Индия - земя на боговете - 4

• 31 819
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, вие бихте ли живели в Индия?

А теб какво в манталитета им не ти харесва?

Лила, не го приемай лично. Не искам да засягам никого. Просто ми стана интересно.
Не ми хареса начина по- който се гледа на жената. Според един мой -бивш колега, вожд на някакво село ли, племе ли(дойде в Англия да се ожени за една моя колежка от друг отдел) жена не може да бъде лидер, камо ли него да командват.
Богатите туристи (един доста голям процент), които идваха се отнасяха с нас като с боклуци , някаква 5та класа категория, на които ние  им бяхме длъжни да им търпим унизителните коментари. И то наистина много унизителни. (Аз работех в много известена туристическа атракция в Лондон). Всички тези богати индиици се движеха на тумби и с извинение  страшно миришеха на къри.  Sick
Мой много добър приятел тогава- Кумар, ми обясни някои неща,Той самия беше различен. И не меришеше Simple SmileБеше дошъл да учи в Англия за да избяга от уговорен брак, неговата приятелка учеше в САЩ и той от Англия се прехвърли в САЩ за да са заедно. Между временно обаче си търсеше гърли в Лондон Grinning

Определено не искам да поставям цяла нация под един знаменател.

# 91
Цитат
Мъжът й ако те чуе ще получи инфаркт.

Што бе? Къде сбърках?  newsm78 Simple Smile

А я кажете за многоженството? Нормално ли си е все оШте или се променят не6тата?
Не се притеснявай миличка, Ноя само те плаши  Joy. Мъжът ми е Египтянин, не е Саудитец. Но след като се оженихме беше прехвърлен в офиса ни в Джедда и затова вече 5та година сме тук. Но за разлика от Бахрейнци ние сме с много добри впечатления от Саудитците  Twisted Evil. Няма да има инфарктни ситуации .
А иначе за галантността на Саудитците не съм сигурна, че си получила правилната информация  newsm78  Mr. Green. Верно, че и те като всички араби са много галантни, нежни, дашни и т.н. щом се отнася до жена, но тукашните са и доста грубовати и недодялани в сравнение с другите араби. И това е разбираемо, при положение, че жените в Сауди са все още много назад в много отношеня /не само в шофирането/, предполагам те все още не са се научили /или поне повечето от тях/ как да се даржат с жена. Все още си ги имат като неразделен атрибут на мъжа, без много права и без дори и собствени лични карти  #Crazy. Е, сега вече се въвеждат, но и в коя година живеем.
Относно многоженството Сауди може би е една от малкото страни, в които то е доста разпространено. Особено при по възрастното поколение. Сега много от младите го отхвърлят, но и все още съществуват и много, които се възползват от това. И като допълнение към историята на Дидка, има много Саудитци, които заминават за Алжир или Мароко /там жените се ползват със слава на много красиви  Twisted Evil/, женят се за някоя жена без да й кажат, че в Сауди си имат вече семейство с няколко деца  Thinking. Освен това в страната е и много разпространен "месияр" брака. Това е нещо като фиктивен брак с жена за определен период от време, при който нямаш задължения към тази жена след това. Просто мъжът отива при бащата или брата на момичето, уговарят се подробностите и това е. Разбира се вече това не е позволено, тъй като няма разлика от проституцията според мен, но все още се случва.

Joy Joy Къде се слагаш в А група? Mr. Green Има да, поне още една българка познавам, която мисли, че е женена за сауди, но тя живее в Бахрейн, мъжът й я посещава през уикенда. Laughing
Joy  hahaha

# 92
Самите мюсюлмани се замислят дали могат да издържат повече от една жена, то хубава работа, ама иска пари. Money Знам, че ергените от повечето нации заобикалят ливанките, защото поддръжката им излизала златна. Mr. Green

Мира, при вас живее един приказно богат индиец, Митал. Какво се говори за него?

Бяхме на една изложба на къщи, казаха ни, че още първият ден дошъл един индиец и попитал кой е най-скъпия имот и го купил на минутата, говорим за 2,5 милиона щатски долара. Grinning

# 93
хех, гледай ти зна4и...
добре де моми4ета, вие как гледате на многоженството? Бихте ли / сте ли го приели?
Аз съм казала на мъжа ми, че или ще се ожени за още три /за четворка-белот/ или не искам повече  Joy.
Вече не е толкова разпространено многоженството. Все пак да се ожениш за втора и т.н. жена, трябва да има валидна причина и освен това трябва да са наравно във всяко едно отношение, което не е много лесно.

palachinka, извинявай, че те заблудих с националността на съпруга ми . Май не съм се изразила правилно Blush.  

