Индия - земя на боговете - 4

• 31 779
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
  • София
ivonska има цяла тема за Сауди!

Ще отскоча - хостесата ме осведоми най-подробно за това... smile3535

Честит Ви празник! Нека този, който бди не забравя Вас и семействата Ви!  Hug

Аз ще Ви надничам, защото сте приятна компания, пък и ме приветствахте с "Добре дошла" - кой Ви е виновен!  Mr. Green

# 181
Добре дошли на всички разполагайте се и питайте колкото искате!
Много ми е интересно с индия, аз нали ззнаете че моето мнение е на основата на полетите и моите сблъсаци с индийци!
vessy78 Aid mubarak и на вас, дас сте все така усмихнати и от здраве да не се оттървете!
Я кажете има ли ритуал со посещение на будистки харам!
Аз съм влизала в Шри ланка в такъв храм и вътре гледката и миризмата беше ужасна но пък много интересно!
А тези които са посещавали индия, кажете как е морската храна там, това ми е любимото и беше мног добре направено!
Индийско което съм яла е имало и такова което не е било люто защото и моя мъж не яде много люто, може би по скоро леко пикантно но пак рядко! Hug
Та в индийските ресторанти това което сме яли беше мнго готино, един много готин хляб прилича на арабски но с подправки върте и намазах с масло!А яденето малко като български манджи със сос , всичко им е със сос и ми беше вкусно, в едни такива малки купички! Mr. Green
А понеже Бхаби, е индийка и в тях съм яла толкова люто че въздух не можех да си поема но нали да не я обидя че тя го беше готвила а не помошничката и си мълчах, но що нещо вода изпих!
Това което на  мен ми хареса беше един десерт, много го обичат там, като тънки спагети но май бяха оризови спагетки  във млечен сос!ммммммм мнгоо лекичък и много вкусен десерт! bowuu bowuu bowuu
А  в Бангладеш съм яла най различни сладки, бяха доста тежки и на следващия път трябваше да купя 4 кутий за всички приятели да има! #Crazy
стига съм ви говорила за моите глупости!
Сега ще ви пусна една снимка с една пакистанска дреха която пробвах в едно ателие но ми беше доста накичена и не я взех!

# 182
Здравейте  Hug.
Оле, колко е приятно да се празнува  Blush . Заведохме децата на люши-паши и бяха толкова щастливи  Mr. Green. Дори и Тито намаза с едни кончета и така се радваше детето. Добре че накрая го изненадах като го свалих, че не искаше да слиза /но плака малко  Laughing/. Накрая получиха балони и пуканки и сега спят като къпани  Joy. Но папи още сутринта ни беше направил изненада. Като слезнахме долу целия хол беше в балони  #Crazy. Така са се занимавали цял ден  Mr. Green. Единственото лошо е, че и Яни /дадата ни/ е във ваканция  Sad, но се справяме  Wink.

Веси, мерси много за пожеланията  Hug. Нека ти се връща стократно и много успехи в образованието  newsm10. Много целувки на адашчето да пратиш .

Аз ще Ви надничам, защото сте приятна компания, пък и ме приветствахте с "Добре дошла" - кой Ви е виновен!  Mr. Green
Ти сега плашиш ли ни  Mr. Green??? Добре си ни дошла и се чувствай като в януарската темичка  Twisted Evil.

Ох, имах и още нещо да ви казвам, но...  newsm78. Явно музата /роднинската  Twisted Evil/ ми липства  Joy.

# 183
А, сетих се какво щях да питам  Mr. Green.

Сега ще ви пусна една снимка с една пакистанска дреха която пробвах в едно ателие но ми беше доста накичена и не я взех!
Креми, само на мен ли не ми се появява снимката  newsm78 или забрави да ни я пуснеш  Twisted Evil  Joy.

# 184
  • София

Надничай, надничай, тук е доста интересно  Grinning

Креми, само на мен ли не ми се появява снимката  newsm78 или забрави да ни я пуснеш  Twisted Evil  Joy.

Споко, и аз не виждам снимка. Май Креми не е пуснала още.

# 185
Добро утро, момичета  Hug.
Отивам да си изпия кафето и съм готова за подвизи  Mr. Green.
Креми, чакаме си днес снимката  Twisted Evil /няма да ти се размине така лесно  Joy/.

