Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони!!!

• 12 153
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Оф, Крео, всички сме на подобен хал  Twisted Evil
Нашият татко е в чужбина, но когато беш в БГ нямаше особено голяма разлика. Е поне спящи ни   Sleeping виждаше с бебо smile3524, а от време на време успявахме и да вечеряме заедно. Бабите и те се услушват, или работят или нещо друго та се справяме давмцата с Гого.

# 241
 Момичета, аз пак да почерпя  Joy! Вчера и утре двама приятели имат РД, а днес моята сестра и племеничката  Mr. Green, а в други ден бабата на Валентин  Joy! Какво да ви кажа, дойде ли 10.10 и се започва седмицата на честитките и почерпките при нас  Laughing!
  Ето почерпката за днес: Да ви е сладко  Hug!

Това е Боил в розово с гащеризона на племеничката  Mr. Green: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178389&photo=29
Уфффффф и ние днес излязохме до ХИТ, ама с колата, че вятъра щеше да ни издуха  Shocked! Мале колко студено стана изведнъж  Tired!

# 242
Рени, честито ти рожденници - помня я от миналата година седмицата с многото честитки!

Отдавна не съм снимала Марти, затова качвам 3 снимки още от септември - Марти заедно с Габи и Лина.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168620&photo=141

# 243
Здравейте, банда! Hug

И Тедката го повали гадна хрема, че и зачервено гърло yu5 Две нощи не сме спали като хората, а снощи даже спахме и седнали Shocked , ама само това помогна, въпреки че постоянно почиствах нослето на малкия...облегнах се на раклата и той в мен спинка около 2 часа...днес, да чукам на дърво, май е по-добре и не се налага толкова често да чистя сополки...иначе е жизнен, играе, прави белички, само дето му лъска под нослето Simple Smile

Абе, Наде, тази лекарка къде е бляла?!? Как може такова нещо? #Cussing out Ей, заради такива се носи лоша слава на лекарското съсловие...малко ще и бъде мъжа ти да отиде и да я  #2gunfire Стискам палци  fingerscrossed и дано скоро се похвалиш, че сте започнали отново опитите за братче на Ачето! Praynig
Dr.Jend, залата не е от най - големите...още не съм ходила да я видя...но ми казаха, че е около 25квадрата...малка ми се струва, ама това е единственият вариант дребосите да са отделени на място, където не се пуши...колкото до костюмите, май много-много не съм навита newsm78 ама пък ако някой има желание, може да се облече...С украсата се заеха софийските мами като мнозинства Wink
dil, не мога да кажа, че разбирам какво ти е, защото не съм била в такава ситуация...и аз съм в някаква, а може би сатурнова, дупка, но всичко на фона на твоите грижи бледнее...Прегръщам те, мила! Hug
goris, как си? Имаш ли гадене и сутрешни неразположения? Как е малкото човече? Simple Smile
Peti_n, бързо приключване с ремонта! Peace
Весе, сега ли се появи проблема с очите или от преди? Как го открихте? А очилата постоянно ли ще трябва да ги носи?...дано бързо ги захвърлите Praynig
kreo, почивката ще бъде чак, когато ги оженим (омъжим) Mr. Green така казва моя мъж...а дотогава здраво чанч и дупе да ни е яко Crazy
Рени, да са ти живи и здрави всичките рожденници! nbirthday ...и догодина пак да почерпиш #Silly А Бу е много сладък в розово и въобще не прилича на прасенце, както каза вчера Naughty
Мина, ако знаеш от кога се каня да снимам Тедката в пералнята Grinning...а снимката на Марти с двете госпожици е страхотна coolcool

Снощи взех чувалче за спане на Тедката...тази сутрин беше вир вода мокър...та се чудя горещо ли му е било или просто се е изпотил, защото е болничък?!? newsm78
Отивам да си нагледам макароните на фурна  chef

Приятна съботна вечер и много целувки! Heart Eyes

# 244
излязохме  с колата до НДК, хапнахме в Доналдс...МАМИ ДА ПИТАМ ...ДАВАЛИ ЛИ СТЕ ПЪРЖЕНИ КАРТОФИ Embarassedаз за трети път давам 4-5 картофчета ссааамммооо newsm78ама като мнооо му харесват.. FlutterПосле се разходихме по моста и разгледахме изложбата снимки.., че преди неможахме..но така ни продуха мозъците че..бързо, бързо се прибрахме..

