Cool Places или заведенията, които препоръчвам!

• 100 938
  • 735
  •   1
Отговори
# 210

Хвърлила съм око на Пицария Кантина Италиана на бул. Вапцаров - бива ли я? Някой хапвал ли е там?

за мен там правят най-добрите пици в София.
и като обстановка ми е приятно.
десертите им са кофти.

Да, и мен ми се стори атрактивен интериора им и затова се чудя как е - опушено ли е според теб?

# 211

Хвърлила съм око на Пицария Кантина Италиана на бул. Вапцаров - бива ли я? Някой хапвал ли е там?

десертите им са кофти.

Да, и мен ми се стори атрактивен интериора им и затова се чудя как е - опушено ли е според теб?

тази пицария Кантина има ли си сайт? тъй като не намерих такъв в нета  newsm78

# 212
има, но визитката ми е в офиса - утре ще погледна

# 213
Пицарията не е лоша, кухнята също става..
Цените са неоправдано скъпи за пицерия обаче..)

# 214
Пицарията не е лоша, кухнята също става..
Цените са неоправдано скъпи за пицерия обаче..)

а, мен ме интересува контрагенти да водя  Mr. Green- така или иначе се клеймва после разхода служебно......

# 215
Simple Smile
Тогава става..
само прави резервации предвариътелно, че по обед е траш..)

# 216
  • София

десертите им са кофти.

ами, не ми е направило впечатление да е опушено, но принципно вътре не е много голямо, може би се опушва... да не подведа някой, аз не съм много чувствителна към опушването...въпреки, че не пуша.
но навън е много приятно лятото, особено преди да махнат детския кът, много често в горещите вечери ходихме с детето, защото е под дърветата и е хладничко.

наистина за пицария е скъпо - пиците са от порядъка на 15-20 лв.

# 217
Момичета, благодаря за споделените мнения!  bouquet

Не знам дали е писано, но преди 2-3 седмици ходихме до Пловдив и там обядвахме в Хемингуей - в една пресечка на главната в ляво по посока на Централната поща. Много приятна атмосфера с доста дърво - мебели, ламперии, цени като за по-барнато заведение, нещата бяха вкусни.

# 218
  • София
Възможно ли е да систематизираме по някакъв начин ресторантите с отделни зали за пушачи и непушачи?
Откакто застудя почти не излизам никъде, защото любимият твърдо отказва да го опушват порядъчно, а и на мен (въпреки, че съм пушач) леко ми писна да се връщам в къщи вмирисана освен на цигари и на половината меню на ресторанта.

Освен споменатите от Isa съм чувала, че Виктория (Царско село) имала отделен салон за непушачи, но не съм ходила точно там.
Ако някой е - нека потвърди.

Хайде, казвайте и други Simple Smile.

Виенският салон на ъгъла на Московска и Раковска в София има две напълно отделни зали съответно за пушачи и непушачи.

# 219
  • София
Момичета, благодаря за споделените мнения!  bouquet

Не знам дали е писано, но преди 2-3 седмици ходихме до Пловдив и там обядвахме в Хемингуей - в една пресечка на главната в ляво по посока на Централната поща. Много приятна атмосфера с доста дърво - мебели, ламперии, цени като за по-барнато заведение, нещата бяха вкусни.

За Хемингуей съм чувала само хубави неща от една приятелка от Пловдив. Така и не съм имала възможност да го посетя, но с удоволствие ще го направя при първа възможност.Simple Smile

# 220

десертите им са кофти.
Вечеряхме там, но никак не съм очарована  Tired
Гъши дроб сух, калмари -ммм кофти, прошуто крудо - почти сурова.
Цени не коментирам.
Сравних с прошуто крудо в Pastarito Restaurant - огромна разлика.
Не бих повторила  Tired

# 221
  • София
mam@, съжалявам ако съм подвела някого. аз само за пиците смея да твърдя, че са хубави Wink

цените определено са високи Peace

# 222
Както казах цени не коментирам, след като съм отишла ги знам  Wink
И наистина се подведох по поста ти, но критериите на всеки са различни  Wink
Темата е полезна  Peace

# 223
# 224

Общи условия

Активация на акаунт