Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони!!!

• 12 192
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Ради, тичай на лекар!!
Рени - ами прибрах се успешно, гаранцията е до 22.10 Simple Smile утре може би ще я носим количката..
Още щях да пиша.. ама после  Peace Crazy

# 91
Здравейте, мили момичета!

Влизам във вашето малко царство, за да ви призова да помогнем на малкото слънчице Симона. Тя се нуждае от силата на този форум спешно - сега - веднага. Ако всеки отдели 10 или 20 лева за нея това ще означава живот.

http://www.save-darina.org/

# 92
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛЕНКА!!!!!!!!!!!!!!!

ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА БЪДЕШ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ЛЪЧЕЗАРНА МАМА!!

Софи, не знам какво да ти кажа за проходилката. Ники спокойно можеше да мине и без нея. Вярно, още не е проходил, но пък и аз не го слагам много вътре. Само когато трябва да си свърша нещо. Иначе той се изправя, ходи като седържи за мебелите или за двете ми ръце. Не смее да се пусне още.  В списание "Моето дете"  пише, че американските учени са установили, че за всеки 24 часа в проходилката има по 3 дена забавяне на прохождането и съответно по 4 дена на самостоятелно стоене на детето.
А колкото до свекърва ти..... #Cussing out Абе тая жена друга работа няма ли си освен да ти дава "съвети". #2gunfire

# 93
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз също не съм купувала проходилка и не смятам за нужно. Ема така започна много от рано да се изправя по мебелите и да се придвижва насам натам. А и си мисля, че най-добре тя сама да  решава как точно да си придвижва в пространството, защото иначе като я сложа в проходилката аз й определям какво да прави. Ако и се пълзи - да си пълзи, ако и се лежи - да си лежи, ако и се прохожда, да си прохожда.

а за Симонка аз лично съм изпратила пари и следя нейната тема с голяма надежда за успешно лечение  Praynig

# 94
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=152786момичета опитвам се да поставя снимка на Криси и не зная какво правя Praynig,дано да стане=пробвайте с kristiqn

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 12:34 от dima 1980

# 95
Дима , имаш лична парола, която иска сайта! Peace

# 96
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛЕНКА!ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА  Hug ОБИЧАЙ, БЪДИ ОБИЧАНА И ВИНАГИ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА!   Heart Eyes

Момичета, много сте мили  Hug Моето май си е преумора, защото Теа вече 4-та нощ не ме остава да спя.Спя по 2 часа и няма кой да ме отмени, защото тати пак е в командировка  Rolling Eyes НО довечера се връща и да му мисли  Naughty Аз искам да се понаспя поне една нощ,защото иначе ставам непълноценна и за Теа  Crossing Arms

Софи, и аз не ползвам проходилка за Теа.Подкрепям мнението на Мариянка.Тя Теа и без проходилка си проходи.Но всяко дете е различно, когато му дойде времето.Моето мнение е, че в проходилката повече се отпускат, защото като се уморят и си посядат.А за Свекито ти ... то другите момичета са го казали вместо мен.

Сега изчезвам, че отиваме на пита на бебо на една моя приятелка.Нямам търпение да го видя

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 12:46 от lightblue

# 97
Здравейте мили мами и сладки ноемврийчета.Аз също от няколко месеца не съм писала , но имахме голяма трагедия в семейството ни - етърва ми изгуби бебето си в 8 месец и покрай нея и малката Симонка не ми остава никакво време за писане , но пък редовно ви чета и да знаете че с вашите постинги много ми помагате в отглеждането на малкото зверче.Нас също ни няма вече в списъка но изобщо не се сърдя на Деничка/ тя и без това си има достатъчно други ангажименти/ и все пак и благодаря от сърце,че актуализира всяка нова тема.Искам да честитя на всички проходили и озъбили се малки бебоци , а на техните мами и татковци все така да им се радват и да ги обичат.И накрая накратко за Симона - днес навършваме 11месеца,честити месечинки и на останалите дечковци които празнуват днес.Тежим 9кг и 72см сме високи,вече ходим и то без опора,правихме преди 10 дни прощъпулник и си взехме мишката на клавиатурата/ ще ставаме комп.специалист-това е желанието на баба и/,много е палава и дива ,храним се почти с всичко и имаме цели 4 зъбчетаааа.Това е от нас.
П.С. Извинявам се за дългия постинг.
ЧРД на Клю и от нас със Симона - да е жива и здрава и много обичана мама и съпруга.

# 98
# 99
 Благодаря ви,мами Hugза мненията Hug
 Аз съм на същото мнение за проходилките/не помня дали съм го изразила по-горе/,но това постоянно натякване.... CloseИ не мислете,че й мълча-"може хрисима да изглеждам,но съм доста хаплива"/думи на свекито Mr. GreenТа,мисълта ми е,че аз въобще не се съобразявам с нейното мнение по всеки въпрос,тя си знае нейното,аз-моето,но таз жена няма надприказване ooooh!Ти й кажеш,че най-добре преценяваш кое е добро за детето си,кога да яде,какво да яде и т.н.,но тя въпреки това:"да,де,ама защо не правиш еди-как си" #Cussing outИ така,постоянно ooooh!
  Както и да е,питах ви,защото се зачудих дали само аз пропускам тази вещ у дома newsm78

# 100
Дима, голям бонбон Криси Heart Eyes С тези големи сини очи и зачервени бузки...пу пу...да ти е жив и здрав... Hug

# 101
Честит рожден ден на Клю! Много здраве, щастие, лични и професионални успехи   bouquet

SIMONA_S  Praynig

# 102
Симона, честита месечинка!! Да е жива и здрава малката шушонка!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не се извинявай да дългия пост, защото е много по-приятно мамите да влизат по-често, за да не се забравяме  PeaceСъжалавам за загубата на бебето..Така било писано Sad

СОФИ, аз бих те посъветвала да намериш от някой проходилка, защото повярвай са грешни пари -..нашата я ползвахме много малко време, но пък бях изключително доволна..Просто детето ми се струва че се отпусна по-бързо. За дъщерите не съм ползвала обаче. Просто всичко е индивидуално. А за свек.рвата ми знаеш мнението. Sick

Н Е Л П  Shocked ХОРА, простете отново ...че ме е подгонила параноята, ама ...НЯКОЙ ДА ГО Е БОЛЯЛА НОЗДРАТА НАВЪТРЕ В САМАТА НОСНА КУХИНА  newsm78 newsm78 newsm78 Cry ..щото мен ме боли и си поставих \естествено\ доста тежка диагноза ooooh!

# 103
Дима, ти май се опитваш да поставиш снимка на бебо като аватар newsm78 Няма да стане, трябва да имаш програма, с която да намалиш снимките му до размер на аватар Wink

# 104
    Мами аз пак пощурях (може би защото навлизам в средната възраст-30-така) .Та се чудя да правя ли кичури:http: … sp;    
   http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2271328  
или така:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3973603
        Дима-  бебо е невероятен baby_neutral
       СИМОНА и другите мами -явно доста от вас само ни четат и за това се заблуждаваме ,че не влизате-ама казвайте "ДЗААААК"от време на време  bouquet(много тъжно това зе бебенцето-хубаво е ,че момичето е множело да разчита на теб Heart Eyes)
    Софи -аз слагах Ивахло от 6-ти месец ама още не е проходил сам ,но да ти кажа за мен имаше малко спокойствие,забавляваше се да си обикаля  там кадето си иска.Т а за това смятам ,че проходилката е за олеснение на мама, а колкото дали да копуваш по-добре вземи от някой на заем ,Ивайло вече не се побира в нея -ходи по-колене hahahaИЛИ ПЪК СВЕКИ ДА КУПИ КАТО ТОЛКОВА ЗНАЕ Mr. Green
   КАРИЛ МЕН НЕ МЕ Е БОЛЯЛО ТАКА newsm78
    Ради  тест за бременност прави ли?

Общи условия

Активация на акаунт