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 15:11 от elip

# 94
Но за разлика от Бахрейнци ние сме с много добри впечатления от Саудитците  Twisted Evil

Айде сега приказки Mr. Green, тачим и милеем за всичко де е саудитско и родно. Laughing

# 95
то ти направо вси4ки заблуди като си призна така рязко...Simple Smile

# 96
то ти направо вси4ки заблуди като си призна така рязко...Simple Smile

Чак и аз се усъмних за части от секундата. rotfImao rotfImbo rotfImao Сега един читав психолог би трябвало да ни изтълкува на какво се дължи заблудата ти, дали пък подсъзнателно......... Mr. Green....не ме бий..... Joy

# 97
Noia даже не съм го и чувала.
Инак веднага бих му изпратила една снимка Money
Опитах се да го гугъл- на, но нищо не излиза.
Ноичка, твоят възлюбен да няма някоя друга жена в Саудито, че идва да те навестява само през уикенда hahaha Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
(да, да знам, че е ирландец, но не му пречи да си смени вярата Mr. Green)

Наш приятел разказваше, че докато работел в Саудито са го уволнявали всеки месец по два три пъти.  Grinning
Понеже е бил единствения чужденец, християнин,  на тази военна база, за всичко той бил виновен. Негова била вината, че младоците работещи там отивали в час махмурлии, ги мързяло да учат, заспивали и какво ли още не.

# 98
miravmbd , държали са се лошо защото са възпитани в кастовата система. Това определено все още е проблем. Вие се явявате в случая обслужващ персонал и съответно падате много ниско в очите им. Не си виждала как се държат към техния собствен обслужващия персонал, то просто им идва отвътре след хилядите години кастово разделение. В същото време има и хора, който се държат съвсем нормално, въпрос на възпитание и култура.
Имай предвид, че се случва някой от висшите касти да остане без доходи и ще умре от глад но няма да работи нещо под кастовото му достойнство.

# 99

Ноичка, твоят възлюбен да няма някоя друга жена в Саудито, че идва да те навестява само през уикенда hahaha Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
(да, да знам, че е ирландец, но не му пречи да си смени вярата Mr. Green)

Това е тема на заблудите Joy  hahaha Не само, че трасето Бахрейн-Сауди го няма за нищо всеки ден, ами и  го придружавам във всички командировки по негово желание. Laughing В противен случай щях веднага да отседна в Джедда при роднините. Laughing

Noia даже не съм го и чувала.
Инак веднага бих му изпратила една снимка Money
Опитах се да го гугъл- на, но нищо не излиза.

Като му пратиш снимка, да не ни забравиш. http://www.nriinternet.com/NRI_Forbes/index.htm  Mr. Green

Мира, ти си само за живот в Саудито, ако птичката кацне втори път на рамото, не я изпускай. Heart Eyes В крайна сметка трябва ни още една по желание, за да оформим карето за белот на Ели. Joy

# 100
Сега се сещам, Мали ми е разказвал, че като ученик се хванал да разнася сутрин вестници за да си припечелва за джобни пари. Всичко това набързо приключило, когато един от чичовците му го видял. Веднага бил привикан и порицан, че уронва престижа на фамилията. Чичото му дал пари и му казал, като му трябват да ходи и да му иска, но веднага да престане с тази "работа". Та така приключили опитите му за допълнителни доходи, а чичото дал още два три пъти пари и до там Grinning

# 101
Много ми е интересно дали има българки женени за Саудитци. Знаете ли за такива?
Аз не знам дали има други българки освен мен  Twisted Evil, макар че Ноя ме убеждава, че имало.

Не бе момичета, не сте ме разбрали правилно  Laughing. Имам предвид, че не знам дали изобщо има други българки, та камо ли женени за Саудитци. Това ми беше мисълта  Joy. След това съм отговарила на Мира.
Сега оправдана ли съм  Twisted Evil  Mr. Green????

# 102
Еееех, Ноя живот си живееШ, представям си само как Джон си идва и казва:
"Скъпа, заминаваме за..." Голям кеф, и аз така искам, ама пусто компЮтърните инжинери никъде не ходят по командировки пък и нали съм на работа...  Crossing Arms

Елип, хайде от нас да мине... Rolling Eyes

# 103
[
Сега оправдана ли съм  Twisted Evil  Mr. Green????

По Фройд или....? rotfImao rotfImbo

# 104
Еееех, Ноя живот си живееШ, представям си само как Джон си идва и казва:
"Скъпа, заминаваме за..." Голям кеф, и аз така искам, ама пусто компЮтърните инжинери никъде не ходят по командировки пък и нали съм на работа...  Crossing Arms
От твоя и моя гледна точка сигурно е голям кеф, но питаш ли Ноя какво й е като идва до Джедда късно през нощта и на другия ден до 5 трябва да се е чекнала аут  Confused. Не можем и едно кафе да изпием като белите хора  Cry.
 Hug

/Теб не те ли беше страх от летенето Twisted Evil  Mr. Green... какъв кеф ще е тогава/

Общи условия

Активация на акаунт