Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони!!!

• 12 140
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
  • София
ПЕТЯ, честит имен ден!

# 286
Здравейте, мами! Аз ви пиша от работното място. И след малко ще потеглям към къщи. Втора събота и неделя работя безспирно....Другата седмица ще почивам, че ще кръщаваме Мишо в неделя. Но...не мога дъх да си поема от кандидат-кметове и обиколки на столични райони, селца и паланки.... Вече две седмици работя и темпото ми действа като опиум. Мишолин ми липсва по цял ден.... Тази седмица ни предстоят няколко медицински прегледа, включително и консултация, та пак ще ви пиша. Не съм писала досега, че пък домашният комп бе на ремонт. Ще гледам да съм по-редовна. Минах набързо през темата, но след два репортажа и едно интервю, и обиколка на район "Възраждане" вече главата ме боли....

Честити месечинки! Hug Hug Hug
Честити имени дни!  Hug Hug Hug
Честити рождени дни на патерици! Hug Hug Hug
Честити пешеходци на проходилите! Hug Hug Hug
http://Честит рожден ден на Вики!
Да е жив и здрав, да радва мама и тате!

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 18:53 от masha

# 287
  • София
Ради, предполагам, че много си се изплашила.  Ще падат още много пъти малките мъници, но дано не се нараняват сериозно.
Бързо зарастване на устичката на Теа.

Почват големите купони на ноемврийските бонбони.
Това ми харесва. Peace

# 288
# 289
Добро утро мами, нещо се загубихте тези дни! Да не би пак да съм пропуснала нова тема  newsm78
Как е положението в понеделник - първият работен ден  smile3530 от седмицата за някои и ден като ден - за други wash
Починахте ли уикенда  family

# 290
MagieA, кликни с мишката върху: Празнична тема в поста на Дени  Peace! Има нова тема вече на 3 страница  Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт