Всичко в ред сега да турим, че ДЕКЕМВРИ седенката си ще разтурим!

• 13 049
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Дари, ама как само отворих на точното място- избрах си произволно една страница и попаднах на твоето съобщение. С радост бих се присъединила, само трябва да измисля някаква работа на гаджето, че едва ли ще се навия да пътувам сама. И в кой край на Борисова е заведението? Щом е близо до СБА ще да е към пресечката с улицата, идваща от кръговото ли (бул. Липник ли беше  newsm78)? Не можах да прочета отзиви от срещащите се, но вярвам, че са прекарали добре.

# 151
Можели да се пресъединя към вас.

# 152
# 153
  • София
Скорпия, извинявай, това исках да напиша  Embarassed
Дебата беше потресаващ поради тоталната изпразненост от съдържание. До 20-та минута даже не си разменяха реплики. След това се захапаха, но нивото, на което се водеше разговора беше страшно ниско. И двамата бяха абсолютно неподготвени за сериозни приказки и въобще... тежко ни и горко на софиянци. По-просташка кампания не е имало до сега.
Ето стенограмата от дебата: http://izbori.focus-news.net/?id=h1627 С удоволствие ще продължа да го коментирам ако нещо ти направи впечатление от стенограмата.   
Мунлайт, а после не бил малък света Joy Joy Joy Каза ли ти как ги бихме миналата седица Mr. Green Поздрав от нашето семейство за вашето семейство. Hug                                   

# 154
  • София
Мили мами, как сте с посещенията на тоалетната по малка нужда? От няколко дни бебо яко раздава къчове в тая посока, направо съм се видяла в чудо... Ако така ще продължава направо не знам. Чудя се дали е така, защотовече съм качила 15 кг отгоре...

# 155
Драма с пижамките няма бе Бабче, в крайна сметка всеки си решава с какво да си облича бебока нощем  Grinning . Аз съм решила да е с пижамка.
За водата , в кърмаческия подфорум има много мнения, но най вече масово се казва ,че вода не се дава до 6-ти месец. И пак всеки сам си решава.

Чигес ето ти една карта за ориентир и гледай да успееш  Grinning карта
Чакам потвърждение от русенските мами ,за да се обадя да резервирам масичка.

# 156
  • София
Снежанка, сутиени за кърмачки съм виждала в два магазина, от които съм си купувала бременни панталони  Mr. Green
В магазин Дева в Младост 1 има, а също и в магазина на колоните на Пиротска.
Аз лично там ще ходя да премеря, защото не смея да си поръчам размер от нета.

# 157
  • София
Муниека, ееееееееееехххххххххххххх
Играехме на стражари и апаши, катерехме се по дърветата и ВИНАГИ имаше по някое злобно бабе на първия етаж в нечий блок, което ни навикваше, за да не късаме цветята, джанките, черешите, да не вдигаме шум от 2 до 4 и всичко, което й хрумваше през пенсионерския мозък. Играехме на народна топка. Рядко се случваше, на час или два, някоя кола да мине по улицата. Нямаше нищо страшно в това да си навън по тъмно. Бяхме страшно много деца, събирахме се от нашата улица и се биехме с тези от горната улица или от другата махала.
Имаше ДетМаг и червени и сини униформи на бели квадратчета за детската градина.
От Югославия ми носеха бял и кафяв течен шоколад в стъклени чаши (чашите са здрави и до ден днешен).
Всички фризьорки се казваха Мичето.
Със ставането си, баба включваше радиоточката и по цял ден слушаше новини. Със ставането си, сега включвам телевизията и по цял ден гледам новините.
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 158
  • Габрово
Добре дошли на трите нови мами Hug

Аз чаках да се включа като се върна от доктора и за моя радост последните най-важни изследвания са ми екстра и диабета се изключва така, че продължавам да хапвам здраво сладко без да се чувствам гузна. Ох, камък ми падна от сърцето:D
Блазя ви за срещичките, как искам и аз да се срещам с други бременни та даже и небременни, ама уви кукувам си сама тука Sad Много се кефя, че розичката също сте я хванали в кадър, че тя иначе все се крие Mr. Green

Утре мислим да заминаваме на гости в другия край на Испания и не знам дали е уместно да пътувам такива дълги разстояния, но ще рискувам защото имам нужда да разнообразя малко Wink

# 159
  • Sofia
Ха, добър ден и от мен!
Бабче, дано майка ти да се оправи по - бързо, че как болят ребра ... ужас
И с тревогите на Софи се надявам да се приключи по - скоро . И без непредвидени ситуации ...  Naughty
За колана за след раждане , аз лично мисля да си купя. Не знам върши ли работа, не върши ли, но и без това толкова ненужни неща се продават ... и си ги купуваме
По отношение на водата, по принцип съм привърженик на "американските методи" за гледане на деца , но това ми се струва доста крайно. Та ако си му се пие на детето да си пие. Мисля да купувам от тази на Хипп, която продават. Най - мързеливия вариант ми се струва.

# 160
хей мацки страхотни сте  Heart Eyes
снежанке, добре дошла при нас  Hug
welcome и на qna_georgieva разбира се че можеш да се присъедениш извини останалите мами че не са ти отговорили но им е простено("снощни са") cheers и с тези  наздравици...а и в момента са превъзбудени, но и ти сама виждаш
мами следващия път Ви искаме с коремите на снимките та да видим и "шишковците" които ни надуват

# 161
Бабче,вярно е малък,мерси и поздрави и на вас.Не ми е казвал,че аз от футболните му истории се вълнувам толкова,колкото той от питбулските форуми Mr. Green,от всичко само по Хироуса ме запали.

А някой да знае за тези колани,стават ли за след секцио?Аз много искам,че след първото имах едно такова гадничко чувство,че ще ми се изсипат чарколяците и ако може да се носят ще  е супер.

# 162
  • СОФИЯ
 Момичета това е количката,ако някой иска да я види.Цвета е  sea blue .http://www.bertoni-bg.com/Daytona.htmlСъжалявам,че не мога да направя директна връзка,ама... Rolling Eyes

# 163
  • Sofia
 Galchoo1  Честито! на мен ми харесва http://www.bertoni-bg.com/Daytona.html

# 164
Galchoo1, честита придобивка Peace моята я чакам утре и ще се похваля тогава Wink
Яна, винаги можеш да се включиш в нашата компания...дай повече инфо, както и снежанка-та
Бабче, дано майка ти се оправи...моята свекърва се канеше да ни дойде август на гости, но като се "хвърлила" на ранчото да спукала ребро...известно време ходела с увит стегнат чаршаф, иначе друго спасение няма, при все че гледаше и малкото на зълва ми...сега е добре вече Peace
Абе той май се коментираше, ама съм забравила...моля, мамите за повече от първи път да кажат колко броя шишенца да купя за бебка и какви...благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт