АГ - клиника Селена гр. Пловдив - 2 част.

• 72 587
  • 568
  •   1
Отговори
# 270
Сенди, както вече и maria_q_b  е споделила, Кръшков е добър лекар, даже бих казала доста добър. Аз раждах при него през септември миналата година, секцио. Той ме оперира заедно с Минев.  Мисля, че съм го казвала някъде по назад в темата, но за теб с удоволствие пак ще го отбележа - доволна съм много от професионализма и отношението на Кръшков. Щом дойде от вкъщи вечерта /след операцията/ да види как съм и  да ми обяснява кое, как,защо...можеш да прецениш какъв лекар е и какъв човек е. Можеш да бъдеш сигурна и спокойна, ако раждаш при него, но така или иначе в Селена няма лекар, който да те остави да се мъчиш и да страдаш/най-накрая, ако не могат да поемат отговорност и да се справят, поне ще те изпратят другаде, където преценят/. Всички са любезни и готови да направят за пациентите невъзможното. За 5 дни престой там се убедих със собствените си очи в това!!!!Специално на д-р Кръшков благодаря за хубавото и здраво бебче  : smile3525

# 271
Здравейте, момичета!
Някъде четох, че и в Селена има 4Д ехограф, не бях чувала досега. Някоя от вас знае ли нещо по въпроса и може ли да ми каже кои лекари преглеждат на него и някакви отзиви. Много се извинявам, ако е обсъждано в темата вече. Приемам и препратки, за да не ви занимавам отново, няма да се сърдя обещавам.
И да попитам в тези 580 лв. за нормално раждане включена ли е епидуралната упойка? Наистина съм чела много малко засега за Селена и ще съм ви много благодарна за инфо  Hug

# 272
# 273
Сенди, както вече и maria_q_b  е споделила, Кръшков е добър лекар, даже бих казала доста добър. Аз раждах при него през септември миналата година, секцио. Той ме оперира заедно с Минев.  Мисля, че съм го казвала някъде по назад в темата, но за теб с удоволствие пак ще го отбележа - доволна съм много от професионализма и отношението на Кръшков. Щом дойде от вкъщи вечерта /след операцията/ да види как съм и  да ми обяснява кое, как,защо...можеш да прецениш какъв лекар е и какъв човек е. Можеш да бъдеш сигурна и спокойна, ако раждаш при него, но така или иначе в Селена няма лекар, който да те остави да се мъчиш и да страдаш/най-накрая, ако не могат да поемат отговорност и да се справят, поне ще те изпратят другаде, където преценят/. Всички са любезни и готови да направят за пациентите невъзможното. За 5 дни престой там се убедих със собствените си очи в това!!!!Специално на д-р Кръшков благодаря за хубавото и здраво бебче  : smile3525
Благодаря ти миличка а и на всички останали споделили за Кръшков  bouquet
vivi2, цената включва упойката Hug

# 274
направихте го голям проблем, не -  др.Кунчев не работи в Карлово той си е от Пловдив и си има частен кабинет в Пловдив ,изражда в различни болници на Пловдив, на мен той ми е казал 800 лв. мен ме устройват и аз ще си платя за да се чувствам спокойна а на който не му се дават пари ,нека си роди ако иска дори в най-обикновеннто АГ отделение
Никой не е направил проблем за каквото и да било!Тук сме,за да си бъдем максимално полезни една на друга с възможно най-точна информация!И мисля,че когато нещо се разминава,нормално е да се изгладят неточностите.За това питаме за подробности.Не ни разбирай погрешно!Ти беше тази ,която пусна неточна информация за цените в Селена,ние просто разпитвахме,за да стигнем до същността на нещата!И никой тук не е казал,че не му се дават пари-щом сме в този форум имаме малко или много инфо за Селена и сме наясно ,че ще си плащаме там-кой повече,кой по-малко......

# 275
Здравейте мами  Stop,аз ходя при д-р Топалова на консултация и миналата седмица я питах за цената на секциото,каза ми 860 лева. Simple Smile

# 276
  • В събота
Момичета, относно цените, предполагам че става въпрос за следното: със заповед от 27.12.2007 на Здравната каса ако лекуващият лекар (няма значение дали е за раждане или нещо друго - важи за всички болници) не е на трудов договор на пълен работен ден то клиничната пътека не се заплаща от касата, т.е. водят те като обикновено неосигурено лице. Така че ако вашия гинеколог няма договор със Селена за 8 часов работен ден тогава вие си заплащате и частта, която би трябвало касата да заплати.

