Нашият татко е в чужбина, но когато беш в БГ нямаше особено голяма разлика. Е поне спящи ни
виждаше с бебо
, а от време на време успявахме и да вечеряме заедно. Бабите и те се услушват, или работят или нещо друго та се справяме давмцата с Гого.
виждаше с бебо
, а от време на време успявахме и да вечеряме заедно. Бабите и те се услушват, или работят или нещо друго та се справяме давмцата с Гого.
! Вчера и утре двама приятели имат РД, а днес моята сестра и племеничката
! Какво да ви кажа, дойде ли 10.10 и се започва седмицата на честитките и почерпките при нас
Да ви е сладко
!
! 
Две нощи не сме спали като хората, а снощи даже спахме и седнали 
Ей, заради такива се носи лоша слава на лекарското съсловие...малко ще и бъде мъжа ти да отиде и да я
Стискам палци
и дано скоро се похвалиш, че сте започнали отново опитите за братче на Ачето! 
ама пък ако някой има желание, може да се облече...С украсата се заеха софийските мами като мнозинства 

...и догодина пак да почерпиш
А Бу е много сладък в розово и въобще не прилича на прасенце, както каза вчера 
...а снимката на Марти с двете госпожици е страхотна 

ама като мнооо му харесват..
После се разходихме по моста и разгледахме изложбата снимки.., че преди неможахме..но така ни продуха мозъците че..бързо, бързо се прибрахме..
. Мисля, че са достатъчно големи НОЕМВРИйските юнаци и юначки та да ги пазим чак толкова. Е разбира се че това не трябва да им е основното меню
обаче съм досадна с непрекъснатите си въпроси към мъжа дали не е на ръба... 
как се сети да оприличиш съпруга си с Карлсон, който живее на покрива... ох и това за гащите с перката, направо е....
... той чете ли тук?
СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ да му няма нищо на Дането...
ако четеше тука мъжо...отдавна да ми е врътнал
кранчето...А за Карлсон..чудех се , чудех като какъв герой да го пременя...само на

,как може такова нещо.Надявам се скоро всичко да се оправи и да се похвалиш с една хубава новина