Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони!!!

• 12 187
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Карил,наистина се опитвам и наистина не става Embarassed.Казваш да спра с опитите а? Weary.Болката в ноздрата може да е от пъпчица или да си се одраскала,внимавай с диагнозите moresmile

# 107
  • София
Н Е Л П  Shocked ХОРА, простете отново ...че ме е подгонила параноята, ама ...НЯКОЙ ДА ГО Е БОЛЯЛА НОЗДРАТА НАВЪТРЕ В САМАТА НОСНА КУХИНА  newsm78 newsm78 newsm78 Cry ..щото мен ме боли и си поставих \естествено\ доста тежка диагноза ooooh!
Ейййй, дето вика стоматоложката ми-"Лекарите ги боли по-лошо от останалите..."Т'ва е само щото знаете повече Joy
Иначе сериозно по въпроса-най- вероятно се е възпалило коренче на някое от косъмчетата в сосната кухина.Подува се и боли ужасно, но не се умира лесно от това Wink
Клю, русото си е русо бе мацка!Какво се чудиш?!

# 108
КЛЮ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА! МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ!!!
Аз съм за кичури Wink

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 14:17 от T@LI

# 109
русо гладно нема  КЛЮ Joy

# 110
Дима, с Photoshop се намаляват снимките...ако искаш ще ти намаля, ама ми я прати на ЛС, а после ще ти обясня как да я сложиш за аватар Simple Smile
SIMONA_Ssmihesorry
клю, комбинацията кичури и права коса най-ми харесва Peace

# 111
ГРИГ, тъкмо в чата питах за теб..

АМА мен ме боли цялата НОСНА кухина нагоре а не косъм...сещате ли се...

СОФИ малката е страхотна и е пълно ТВОЕ КОПИЕ!!
Добра идея е да кажеш на мамито\свекита\ че си си харесала проходилка но нямате пари...ако може да я купи на внучката

# 112
  • София
АААА, трудно в твоя чат ще са "чат" за новините около Григ Joy Ако пробваш в ICQ, непременно ще има осведомени. Пък и аз съвсем скоро си изпях всичко по ред на номерата-къщата   easter , колата travel , сватбата  married ...  Wink колко повече можех да свърша във времето, в което не съм влизала тук?! Joy
Еййй Дени, изваждай бонбоните  cook , че 5 госта са се навъртяли да четат темата и после може пак да те юрнат с претенции  Joy

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 14:33 от grig

# 113
  • на странно място ......
Клю, честит рожден ден и от мен, много здраве, щастие, любов, късмет, пари, коли, деца.........................абе от всичко по много ти желая!!!!!

За косата съм за русата къдрава мадама !!!! Grinning

Кaril не се мре лесно, така че по-полека с диагнозите!!! Wink
dima 1980, Sophi , страхотни са малките палавници  Hug
Ради, иди на лекар все пак, може да не е само преумора, може да има  EFP, Горис откри сезона, може ти да си следващата   Whistling

# 114
благодаря за комплиментите,Криси на мама си се е метнал smile3532.От опити с тези снимки забравих да ви кажа,че вчера бяхме на консултация и мерките ни са:9,500-72 см.

# 115
И 1 гост има вече...Я, да не се излагаме пред чужденците

# 116
хайде и от мен да има нещо,да не кажете че съм скръндза Laughing

# 117
  • София - Дианабад
МИЛА МИЛЕНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! НЕКА ВИНАГИ ДА СИ ОБСИПАНА ОТ ЗДРАВЕ, ОБИЧ, ЩАСТИЕ И БЛАГОДАТ В СЕМЕЙСТВОТО!!! БЪДИ ВСЕ ТАКА ОЧАРОВАТЕЛНА!!!

Честити рождени дни и на таткото на Дени и свекъра на Рени Grinning!
Мерси за почерпките! Grinning.

Честито и на днешните месечинки! Да са весели и  здрави - че още месец и стават на годинка.  bouquet

Ради, дано съвсем скоро отшуми всичко и наистина таткото да те замени малко за Теа, а ти да успееш добре да си починеш Praynig!

Момичета, които ще ходим в Стара Загора на РД - имам предложение да изчислим колко допълнително парички ще ни трябват и за тортата, украсата и ако трябва още нещо и да ги съберем и за тях. Ако трябва, може някоя мама от София да се заеме с украсата. Просто си мисля, че когато един човек прави нещо, ще го направи както трябва. А не например всички да купим балони, или някаква друга украса.  Само го предлагам, ако се съгласите.

# 118
Милена, честит рожден ден! Много щастие и усмивки през новата година, все така лъчезарена и вихрена!  newsm51  smile3525

# 119
Ей Карил и мене преди доста време ме боля така, ама само в едната ноздра, така и не разбрах от какв е, ако ти продължи повече от ден-два може да се посъветваш с лекар, незнам и аз, ти по-добре разбираш, аз така си давам срокове, ако задмине тревогата срока ми и се чеквам... Hug Praynig

Дима, Софи, стархотни бебчовци, много са сладки!

Мами давали ли сте агнешко до сега?
А какаов крем?

Ради, и според мене се прегледай, отдели си повече време!

Целувки и до скоро!

П.С. Ей Клю, и аз съм за изправена коса с кичури, супер си!

Общи условия

Активация на акаунт