Иначе имам две приятелки раждали там нормално-едната с упойка,другата не пожела да я използва.И двете се доволни и е минало лесно и бързо,но пък са с второ,което е то значение.Пак казвам всичко си въпрос на избор.
И аз мисля да раждам при Кръшков. Сега към 11-12 февруари ще ходя да се разберем как ще е раждането и евентуално кога. А ако не е на смяна, когато раждам (ако е нормално раждане)?
Пак много питам.
Последен въпрос: Плащаше ли нещо допълнително за избора на лекар, защото много противоречива информация имам по този въпрос.
И аз май повече клоня към нормално раждане с епидурал, но пък се чудя дали в този случай лекарят, с който имам уговорка ще може да присъства.
Той откъде да знае кога ще тръгне да излиза бебо...Терминът ми е за началото на март, ама кой знае дали няма да излезе още февруари.
И аз май повече клоня към нормално раждане с епидурал, но пък се чудя дали в този случай лекарят, с който имам уговорка ще може да присъства.
Той откъде да знае кога ще тръгне да излиза бебо...Терминът ми е за началото на март, ама кой знае дали няма да излезе още февруари.