ПОЖЕЛАВАМ НА БОЛНИЦИТЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ БЪРЗО!! А НА ЗДРАВИТЕ ДА СА ОЩЕ ПО-ЗДРАВИ!!! Praynig Hug

# 245
Karil, аз съм давала на Гого и той между другото много ги харесва.   В началото му давах само вътрешното, ама сега направо ми дърпа цялата ръка и си го налапва картофчето eat. Мисля, че са достатъчно големи НОЕМВРИйските юнаци и юначки та да ги пазим чак толкова. Е разбира се че това не трябва да им е основното меню

# 246
оф, публикувах го без да искам  Embarassed
А исках да ви  кажа поне чао bye

# 247
MagieA, когато искаш да добавиш или промениш нещо във вече публикуван пост, натискаш бутон и коригираш или допълваш Peace

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 20:42 от Дени4ka

# 248
Здравейте и от нас,
Май трябва и аз да меся питка на Ради. Както нерешително правеше по 2-3 крачки, вече преминава целия хол крачейки -  кога порасна това дете. Много се сърди, когато не достига нещо. Играчките му са интересни за малко.

Кaril, Ради отдавна е захранен с пържени картофи. Почти няма храна, която да е била на нашата маса и той да не е опитвал. По мъничко от всичко.
benighted да са ви живи  и здрави рождениците! Да отпразнувате достойно!
Мина, много интересна тази пералня, ама не пускай центрофугата. Големи сладурчета тези варненчета!
Деничка, да оздравявате по-скоро!

Вече се обажда
Чао

# 249
Пържени картофи не бих давала, заради препърженото олио... особено по заведенията...
В готварската книга на майка ми (вЕрвам й защото е отпреди демокрацията) пише, че в препърженото олио (такова, от което е излизал пушек) се съдържа чернодробна отрова и не е препоръчително да се консумира изобщо.

Ние днес ще пазарим дрехи за студено БГ време за Данни (искрено се надявам да намерим такива)... и обувки... и подаръци за родата...

Спалнята днес ни я сглобиха и е парфееее...  Party обаче съм досадна с непрекъснатите си въпроси към мъжа дали не е на ръба...  ooooh!

Карил, душа, за кой ли път ме размиваш невероятно  Joy как се сети да оприличиш съпруга си с Карлсон, който живее на покрива... ох и това за гащите с перката, направо е....  Joy Joy Joy... той чете ли тук?  Blush Laughing

Ние ще летим навръх Хелоуин и смятам Данни да го облека с един много сладък анцунг с рогца и опашка, на който отпред пише "Little Devil"  Mr. Green!!!
Като се сетя още нещо ще пиша!
Бай засега, че планувам да варя супа с броколи и кашкавал, от която да ядем всички...
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 250
Софко, значи РД на Данни тука ша го вихрите,а  Laughing? Идвай, ще ви присъединим към детската градина на сладките младостки бебоци  Mr. Green!
Аз пържени картофи не съм давала и нямам намерение скоро да дам! По мое скромно мнение пърженото хич не е полезно и рядко пържа нещо в къщи  Peace!

# 251
# 252
...само да си кажа.. Rolling Eyesслед картофите ...вкъщи дадох за първи път каша "Слънчо", която е млечна, а Дани не е ял мляко .- друго освен ХА, освен това яде частици от пилешко ..само дето беше "ПИЛЕ със зеленчуци "-. КИТАЙСКО Confused Е.....след тази атака ако утре сме без обрив - ЩЕ ЧЕРПЯ!!! Praynig Praynig Praynig Praynig PraynigСТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ да му няма нищо на Дането...

Софко,  Winkако четеше тука мъжо...отдавна да ми е врътнал  hahahaкранчето...А за Карлсон..чудех се , чудех като какъв герой да го пременя...само на него мога да го преобразя..ама ми трябва и перука...Корема си го има. Joy

# 253
  • София
Да почерпя за последната месечинка.
Другият път ще черпя да годинка Grinning

Честита единайста месечинка и на:
Ния на Мерелин,
Ивайло на Клюкарката,
Александър на Jenny_b и на
Габриела на Сhapelita.

Рени, честити ти рожденици. Да са живи и здрави.
Много му отива розаво на Боил, пък и сега е модерно мъжете да носят нежни цветове. Grinning

Дени, бързо оздравяване.

# 254
Добър вечер и от нас със спяща вече Симони-бонбони.Мами,днес за първи път бях цял ден без малката-водиха я на гости в Пазарджик.И аз съответно релаксирах-кафенце,обиколка по магазините в нашия скромен град,следобяд имах гости.Наистина си отпочинах,но и мн. ми липсваше малката принцеска.
Дени,дано на Тедката бързо му минава хремата Praynig
Карил,Симончето опита за пръв път пържен картоф преди няколко дни в Мак Доналдс,но не остана мн.очарована от вкуса му.И дано след поредица от нови ястия нищо му няма на сладък Дани Praynig Praynig
Lina d - честито ти проходило юначе Peace
Рени,честити ти рожденници.Да са живи и здрави smile3525
Надя,тя твоята лекарка наистина е за трепане #2gunfire,как може такова нещо.Надявам се скоро всичко да се оправи и да се похвалиш с една хубава новина 1stroller newsm30 newsm07
Майчета желая ви спокойна нощ и спящи дечица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт