Ама така е като съм шубе.
Дори сега умирам от страх, че ще умра от болка след като ми спрат епидурала след операцията. 
Моето секцио беше планово, с епидурална упойка при д-р Кючуков, макар че раждах във Весела, защото преди 2 г. Селена още не беше отворила, мога да ти кажа, че се чуствах супер след операцията, въобще не ме болеше и дори питах сестрата в реанимацията, кога ще почне да ме боли.
Епидуралният катетър не се сваля веднага след секциото, остава докато си в реанимацията през цялото време и дори после като те преместят в стаята за още няколко часа. Мен ме наболяваше малко само при ставането и после болката отшумява много бързо. И аз като теб, очаквах адски болки, но нищо подобно не се случи, много съм доволна от епидуралната и д-р Кючуков. Иначе и мен до последно ме убеждаваха да раждам нормално, макар да съм с висок диоптър и си имах становище от офталмолози, че трябва да е секцио, но аз не бях особено навита да раждам нормално, а и в последствие на 5-я ден от 9-я месец заради лоши записи, се наложи да ми изместят секциото със седмица преди плануваната дата и напрактика нямаще начин да раждам нормално.