# 277
Tikvichka а какво пречи по документи лек. лекар да е от работещите в болницата? Така или инаме денонощно има лекар, независимо дали идва и друг специално за теб?

# 278
Здравейте мадамки!Искам само да спомена,че преди 1 година и аз родих моето момиченце в Селена,но секциото тогава беше 700 лв,а за избор на лекар взимаха още 200 лв,поне моят толкова взе.Но истината е че там условията са супер,не се носи нищо нито за родилката,нито за бебето,и акушерките и санитарките,както и лекарите са на ниво PeaceАз наистина останах много доволна и от отношението към самата мен,но най-вече отношението към бебето.Аз родих при д-р Стратев и съм му безкрайно благодарна както на него така и на целия екип.
Желая ви лека и безпроблемна бременност и на финала най-прекрасните бебоци Hug

# 279
Здравейте на всички   bouquet
като чета май цените в Селена са различни при всеки лекар. newsm78,а м/у другото кога ти казват колко пари дължиш ,като те изписват ли? Money

# 280
geri008, на мен малко преди изписването една акушерка ми донесе едно талонче, на което пишеше името ми, начина на раждане и цената, може и името на лекаря, който ме израждаше да е било написано, но не си спомням с точност. Изрично ме попита дали татакото е присъствал на раждането, защото това никъде не беше отбелязано в талончето. После с това талонче се плаща на регистратурата непосредствено преди да си тръгнете от болницата.  Ако те интересува още нещо - питай, удоволствие за мен е да бъда полезна с информация Grinning

# 281
  • Варна
направихте го голям проблем, не -  др.Кунчев не работи в Карлово той си е от Пловдив и си има частен кабинет в Пловдив ,изражда в различни болници на Пловдив, на мен той ми е казал 800 лв. мен ме устройват и аз ще си платя за да се чувствам спокойна а на който не му се дават пари ,нека си роди ако иска дори в най-обикновеннто АГ отделение
Никой не е направил проблем за каквото и да било!Тук сме,за да си бъдем максимално полезни една на друга с възможно най-точна информация!И мисля,че когато нещо се разминава,нормално е да се изгладят неточностите.За това питаме за подробности.Не ни разбирай погрешно!Ти беше тази ,която пусна неточна информация за цените в Селена,ние просто разпитвахме,за да стигнем до същността на нещата!И никой тук не е казал,че не му се дават пари-щом сме в този форум имаме малко или много инфо за Селена и сме наясно ,че ще си плащаме там-кой повече,кой по-малко......
не съм дала неточна информация моят лекар ми каза тази цена,аз не съм ходила до Селена да питам, "ама верна ли е тази цена ,или е друга"

# 282
geri008, на мен малко преди изписването една акушерка ми донесе едно талонче, на което пишеше името ми, начина на раждане и цената, може и името на лекаря, който ме израждаше да е било написано, но не си спомням с точност. Изрично ме попита дали татакото е присъствал на раждането, защото това никъде не беше отбелязано в талончето. После с това талонче се плаща на регистратурата непосредствено преди да си тръгнете от болницата. 
И при мен беше така само че на талончето си пишеше и цената за присъствието на таткото(защото той беше с мен)   bouquet

# 283
благодя ти ahura   bouquet

# 284
Здравейте мамита! Раждах в Селена май 2007. Цените там са си определени, независимо какво казва лекаря, така или ина4е се плаща на регистратура!
Не мога да не изкажа Изключителните си впечатления от д-р Здравко Минев И акушер МЯШКОВА тАЗИ жена е слънце! изключително търпелива!!!! Помага до ОТКАТ  Wink
моЯ ПРИЯТЕЛКА , скоято заедно бременеехме също ражда там, но имаше проблеми  и след раждането се наложи да пие антибиотици, ак. МЯШКОВА ОТИДЕ У ТЯХ СЛЕД ИЗПИСВАНЕТО да и помага и да я учи да кърми стояла е пове4е от 3 ч. и не е взела нито пари, нито каквото и да е било!

Общи условия

Активация на акаунт