Макар че есента е вече тука, ДЕКЕМВРИйчето не знае що е скука!

• 17 904
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Тане и Силви-честит ви празник! Весело празнуване!  bouquet
[/i][/b]

# 196
[b]MTV вие как сте?
Вики радвам се че сте добре, браво на Ела ,ние пък сме назад с говоренето, но пък знаем вече една думичка на Испански казваме  Оля, т.е. здравей  Grinning
Малее такава новогодишна окраса има вече ,много е красиво
Правде на мен Варна ми е любимия град, дори си мечтаем един ден да си купим жилище там.Клипчетата  са страхотни
Галина се нарича се нарича , Али  hahaha, когато се изпиша казва ,мамо Али тово.
 Веси радвам се че сте по добре
Хот нямали да ни пуснеш малко снимки на чаровницата Рада

# 197
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТАНЕ!!!!
МНОООГОООО ЛЮБОФФФФ, ЗДРАВЕЕЕЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ!!    smile3525 newsm59  Gift

# 198
Ние сме добре.Педката каза че гърлото ни се е оправило,хремата я няма,а кашляме много малко... Wink
Дано повече не се разболяват дечицата ни! Praynig
Ние днес скокнахме до Добрич на разходка и купих на ивко дебело зимно яке,а като се прибрахме и мама ни подари едно-харесало й и го взела...та така с якетата за зимата сме готови!
Сега изсъхват,но утре ще ви ги покажа!
Хот...много гадно че почивката ви не ви е харесала,но за сметка на това Рада е голяма сладурана! Flutter
Правде,аз нещо не мога да видя клипчето... newsm78 Браво на "Лини" за бърборенето! Hug
Ивко вече ми прави изречение от 3 думички. Grinning Говори много,даже и на сън понякога,вечер докато заспи все си мърмори нещо...
Кари,браво на Галето,може пък испанския да й хареса! Hug

ТАНЕ,НЕФИ...ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
МНОГО,МНОГО ЩАСТЛИВИ!
НЕКА ВИ СЕ СЛУЧВАТ САМО ХУБАВИ НЕЩА!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НА ДВЕТЕ!

# 199
Вижте как спинка моя мъник днес  Grinning

# 200
Охххх Весе сладур Heart Eyes,много обичам спящи снимки!

# 201
...много обичам спящи снимки!

В такъв случай, Вики - така заспа Стени един обед! А пък аз от два дни се самопоздравявам с "твоята песен" - страшно парче, не го бях чувала досега!

Весе, и аз много се умилявам на спящи снимки! За млякото какво измисли?

Хот, съжалявам за почивката ви! А тази Рада ме удивява с красотата си, ми тя изглежда направо 4-годишна!

Правде, цунки на Лини, много хубаво име си е измислила!

Стени пък се нарича Тети и упорито твърди, че е на "трррии" години, макар че с пръстчета показва две  hahaha

# 202
Тане - честит Рожден Ден на патерица! Много здраве,любов и семейно щастие![/size]
Привет на всички мами!
Явно наистина повечето вече сте работещи, а пък тези които сме си у дома сме несериозни в писането. И аз всеки ден по навик влизам да прочета какво сте писали,но не пиша....То с такова торнадо върху главата ми не става да се пише.Щом ме види,че съм пред компютъра и започва да ме дърпа да ставам или пък иска да седни върху клавиатурата.
Искам да ви попитам имате ли вече идеи за празнуването на рождения ден. Аз проверих в няколко познати детски клуба,но направо съм шокирана от цените.....180-200 лв до 10 деца.Та за това ми е въпроса имате ли нещо в предвид.
Елс, Веси - страхотни снимки на спящи човечета!
Ето ви няколко подобни снимки и от нас. http://annamaria05.multiply.com/photos/photo/9/73
http://annamaria05.multiply.com/photos/photo/9/74
http://annamaria05.multiply.com/photos/photo/9/75

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 21:43 от Cvetina-71

# 203
Ауууу Елси ...мамин сладък Heart Eyes,това си е направо конкурсна спяща снимка Laughing.Радвам се че ти харесва парчето,супер яко  Peace,хитовете от тука идват по късно в Европа и обратно Европейските пък тука идват със супер закъснение Rolling Eyes

цветина...и вие сте много сладки Heart Eyes

давайте още спящи снимки-аз нямам на Елла скорошни,но тя не заспива в някакви странни пози -спи само в нейното креватче и на тъмно-та ме е страх да снимам щото ще е със светкавица и ще я събудя-ама ще се пробвам скоро Simple Smile

# 204
Много са сладки дечковците  Heart Eyes Ася от известно време сама си отива в спалнята, качва се на леглото и ляга да спи понякога пред 14h, понякога точно на часа. Предпочита там отколкото в кошарата си. А вечер не заспива, ако не сме всички в стаята Blush
Аз напоследък съм все пред компютъра, заринаха ме с преводи-работа ooooh! Добре, че Ася умее да се занимава и да си играе и сама, много е добричка, понякога й пускам и филмчета, ако трябва да се кротне. Къде ходите на разходки в този студ ?

# 205
Тане и Неф, ЧРД и от мен! Много любов и усмивки   bouquet

# 206
хаха вики, мерси за съчувствието. като отидох на песента ти и намерих ето това ако не сте го чули - подмокрих се от смях!

утре имаме официално 10 години от сватбата - в църква, та иво ми донесе прекрасни шоколадови бонбони, които като излапах като невидяла сега не мога да заспя и съм се облещила.

ето, подарявам ви едно от най-любимите си музикални изпълнения на гаятри мантра, една от най-старите строфи за медитация, просто е вълшебно, ако го пееш за 10-15 минути без да мислиш. датира отпреди 3000 години и означава:

медитираме въху величието на съзидателя
който е създал вселената
който е достоен за възхвала
който в въплъщението на познание и светлина
който е унищожител на всеки грях и невежество
молим се да извиси интелекта ни

лека нощ и ден;)

# 207
Стени също си заспива в сам леглото или пък на голямото легло с мен и спи на тъмно, но тогава незнам защо му дойде на ум да си поиграе още малко след банята... в резултат, което заспа така на пода върху заека.

Вики, твоята песен откак я видях в подписа ти я чувам навсякъде - съвпадение или просто преди не ме е впечетлила. Само че в Европа я въртят в друг вариант.

Хот, днес следобед ще опитам да релаксирам на твоята мантра, виждам, че по-долу и текста й има! Честита официална годишнина   bouquet ! А "6 кокошки съм заклала" hahaha как така не си я чула досега... няма такава песен просто, няма такова изпълнение! Данчо определено стана по-известен от някои от финалистите на Айдъла! Joy

Марина, не се натоварвай прекалено!

Пачи, що така с бързия влак мина?

# 208
  • Добрич
Привет на всички!  Hug
Аз се позагубих тук, ама инак съм все във форума.  Whistling Така е като се мъча да плета на няколко стана.  Wink
Хванахме се мамите от добричката тема да правим Коледен Благотворителен базар с ръчно направени от нас неща и сега кипи яко производство и яка организация. Събраните парички ще дарим на един дом в Добрич. Та, ей тези неща определено ми запълват свободното време и затова не пиша.
Иначе сме добре. Кръстихме Боби в събота и вече си имаме у дома пълен християнски отбор.  Joy Порева си милото в църквата, но после в ресторанта на подаръците направо грееше.  Laughing Снимки имаме, но са на хартиен носител. Сега си чакаме и DVD-то. Изкарахме си много хубаво празника и всички останаха доволни също!  Peace Това около нас.
Всички спящи човечета са много сладурски! Пупуппу
Вики, и аз като Елс постоянно се поздравявам с твоята песен! Боби също я харесва за разлика от мантрата на Хот.  Mr. Green
Хот, не знам защо, ама докато я пусна и се развика: "Не не не" Така прави всъщност на тъжните, бавни песни, та може с това да асоциира релакса.  Laughing Снимките на Рада са страхотни както винаги! Голяма красавица още от сега!  Peace Ппупупупу
Кари,   радвам се, че ви харесва в Испания и се чувствате добре!  Hug
Веси, браво на Ивко, че се е преборил с настинката!  Peace
Елс, кажи как сте?
Правде, супер ти се кефя за концертите!  Hug

На всички останали, които не успях да спомена -  Hug Heart Eyes

# 209
  • В центъра на Вселената...
Привет, момичета... wavey
Знам, че от доста време не съм писала, но се зарадвах като видях, че сте се сетили за мен на рождения ми ден.Благодаря ви за пожеланията  newsm51
Не съм ви чела назад , за което ме извинете. Ние сме добре. Нефи тръгна на ясла, но за две седмици се разболя два пъти. Но няма да се предаваме, я Crazy Определено си свикна там, е и си поплаква.
Позагубих се, че известно време се подвизавах в други форуми ... сватбарски, нали правихме сватба  newsm81 Ето и някоя друга снимка:

Общи условия

Активация на акаунт