гр.София - Дядо Коледа,ела,в Младост чакат те послушните деца(6)

• 21 906
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • София/Сливен
Много благодаря на всички за пожеланията!  Hug

# 211
  • София
Меги,честит рожден ден на патеричка  bouquet  bouquet  bouquet.Да си жива и здрава,обградена винаги с много любов Grinning

Днес водих Калоян в клубчето Мл.1 А-"В страната на чудесата".Приятно съм изненадана LaughingКалоян и неговото приятелче се забавляваха много,какичката не ги остави нито за секунда да скучаят.Ние седнахме на масата,която има видимост към къта и децата бяха много спокойни като ни виждаха през повечето време WinkРисуваха,пяха,танцуваха с какичката.Много съм доволна.Калоян не искаше да си тръгва,имайки предвид,че напоследък има страх от такива кътове,защото ги мисли за детската градина Laughing
Цените са много добре,ниски дори.За час и 10 минути ни взеха 3 лв.Сокчета,бонбони,пуканки и разни такива детски прищявки също са на много добри цени Wink
Задължително ще се посети пак Laughing

# 212
  • София
Малко предложения за коледно заглавие Wink:

Дядо Коледа,ела,в Младост чакат те усмихнати/послушните,добри или нещо такова/ деца

Подаръци за всички младостки деца,дядо Коледа е скрил в голямата торба

или обратното

За всички младостки деца,дядо Коледа ще донесе подаръци в голямата торба

# 213
  • Ланкър, планините Овнерог
Меги,честит рожден ден на патеричка  bouquet  bouquet  bouquet.Да си жива и здрава,обградена винаги с много любов Grinning

Днес водих Калоян в клубчето Мл.1 А-"В страната на чудесата".Приятно съм изненадана LaughingКалоян и неговото приятелче се забавляваха много,какичката не ги остави нито за секунда да скучаят.Ние седнахме на масата,която има видимост към къта и децата бяха много спокойни като ни виждаха през повечето време WinkРисуваха,пяха,танцуваха с какичката.Много съм доволна.Калоян не искаше да си тръгва,имайки предвид,че напоследък има страх от такива кътове,защото ги мисли за детската градина Laughing
Цените са много добре,ниски дори.За час и 10 минути ни взеха 3 лв.Сокчета,бонбони,пуканки и разни такива детски прищявки също са на много добри цени Wink
Задължително ще се посети пак Laughing

Е, мъж ми вече капарира друг клуб. По друг повод ще го посетим явно.

# 214
  • София
Моля, дайте ми координати на изпитан стоматолог  Praynig За предпочитане в Младост 1... Расте ми мъдрец и работата не отива на добре  Confused

# 215
  • София/Сливен
Честит имен ден днес на Drina и на Андреа на jani32!
Много здраве и много щастие!

# 216
Честит имен ден на Drina и на Андреа на jani32!
Много здраве и много,много щастливи моменти им пожелавам.  bouquet

# 217
  • София
Моля, дайте ми координати на изпитан стоматолог  Praynig За предпочитане в Младост 1... Расте ми мъдрец и работата не отива на добре  Confused

Нашата зъболекарка е на Йерусалим.Кабинета й е в бл.39/точно срещу него беше Мобиком,а сега е един хранителен магазни,не се сещам как се казваше newsm78/.
Д-р Иванова
875 33 44
0888 73 47 28.
Много сме доволни от нея.И с вадене на мъдреци имаме опит Mr. Green

# 218
  • София
Честит имен ден на Drina и на Андреа на jani32  bouquet  bouquet  bouquet

# 219
  • София
Мерси, Ками   bouquet

# 220
  • СОФИЯ
Мерси момичета!!! Hug Hug Hug
Ето една виртуална почерпка:

# 221
Момичета който има желание може да гласува за моята буболечка тук Grinning  http://www.pampers.bg/gallery_view.php?page=10&id=555&from=gallery

# 222
Здравейте момичета. Hug
Днес имам рожден ден и затова ето една виртуална почерпка.

# 223
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте момичета. Hug
Днес имам рожден ден и затова ето една виртуална почерпка.
...

# 224
danida82,  Честит Рожден Ден! Бъди много щастлива и обичана!
nbirthday newsm67 newsm59  Gift  ura   baloni bdbaloni baloni

Общи условия

Активация на акаунт