Искам да направя най - вкусната пилешка супа ! Чакам рецепти !

• 165 619
  • 88
  •   1
Отговори
# 60
Ето и моят вариант за пилешка супа:
Варя и нарязвам бялото месо на пилето.Слагам 2 кубчета бульон,нарязани на кубчета моркови и картофи.Като се посварят слагам фиде.После настъргвам 1 домат.Черен пипер мъничко и магданоз Flutter

# 61
Пробвах рецептата и се получи страхотна супа! Благодаря!

# 62
Запържвам пилешкото месо с лук, морков, целина и картофи. По- вкусно ми е, отколкото да ги сваря. Сипвам гореща вода от каната / за да заври по- бързо/. Добавям чушка, домат, кубче бульон. Напоследък за подправки ползвам къри и риган. Когато се сварят, добавям застройка от 2 яйца, кисело мляко и малко брашно. Когато заври, слагам фидето и след 10-15 минути свалям от котлона. Поръсвам с магданоз.

# 63
  • BG
Сварявам си пилешкото.После го нарязвам и добавям във водата,където съм го варила.Слагам малко наситно нарязани картофи,пиперка ситно нарязана,морков.Като поври слагам и пикантина или някаква подправка за супи.Добавям и фидето.Накрая си правя застройка със един жълтък и една две супени лъжици кисело мляко.Ако искам по-гъста слагам и някоя друга лъжица брашно и с черпака добавям от супата в застройаката да стане равномерно и изсипвам в тенджерата после.Накрая нарязвам кервиз или магданоз.Ами това е .

# 64
Гледам , че всички слагат картофи  Rolling Eyes Аз мисля този път да е без картофи , само с фиде и зеленчуци . Идеята за лимона е добра - чела съм някъде , че се слага .
И за застройването ... Може ли някой да ми обясни като на идиот как да го направя  Confused Страх ме е да не прецакам супата нещо ...
:party:pileto se vari s nariazania luk i malko olio,kato zapo4ne da se kasa mesoto se vadi i obezkostiava.Vra6ta se mesceto i se dobavia zalen4ukova podpravka nezavisimo na koia firma( az polzvam pikantina)dobavia se fideto i v edin burkan(za po lesno)s vint se slagat 3s lajici kiselo mliako 1 ili 2 jaltaka magdanoz i polovin laji4ka limontozu..........BON APETI

# 65
  • Поморие
Аз от известно време спях да слагам картоф в пилешката супа и така повече я харесва ме. Моята е рецепта е много бърза и проста. Сварявам пилето след като е готово го изваждам и обезкостявам . В бульона през това слагам да са варят зеленчуците - лук и моркови. След като са готови добавям пилето , слагам и фиде. Застройвам с прясно мляко и жълтъци . Така супата не се пресича и става много вкусна . На края преди да я изключа слагам магданоз. Опитвала съм много рецепти за пилешка супа - тази най-много ни допадна . Добър апетит!  Simple Smile

# 66
galle74 - харесва ми твоя вариант . Още утре ще пробвам  Grinning

# 67
  • ВАРНА морето сините вълни
за да не се пресича застройката се прави -варена застройка   количеството зависи от количеството супа
яице кисело мляко и брашно -в тенджерка всичко се разбива с телта и на слаб огън се бърка непрекъснато до сгъстяване-не трябва да завира-след това добавяте малко бульон да се поразреди и заливате супата
ако искате супата отгоре да има приятен златист цвят след като е напълно готова -в тиганче се запържва настърган морков и докато е горещо се сипва в супата

# 68
Най- вкусната пилешка супа става с домашно пиле. Каквато и е да е рецептата, вкуса е неповторим!
Ето как аз я правя. Заливам пилето(нарязано) със студена вода, слагам 1 глава лук, 2-3 моркова, 2-3 картофа,. кафена чашка ориз  и половин глава кервиз.(Зеленчуците съм наситнила предварително в блендера. ) Отпенвам периодично и затварям с капак . Варя супата на бавен огън,най-добре в херметик. Като омекне месото, го обезкостявам и прибавям застройката, сока на един лимон, връзка магданоз и черен пипер. Застройката е 2 яйца, чаша кисело мляко и 2с.лъжици брашно, разбити на гладка смес . 

# 69
Нямам време да прочета всички рецепти, но до там докъдето прочтетох не видях мята рецепта. Цяло пиле е твърде много, освен ако не ти трябва супа за 10 човека. Аз използвам само бялото месо.

Сварявам добре бялото месо в подсолена вода. Отпенвам бульона и не го прецеждам. Добавям 1/2 пакетче масло. Варя месото около1 час. Изваждам го и го обезкостявам и нарязвам на малки парченца. Добажям фиде и варя оше 5 мин. Застройвам супата с 2 жълтъка, сока на 1 лимон и 4-5 супени лъжици кисело мляко.   Накрая добавям черен пипер и много магданоз.
Няма зеленчуци, няма картофи, но супата е божествена. 

# 70
Ето как я правя аз.Сварявам пилешкото месо.Настъргвам една глава кромид-лук и моркови на най-ситното на рендето.Нарязвам по една чушка зелена и червена също на много ситно.Задушавам в малко мазнина и бульон зеленчуците.Като поомекнат слагам прецеденият бульон от пилето,1 с.л. вегета,черен пипер,ронена чубрица.Накъсвам месото и го слагам във супата.Застройка правя така:Вадя вода от врящата супа и я оставям да поизстине.В отделна купичка разбивам едно яйце и две супени лъжици кисело мляко.Към изстиналият бульон слагам две лъжици брашно и разбърквам.Бавно смесвам добре разбитите яйце и кисело мляко с бульона с брашното и слагам на котлона.Непрекъснато се бърка,докато се посгъсти.Малко преди да сваля супата от котлона слагам фиде.Свалям я след това и я застройвам с готовата застройка.Накрая поръсвам със ситно нарязан магданоз и слагам половин кафена лъжичка куркума....придава невероятен вкус на ястията.... Peace

# 71
Момичета може за разнообразие да сложите в супата и една нарязана на ситно тиквичка.Става невероятно - пробвайте.

# 72
mary - твоя вариант е супер  Peace
Аз определено предпочитам без картофи и зеленчуци да е супата .

# 73
Току що си измислих една пилешка супа, много ми е вкусна...
Значи, в тенджера за готвене на пара слагам в едната кошница - пилешко филе, а в другата - нарязани много едро картофи, лук и моркови. Това се оставя на парата около час. След това кошницата със зеленчуците се изсипва в пасатора, добавя се вода (бульона, който се е събрал от готвенето) и заквасена сметана, сол и черен пипер, изцеден лимон. Всичко се пасира. Пилешките филета се накъсват на ситно и се добавят към "зеленчуковата крем - супа". Сервира се с препечени филийки.

Измийте си ръцете предварително, за да можете спокойно да си облизвате пръстите  smile3534

# 74
По-вкусна супа от една особена пилешка, която хапнах на гости не съм яла. Уж, ми казаха рецептата тогава, но така и не я запомних. Та, ако някой се сети - да я пише. Помня само, че се прави от печено пиле, печени чушки и друго не си спомням, но беше голяма вкусотия. Една жена там все казваше, че е хубава, ама то това скъпа работа - да му печеш пилето, и т.н. и тн. Може би някой ще се сети за каква супа става въпрос.  bouquet
Не съм сигурна, дали вече не питах за тая супа.............

Общи условия

Активация на акаунт