кабинет на бул. Руски. Който има актуална информация моля ви да споделите, защото съм се наканила отново за профилактика.

# 148

При мен нямаше такова нещо , бързо се раздвижих и си вдигах бебето. В деня на изписването нямахме асансьор и се качих до 8-я етаж без да усетя.

# 149
Здравейте,
искам само да споделя, че аз се бях насочила да раждам в Селена, НО се оказа, че клиниката може да обслужва само безпроблемни бременности .
 Ако нещо се случи Не поемат отговоронст , защото нямат условия ....
ето разказа ми :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243744.60;topicseen

Общи условия

Активация на акаунт