Cool Places или заведенията, които препоръчвам!

• 100 938
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • Germany
Благодаря!
Май в крайна сметка ще си стоим вкъщи, пък като ми поразмине другия месец ще си наваксаме Simple Smile

# 196
  • София
Единственият ресторант, в който не се пуши е Кибеа на ул. д-р Вълкович.

В София има поне няколко ресторанта, за да не кажа доста, с отделни зали за пушачи и непушачи - сещам се за "Капитан Кук" на Славейков примерно или една пицария зад ЦУМ /не помня името й/.

"Кибеа" наистина има особена храна и на мен откровено не ми допада.  Stop

# 197
  • Пловдив / София
Пловдив

р-т Густо
р-т Ривиера
р-т Класик
р-т Хемингуей
винарна Бодила
винарна Ароматно
клуб Мармалад(с кухня е)
пицария Кастело
сладкарница Дриймс(правят много хубави палачинки)
пиано бар Ексел
клуб Ликьор
клуб Брилянтин
Запазвам си правото да допълвам. Simple Smile

Велико Търново
пицария(не знам дали така се води, но определено няма само пици) Щастливеца

Несебър
кръчма Стария орех

София
кръчма Дивака

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 14:44 от fam

# 198
  • България-Швейцария
Възможно ли е да систематизираме по някакъв начин ресторантите с отделни зали за пушачи и непушачи?
Откакто застудя почти не излизам никъде, защото любимият твърдо отказва да го опушват порядъчно, а и на мен (въпреки, че съм пушач) леко ми писна да се връщам в къщи вмирисана освен на цигари и на половината меню на ресторанта.

Освен споменатите от Isa съм чувала, че Виктория (Царско село) имала отделен салон за непушачи, но не съм ходила точно там.
Ако някой е - нека потвърди.

Хайде, казвайте и други Simple Smile.

# 199
  • Отвъд алеята зад шкафа
За хапване в Сф - ресторант Кумбаре, Спагети Къмпани в ЦУМ (освен всички изброени досега).

# 200
  • София
Възможно ли е да систематизираме по някакъв начин ресторантите с отделни зали за пушачи и непушачи?
Откакто застудя почти не излизам никъде, защото любимият твърдо отказва да го опушват порядъчно, а и на мен (въпреки, че съм пушач) леко ми писна да се връщам в къщи вмирисана освен на цигари и на половината меню на ресторанта.

Освен споменатите от Isa съм чувала, че Виктория (Царско село) имала отделен салон за непушачи, но не съм ходила точно там.
Ако някой е - нека потвърди.

Хайде, казвайте и други Simple Smile.

Да във Виктория в Царско Село имаше отделен салон за нешушачи.Падаше се от лявата страна като влезнеш в заведението.Но последните 2-3 години май не съм ходила там и не знам в моемнта как е.

# 201
  • София
Страмелче,
повечето класни ресторанти са много добре вентилирани. Аз съм непушач и съм ок.

# 202
дали може да ми предложите някакво заведение, което става така да седнеш на бар за едно питие? да е хубава музика и да не е с космически цени...  Tired

# 203
  • Belgium
дали може да ми предложите някакво заведение, което става така да седнеш на бар за едно питие? да е хубава музика и да не е с космически цени...  Tired

Toba&Co, Candle, FloCafe...

Разбира се зависи какво имаш предвид под космически цени  Peace

# 204

Toba&Co, Candle, FloCafe...

Разбира се зависи какво имаш предвид под космически цени  Peace

нещо от сорта по 10лв на питие и нагоре. Не държа на многото количество алкохол, просто да се пийне нещо, може леко мезенце да се вземе, в този дух

Тоба и Ко съм го чувала, другите са ми непознати, ще се поразтърся за тях, благодаря!

# 205
Единственият ресторант, в който не се пуши е Кибеа на ул. д-р Вълкович.

В София има поне няколко ресторанта, за да не кажа доста, с отделни зали за пушачи и непушачи - сещам се за "Капитан Кук" на Славейков примерно или една пицария зад ЦУМ /не помня името й/.

"Кибеа" наистина има особена храна и на мен откровено не ми допада.  Stop

Знам две пицарии зад ЦУМ - дон Домат и сградата , където някога се помещаваше Райфайзен банк. Въпреки така наречените отделни салони и в двете ми мирише - имам проблеми с цигарите веднага почват да ми сълзят очите и там не съм се почувствала "вентилирана" Grinning. Коя е тази пицария, че се интересувам да я тествам?

Настина ще съм благодарна, за истински заведения за непушачи, ако знае някой - т.е. такива , които НЯМАТ въобще салон за пушачи.

# 206
  • София
Знам две пицарии зад ЦУМ....

Съжалявам... ходила съм там преди години и не помня коя беше.

Настина ще съм благодарна, за истински заведения за непушачи, ако знае някой - т.е. такива , които НЯМАТ въобще салон за пушачи.

Само за непушачи - едва ли има... Но когато салона за пушачи е отделно помещение като в "Капитан Кук" - то не е ли все едно?

Направо ще ме накараш да гледам... Аз и приятеля ми сме непушачи, допълнително на мен също ми сълзят очите от цигарен дим, но в хубавите ресторанти в София - проблем никога не съм имала.

# 207
За непушачи - пицария Тайни на Черковна и Оборище. На две нива е, като подземното е за непушачи и е изцяло изолирано и не прониква цигарен дим.

# 208
Накрая ще се амбицирам да отворя със съмишленици ресторант за непушачи  Simple Smile.

Благодаря за предложенията, момичета! Hug Капитан Кук съм ходила, но все на открито - ще ида да го изтествам и от вътре.

Както и пицарията Тайни.

Хвърлила съм око на Пицария Кантина Италиана на бул. Вапцаров - бива ли я? Някой хапвал ли е там?

# 209
  • София

Хвърлила съм око на Пицария Кантина Италиана на бул. Вапцаров - бива ли я? Някой хапвал ли е там?

за мен там правят най-добрите пици в София.
и като обстановка ми е приятно.
десертите им са кофти.

Общи условия

Активация на акаунт