# 186
  • София
Навсякъде ли е сутрин вече?  Mr. Green

kaffeetrmker_2

# 187
Не е мираж аз заспах!
голяма съм куковица!
отивам да пийна едно кафе и ще сложа снимката

# 188
# 189
  • София

Много си хубава!   bouquet А, одеждата не ми се вижда толкоз пренакичена....  newsm78

Влизала съм в будистки храм, но не помня къде (май беше Монголия) и помня многото статуи на характерните изображения... Но будизмът е философия и по тази причина храмовете са доста по-различни от религиозните...

# 190
Креми, като манекенка си, голяма хубавица  Hug Дрехата ми хареса, но не е ежедневна, може би за по-специални събития!

Я кажи купи ли му на Сами нещичко за Айда, има ли традиция да се купува нещо за празника на децата, дрешки, играчки?

Повечето индийци, с които съм имала контакт (най-вече служебно) са с много добро образование, доста амбициозни и напористи по отношение на кариерата. А индийките държат ли и те на доброто образование и кариера, или все още им е приоритет смейството... Какъв е процентът на жените, учещи в университетите?

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 12:04 от AniSim

# 191
По принцип е обичай да се купуват дрешки на децата, играчки пари да се дават, аз му куоих една нова кола и много лакомства!
Вчера влезнахме в един голям магазин за играчки и го питам какво искаш сега маме, и той като взе да бута всичко, първо искаше бебешка количка за момиче, аз мислех някоя пушка да му взема да се стреляме двамата, но той видя топките а в къщи има сигурно 10 топки и затова взех нова кола че те са такаква калапа пласмама, аи аз все се спъвам в колите!не че нямям но новото си е ново! Hug
Иначе нови дънки и яке му взех а новия пуловер вече го оцапа дори!
та подаръци ще е облагодетелстван и за Аид и за коледа! Money Money Money
Чакам да ми пратят дрешки от кувейт сега та да видим!
А по принцип сега има разпродажби до 70% в кувейт на почти всички магазини и аз съм далаинструкций!Че моята приятелка щеси идва на 1 ноември!
Иначе по телефона и бхаби ми званна дори снощи!И се бяха събрали на парти и всички се чуваха, малко кривичко ми стнана но какво да се прави! Crossing Arms
Леля му беше пратила още за годинката традиционни пакистански дрехи но им ги върнали много странно, дори не са пратили за към бг, много странна куриерска политика!
А разгледахте ли другите снимки в албумчето, пуснах няколко снимки с много лошо качество от бангладеш!последния път като бяхме там имаше някаква стачка бяха гръмнали един министър и бяхме с кордон от летището до хотела и от хотела ни предупредиха този ден да не напускаме хотела че можело да е опасно! #2gunfire #2gunfire #2gunfireта снимките се от пред  хотела който е 4 звезди! bowuu

# 192
Креми, ама ти си голяма хубавица... не 4е съм о4аквала друго де, с твойта професия. Simple Smile

# 193
Креми, дрехата е хубава, не е толкова кичозна. Оле, аз какви съм виждала  #Crazy. Особено нашите пакистанци се обличат много в розовко и синичко... направо да ти се отще  Mr. Green. Аз самата никога не съм пробвала да се вмъкна в нещо такова. По принцип нося почти само панталони, но и ми се струва много неудобно newsm78.
Ани, според мен жените в Индия са наравно с мъжете. Е, момичетата ще кажат по-добре, но имах много колежки с много добро образование и постоянно учеха нещо за усъвършенстване  newsm78.

Навсякъде ли е сутрин вече?  Mr. Green

kaffeetrmker_2
ivonska, за Индия не съм сигурна, но в Сауди сме същото време, като в България  Mr. Green. През зимата се разминаваме 1 час /вие сте напред/, но през лятото няма разлика.

# 194
Да ви пусна нещо смешно, пък макар и да не е точно за Индия...  Но нали сме мултикултурни и опознаваме различните страни Wink

Ели, да не сте летели с този полет  Twisted Evil Fly "Inshallah Airlines"  Joy
http://uk.youtube.com/watch?v=xkywyFKQyA0

Общи условия

Активация на акаунт