Плевенска октомврийска, есенна и дъждовна

• 15 090
  • 277
  •   1
Отговори
# 225
Djina , благодаря за инфото.А да имаш на представа в Дома  за големите с  колко  горе долу дечицата, защото не върви да занеса 5 кутии  с вафли и те на не стигнат за някое дете.И още един въпрос-този протокол от кого трябва да го поискам и каква е гаранцията , че тези неща ще стигнат до децата?!?  newsm78

# 226
Djina , благодаря за инфото.А да имаш на представа в Дома  за големите с  колко  горе долу дечицата, защото не върви да занеса 5 кутии  с вафли и те на не стигнат за някое дете.И още един въпрос-този протокол от кого трябва да го поискам и каква е гаранцията , че тези неща ще стигнат до децата?!?  newsm78
Гаранцията е на доверие. Аз имам една приятелка ,която работи там и мисля вече с нея да се свързвам като ходим,защото преди й нямах номера. За лакомствата ще отидат при децата,за другото само се надявам на добросъвестност,макар много от нас да знаят за примери за обратното,но...
В другия дом дечицата са около 70,но и в този на дружба има деца около 3-4 годинки,които разбират и се радват на такива неща,даже много.  В група са по 15-ина дечица,така че не е нужно да взимаш за повече ако нямаш възможност,ще влезеш само в една група и ще им дадеш на тях. Ще обмислям варианти как и аз да се включа в посещение на дома.
Мирама,честита придобивка. Нашата количка също е много тежка и ми беше много трудно да излизам сама,а сега пък излизаме с две колелета,та пак съм зависима от други,но какво да се прави.Красимира,такива плотове има и в гаражчето зад старата Валентина и в магазина срещу пощата и 2 ДКЦ. По принцип това са най-евтините магазинчета за бебешки неща в центъра,поне според мен,а и това в уличката на кукления театър. Те продават малко по-скъпо от търговиите,но ако нямаш транспорт са си за предпочитане.

# 227
  • Плевен
Леле колко бебешки магазини имало по центъра чак ме е срам че не ги знам,но има време ще ги разуча.А на автогара север ходих преди няколко седмици,но тогава не погледнах за повивалници.В понеделник съм там.

# 228
Красимира, аз имам чисто нов неизползван и веднъж плот за повиване ooooh! СЕга тъкмо разчиствам излишните неща покрай преместването, и изскочиха доста бебшки  атрибути, свързани с отглеждането на бебешорче,които само ми заемат място.

# 229
Ехооо, ей ме на  Party
Много ви благодаря за пожеланията, ама много  Hug

# 230
Ехооо, ей ме на  Party
Много ви благодаря за пожеланията, ама много  Hug
Само с това  ли мислиш да минеш Wink.Кажи как изкарахте празника поне Grinning

# 231
Днес станах леля пак(ех, ма че е готинооооо)..Бебчето е на моя първи братовчед, с когото сме изключително близки.Мацката се роди днес сутринта в Плевен и се казва Преслава-3.200грама и 50 см.По този случай искам да ви почерпя всички-за сега тук, а живот и здраве когато се видим в Плевен.

# 232
Само с това  ли мислиш да минеш Wink.Кажи как изкарахте празника поне Grinning
Ми как-ходихме вечерта в "Корона" с приятели, похапнахме, пийнахме...имам страхотни подаръци и жестооок букет от Анатоли  Flutter
 Божидарко ми се разболява, киха, влачи сополи, мрънка. И мен нещо ме напъва гърлото, та да видим  Rolling Eyes

# 233
Днес станах леля пак(ех, ма че е готинооооо)..Бебчето е на моя първи братовчед, с когото сме изключително близки.Мацката се роди днес сутринта в Плевен и се казва Преслава-3.200грама и 50 см.По този случай искам да ви почерпя всички-за сега тук, а живот и здраве когато се видим в Плевен.
[/quote]Да им е живо и здраво и много да ги радва !  Simple Smile

# 234
Със закъснение, но от сърце - честит рожден ден, Atrakcia!
Много сбъднати мечти и здраве!  bouquet

Букет

# 235
Със закъснение, но от сърце - честит рожден ден, Atrakcia!
Много сбъднати мечти и здраве!  bouquet
Букет
Благодаря и на теб  Hug

Ей,гадно време, а така ми се обикаля по магзините. За сега отивам да готвя, тъй като друго не ми остава  Rolling Eyes

# 236
Къде сте момичета,изгубихте се Simple Smile
МНого депресиращо време,поне за мен. Не може и да поизлезем ,та гледам да свърша каквото мога вкъщи,когато ме оставят Simple Smile

# 237
Аз съм на работа,  както всеки уикенд Tired.Едва гледам- ужасно ми се спи.Времето и тук е доста студено, но  поне грее слънце.(сутринта беше....3 градуса Sick).Ох, наистина идва зима......... Confused
А днес било Петков ден.А Света Петка-закрилница на децата Hug

# 238
  • София
Честит празник на именниците!  bouquet
Аз днес имах гости.един колега на мъжа ми трябваше да дойде да му прави нещо по колата Ангел,и аз му викам-кажи му да дойде с жена си и детето.Знам,че имат едно дете/така ми е казал мъжа ми/.И дойдоха хората,влиза детенцето,след него-хоп още едно момченце-викам "аа,явно той се е объркал нещо Ангел,няма да му е за първи път Mr. Green".Обаче след него -хооп-още едно момченце.Ми те двамата малките близнаци.Такива сладури.А се оказа,че познавам и майката-беше дейна участничка миналата година в протестите .Та така-моите госпожици си имаха трима кавалери,луди станахме.Голяма веселба. Laughing

# 239
Валенце, майката сигурно е Маруся, много приказлива жена.

Мама Ася, явно не ме познаваш или просто не си ми схванала тона. Просто дадох предложение какво може да се направи с излишните дрехи, играчки, обувки, гърнета, а защо не и колички. Дом майка и дете е за деца до три години, тях ги возят в колички. Всеки за себе си решава какво да си прави нещата.
Аз занесох каквото ми се откъсна от сърцето, най-хубавите дрешки ги пазя за второ или за евентуално дете на сестра ми в бъдеще. Мили са ми и затова не дадох всички.

Общи условия

Активация на акаунт