Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони!!!

• 12 156
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Последна месечинка, ееееей!!!!! Не мога да повярвам... как мина времето бързо бързо  Grinning Laughing Heart Eyes baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 257
 newsm59 НА СЛАДКИЯ ВИКТОР НА МАМА ТАЛИ   smile3525 Hug НЕКА РАСТЕ ЗДРАВ, УМЕН, УСМИХНАТ И ДА ИМА ЕДНО ЩАСТЛИВО И НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО   Tada

Дени, дано Теди поспинка тази нощ и утре да е по-добре  Praynig
Карил, стискам палци Дани да е ОК и да няма реакция към храните  Praynig
Наде, искрено ти желая бързо да се излекуваш и отново да се върнете към започнатото, за да го довършите  Wink А за лекарката ти, нямам думи просто.Някои лекари направо ме оставят безмълвна с безхаберието и безотговорността си  Close newsm39
Мина, Марти е голям красавец  Hug Много прилича на теб.Но и двете варненски мацки са страхотни.Пред труден избор е изправен твоят младеж  Wink

Момичета, благодаря ви за загрижеността. Да кажа, че вече се чувствам далеч по-добре в здравословно отношение.  Hug

Малко ми е смотано обаче настроението и нямам желание да пиша   Sad  Tired

Теа вчера падна по лице на последното стъпало на стълбите на нашия етаж.Последва писък и страхотен рев.После видях, че и тече кръв от устата, по-скоро устичката й беше пълна с кръв  Cry Цепнала си е жилката, която свързва устничката и венеца.Много гадно беше, горкото ми детенце много се уплаши.Татито веднага се прибра и се успокоихме и двете.Голям рев му дръпнах заедно с нея, че и след това.Но вече е добре или поне така се надявам.

Сега ви желая лека и спокойна нощ  Hug

# 258
Добро утро ранобудни мами! Весел ден! Тук при нас сякаш се кани да напича, е дано днес да стане за една разходка.

# 259
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ВИКТОР НА МАМА ТАЛИ. newsm59 TadaПожелаваме му много здраве и весели детски игри.Да слуша много и да бъде гордостта на мама и тате.Весел празник  ura  Party Time
lightblue,дано на Теа бързо и мине устичката и уплахата Praynig
Лек ден мили мами и целувки на сладките бонбони. Hug

# 260
Днес е ПРАЗНИК НАЙ-ГОЛЯМ!!!                                                                       
Чакан, слънчев, пъстър, весел!!                                                                   
Мама ТАЛИ спретва торта на уста с най-чудна песен!!!
Припка вкъщи, суети се, че ДЕНЯ дойде вълшебен
малък ВИКТОР е порастнал, не е вече бебо дребен!!! Hug
Днеска цялото семейство ще е във прекрасен плен
в плен на Щастие огрооомно
ВИКИ, ЧЕСТИТ ТИ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН!!!

# 261
  • София
честит рожден ден на ВИКТОР на ТАЛИ

здраво послушно и усмихнато моченце.

# 262
Честит първи рожден ден на Виктор на мама Тали! Да расте здрав, умен и послушен!

А от мен една скромна почерпка за днешния ми имен ден (добре, че мама ми се обади да ми напомни  Embarassed)

По повод пържените картофи да разкажа прясна вчерашна случка. Аз по принцип съм против пържената храна, та затова и не съм давала на малката. Та вчера децата бяха за 1 час в свекърва ми и по едно време ми звъни Дани по телефона и ми казва разстроено: "Мамо, пък баба дава на Моника пържени картофи"  hahaha Е, няма скрито - покрито и тва си е. След което се обажда свекърва ми и казва: "Ей веднага ме обади", а аз й казвам, че така съм го учила  Mr. Green Всичко това в кръга на шегата, ама после като се замислих, си викам, тая жена, ако го е приела насериозно, кво ли си помисли за мен  Joy Та, така де, Моника вече е опитвала пържени картофи  Laughing

# 263

Честит 1-ви рожден ден на Виктор!
Нека расте здрав, послушен...Нека бъде силен като тати и нежен като мама...Нека ви бъде гордост и радост...Нека има слънчево и безгрижно детство...
Весел празник, пораснал палавнико!

А това, Сонче, е за теб

Честит имен ден на Петя и на всички, които празнуват днес! Да ви е живо и здраво името!

# 264
smile3525Честит Рожден Ден на малкия Виктор!!!  smile3525

Момичета, днес Лина става на 11 месеца!!! Ето почерпка

# 265

Петя,честит имен ден,нека да си  винаги обичана и обичаща във вашето семейство.
На Виктор,от Криси и от мен.
честит ден рожден.
Нека да е винаги щастлив,
да расте умен и красив.
Честита месечинка на Роня.Да ти е жива и здрава момата,да радва теб и тати-двамата.

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 11:39 от dima 1980

# 266
Момичета, от сърце ви благодаря за пожеланията  Hug
Радвам се, че ви има и че повода да ви познавам е Виктор  Heart Eyes
Карил, благодаря  Hug
Утре ще пиша повече, че ще тръгваме...

# 267
  • на странно място ......
Честит първи рожден ден на Вики да е жив и здрав, да радва много мама и тати да расте щастлив и усмихнат!!! Тали честит празник на теб и цялото семейство!!!  bouquet

# 268

честит първи рожден ден на Вики!

весели празници на всички с поводи през изминалите дни

честит имен ден на Петя  bouquet

Ради дано на Теа бързо и мине.Жалко че тази ципа не зараства повече

# 269
РОНЯ честита ви МЕСЕЧИНКА!!! ДА е жива и здрава малката Лина!  bouquet
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт