Плевенска октомврийска, есенна и дъждовна

• 15 133
  • 277
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте на всички,

искам да ви попитам ако някой е чувал да се дава квартира под наем, ще съм много благодарна да ми кажете някакви координати. Трябва ми за едно познато семейство.
С малко бебе са - устройва ги гарсониера.

# 241
  • София
Мирама,горе-долу в кои райони търсят?При нас се даваше доскоро гарсониера за 150лв,но май вече е заета.утре ще попитам пак.
Валенце, майката сигурно е Маруся, много приказлива жена.
PeaceТя е.
Леле,сега погледнах,написала съм горе-долЕ Embarassed.

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 21:32 от Валенцето

# 242
Здравейте и от мен  Grinning
Ние преди малко се върнахме от Априлци. Заваля ни първия сняг днес преди обяд (честитихме си го cold ) , но без да прави каквато и да е снежна покривка. За един час обаче върховете побеляха. Надявам се да има една студена и много, много снежна зима Nature Snowman

Валенце, и аз си я спомням Маруся. Запознахме се на протестите. Тогава й се чудех как се оправя с едно 2-3 годишно момченце и две 10 месечни близначета  Crazy

Божидарко ми се разболява, киха, влачи сополи, мрънка. И мен нещо ме напъва гърлото, та да видим  Rolling Eyes

Аз съм пропуснала да споделя, че Миташки е на АБ. Кашля от около месец без нищо придружаващо ( нито темп., сополи...). Изпи солидно количество сиропи и аз накрая го заведох при д-р Българанов. Той като му гледа гърлото каза, че има бактериална инфекция на горни дихателни пътища. Белият му дроб е кристално чист, но заради гърлото сега пие АБ  Confused

# 243
  • София
Момичета,я ми кажете някоя от вас прави ли туршии?Може да ви е смешно,но аз искам да си направя.Досега не съм правила никога.Искам нещо бързо,лесно и изпитано,без варене...абе мързеливо нещо. Flutter
Дикси,ти правиш супер тортички.А нещо туршийки..това-онова. Laughing
П.С.Какво ми става тая вечер,само правописни грешки си откривам.Дали съвсем не сдадох багажа след две поредни майчинства Mr. Green.Има една приказка за военните и гънките на мозъка,ама ще се въздържа Laughing.

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 21:40 от Валенцето

# 244
За туршиите ли питате  Mr. Green  Ще ти кажа, Валенце: свекърва ми оная вечер бъркочи някакви зеленчузи в буркани-чушка,целина,морков,карфиол..... направи ги доста бързо, без варене, с аспирин. Ще я питам и утре ще докладвам  Peace
Дикси,тъкмо се бях замислила къде изчезна, а Митаче да се оздравява бързо  Hug

# 245
  • София
Атракция,ще чакам,да знаеш.Да видим ще яде ли Асан баница/туршия!
Аз продължавам с грешките-пишем си с Джина по скайпа ,аз пиша кЯфтета и Вусака. Crazy

# 246
Валенце,онзи ден видях в поликлиниката една мама с две близначета на 2 годинки и батко някъде на 5,да не е същата Simple Smile Много слабичка,а и каква да е с толкова мъже Simple Smile Направо и аз веднъж да се почувствам по-добре от друга майка Simple SmileИмало и по-тежки случаи Simple SmileДа са й живи и здрави,дори да не е същата .
Дикси,ще ме извиняваш,но аз ще се моля за обратното Simple Smile Много мразя студ,сняг и зима. За един месец може да изкарам,но 5-6 направо ми идват в повече. И с тия деца ще откача вкъщи.
ДеЩоВиди,мама Ася наистина е много сърдита,но и аз й писах,че не е разбрала правилно думите ти. Жалко наистина. Опитах се да я разубедя,но не знам дали е прочела съобщението ми.

# 247
Наталия, засичам те по късна доба да четеш  Grinning Кажи ни нещо за Джо, отдавна не си писала...как е на яслата?

# 248
Наталия, засичам те по късна доба да четеш  Grinning Кажи ни нещо за Джо, отдавна не си писала...как е на яслата?
Ах,ти  Laughing
всичко виждаш  Wink
Джо се чувства добре на яслата,даже много бърза сутрин и няма търпение да му сваля обувките и якето и ми казва:"Айде,чао"Бърза да ме изгони  Joy
Но вече два пъти прекарва ангина с висока температура,която започва с афти,в петък го взех със сополи и кихане,трябва да започвам работа ,но все не успявам.
Иначе аз ви чета,но нямам желание да пиша.
Много съм скучна и няма какво да кажа  Mr. Green

# 249
МИленче, ако си спомням добре, преди известно време Бужи беше с разстройство. Как се оправи, ако беше той,де........
Радост от 5 дни яко дриска(по 5 - 6 пъти на ден), лайното й(извинете, ама си е така) е ужасно -зеленикаво, миризливо и слузесто...бляк.....Грозева й предписа ентерол и диета, ама ей, на...вече 5 дни се мъчи горкото. Днес цял ден се гъне и превива и само лежи, не ще да лудува...това не е моето дете........
Уф, почвам да се замислям да я заведем при Българанов, че и едни сополи влачи вече седмица.....

# 250
Фурор, и Дари беше  преди седмица със зверско разстройство Sick.Ентерол, смекта, диета( моркови, картофи,ориз,давах ле4ебно мляко на Милумил( то май подейства най-много).
Може да  й даваш пе4ена ябълка, шипков 4ай...
Това се сещам  newsm78
Ина4е аз след малко приклю4вам работа и отивам да спяяяяяяяяяяяя Hug
Утре сутринта ще водя Дари на ясла.Стискайте палци Praynig
Лека и спокойна нощ от мен Hug

# 251
Валенце, мерси много. Ако още я дават мога да им кажа да проверят. Ще чакам информация от теб.

Може и да е по Сторгозия - за квартирата имам предвид, ако някой друг е чувал да се дава в района. ))

# 252
МИленче, ако си спомням добре, преди известно време Бужи беше с разстройство. Как се оправи, ако беше той,де........
Беше, да, преди няколко месеца. Купих лечебна храна на Milupa (има и на Humana), сок на Hipp ORS 200, Ентерол, Хидрасек, сок от дренки, оризова вода, изключих всякакви млека, давах варен картоф...друго не се сещам.  Нека й направят някакви изследвания, с тая слуз и това зелено-притеснително е, пък и 5 дни.Дано минава  Peace

# 253
Дикси, А нещо туршийки..това-онова. Laughing

Направихме си с майка ми няколко трилитрови буркана с туршийки, дааа  Grinning
Пропорцията е следната:
6 кг. зеленчуци (ние си сложихме моркови, карфиол и зелени домати)
9 бурканчета вода
5 бурканчета захар
4 бурканчета оцет
1 бурканче сол

Бурканчето е от старите за лютеница. Много лесни мерки  Laughing Слагат се и листа целина. По желание и по един-два аспирина в буркан. Става много хубава, леко сладнее, защото аз не обичам да ми е свръх кисело  Peace

Дикси,ще ме извиняваш,но аз ще се моля за обратното Simple Smile Много мразя студ,сняг и зима.

Извинена си  Laughing Обичам студ и сняг, и се надявам синоптиците да са познали за тази зима.

Петя, мисля да заведеш вече Радост на лекар, защото 5 дена не са малко. Бързо оздравяване   bouquet

# 254
  • Плевен
Изпитано средство за разтройство - кашата на Милупа NH нещо си. Не я помня вече, но действа чудесно и е много вкусна. Атракция вече я е изпробвала.

Общи условия

Активация на акаунт