АГ - клиника Селена гр. Пловдив - 2 част.

• 72 532
  • 568
  •   1
Отговори
# 435
А някой от вас мили мами да е раждал в Селена чрез индукция при положение, че шийката все още е "бетон"(както се изрази доки)?Тъй като терминът ми вече мина и все още бебче не се е появило Sad ще ме изчакат до 2-3 април и ще ми предизвикат раждане.Обясниха ми , че много вероятно е да се стигне до секцио,та решението остава в мои ръце..дали да се пробвам за нормално,като ми включат система,пък каквото сабя покаже или да се дам без бой за секцио?Ще ми дадете ли съвет?

# 436
Снаха ми ражда точно преди година там с предизвикано раждане, поради изчерпване на водите и изконсумирана плацента, приеха я по обед, сложиха й хапче и точно в 11:11 вечерта на 1 април роди нормално 3740 бебе при доктор Кръшкова. Всички лекари там са професионалисти и не държат на всяка цена да ти вземат пари за секцио.  Peace

# 437
mini 79, благодаря за бързия отговор,но знаеш ли дали е имала разкритие преди да й сложат вагиналната таблетка?

# 438
tanyatais ако все още не си получила координати на д-р Кръшков мога да ти дам моб.му тел и този в кабинета на бул. Руски. Аз също съм се насочила към него, от доста време го посещавам и сега смятам да родя пак при него в Селена.Страхотен лекар е и много внимателен

# 439
Здравейте имам един въпрос в деня на раждане на детето носите ли нещо като почерпка или цветя за някой , защото нямам представа как точно се процедира! Много Ви благодаря предварително за отговорите.

# 440
    В деня на раждането не занесохме нищо.Когто ни изписваха-да!

# 441
Благодаря много за отговора , доста съм се шашнала защото раждането наближава и разбирате..... Grinning

# 442
и аз да изкажа благодарности на д-р Кръшков и акушерка Негалова - те ми водиха раждането и мина супер бързо и безпроблемно. Родих по нормален начин, с епизиотомия, както разбира се с епидурална упойка (д-р Кичуков  bouquet)
Очарована съм от персонала и изобщо от грижите.
А на изписването занесохме бонбони и цветя. Все пак почерпката си я взимат от сумата, която си плащаш!

# 443
Момичета,вярно ли е , че ако раждаш в Селена през почивните дни е с 20% по-скъпо?

# 444
Ема какво стана с теб? Обади се ги питай тях най-добре. Peace

# 445
Момичета,вярно ли е , че ако раждаш в Селена през почивните дни е с 20% по-скъпо?

Мисля, че не, за пръв път чувам от теб  newsm78

# 446
Аз мисля, че е верно, но май важи само за плануваното раждане или ако искаш конкретен лекар да присъства на раждането. Thinking Аз като си избирах дата за секциото и така каза ми лекарят, че за раждане в почивни дни се заплащало малко повече. Не каза колко обаче. Naughty

# 447
Момичета,съвършенно вярно е.Преди малко се обадих-през почивни дни и празниците цената е +25%,изключение прави това,ако идеш с контракции за нормално раждане.Но ако в последстие се наложи секцио-май пак те удря секирата.И нещо ново-след 1 май ще има промяна в цените с около 100 лв,така че бързайте Simple Smile
Валериа, иначе при мен е все така..има малко узряване на шийката,което означава, че се приближаваме до раждането Simple Smileсега се чудя дали утре да ходя или в петък...ако пак ме върнат,ще бъда наистина разорена с тези прегледи по 45 лв през ден.

# 448
Е стига бе моя термин е май месец,не можаха ли да ги увеличат от  юни! smile3516
Ай сега още стотачка отгоре съвсем ще фалирам.Сега остава да се улучи и някоя събота или неделя и вече ще  newsm77

# 449
 Simple Smile Здравейте, момичета!
С интерес изчетох всичко, което сте написали в темата, защото ще раждам в "Селена". Терминът ми е на 10 май и тъй като не съм от Пловдив, досега не съм ходила на консултации в "Селена". Преди малко си записах час обаче и живот и здраве в понеделник ще бъда при д-р Кръшков на преглед. Смятам, че съм направила правилен избор за клиниката, което се потвърждава от думите ви, а надявам се и за лекаря. Реших просто да се обадя, за да си запиша час и който лекар се случи - е, явно ще е д-р Кръшков! Имам въпрос към вас - има ли някоя от мамите с близък термин до моя, която ще ражда също в "Селена"?

Общи условия

Активация на акаунт