Макар че есента е вече тука, ДЕКЕМВРИйчето не знае що е скука!

• 17 895
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна, морето и сините вълни!
bgbubu, честита ви сватба!
Честити рожден ден! Много радост, здраве и семейно щастие!

Много ми харесаха смимките!Страхотни сте!
Чак за част от секундата и на мен ми се прииска Mr. Green Mr. Green

Хот, много сладка Рада! Голям маймун! катя я гледа на снимки и вика бебиииииииииииии!
Аз ходя усърдно на училище....ма голяма боза стана в моята глава.....ум не ми зайде как ще им прочета на всички учебниците...написали ората по 600 страници книги и викат четете....ми чета ма на втората страница вече ми се спии Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Отивам да махам крачоли че това че съм на училище не ми го признават нито Катя , нито Борко!

Момичета, искам да ви момоля за малко помощ ако знаете как де. Борко много ревнува от Катя!Проблема се задълбочава вече много! Въртя се из един омагьосан кръг и не мога да изляза...Та ако някой има някакви ценни съвети приемам ги Hug Praynig

# 211
  • Добрич
Силве, честита сватба! Да сте много щастливи и винаги влюбени!  Hug Снимките са страхотни! Толкова любов струи от тях...А, Неф е просто прекрасен в костюм - малък господин!   bouquet
Мим, в момента ще ти дам някои линкове, че нямам време да чета всичко и да обобщавам. Като имаш малко време погледни тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=232465.msg5265750#msg5265750
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=168551.msg3307664#msg3307664
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192052.msg4011652#msg4011652
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=195075.msg4095521#msg4095521
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=213688.msg4689145#msg4689145

Дано всичко се нареди, Мим!  Hug

# 212
Леле, колко изненади!!!
Силве, много се радвам, че намина! Heart Eyes Hug
Прекрасни сте на снимките!
Радвам с, че сте добре! Целувки на Неф!   bouquet

Къдрокосче, знаем къде се подвизаваш, но моля, те, много - не ни забравяй   bouquet Ели, аз обожавам да ходя на концерти, особено на такива, които си зааслужават!  Hug Heart Eyes

Хот, прекрасна мантра, а там има и други такива, в страницата на ЮТуб! Целувки на ХотРадуна!  Heart Eyes

Мим, дано Борко успее да израсте тази ревност.... Според мен това ще стане, дано в линковете, които едала Ели,  да намериш решение!  Hug Heart Eyes

Цвети, целувки на Ана-Мария, супер е сладка на спящите снимки!  Heart Eyes

Елси, целувки и на Стени! Е, значи имаш и ти минутки покой  Hug Heart Eyes

Поздрави и целувки на всички по-бързо и по- бавно преминаващи! Пачи!  Hug Heart Eyes

# 213
Ауууу, Силве, страхотна булка си - нежна, стилна, елегантна, несметанова! Честито и за бракуването, г-жо Нефтянова   bouquet!

# 214
  • София
Честито, Силве!!! Много красиви снимки! С пожелания за дълъг & безоблачен семеен живот!!!   bouquet

# 215
  • СОФИЯ
Силве, честито! Страхотни снимки!. Пожелавам ви дълъг съвместен живот!
Хот, а на тебе честита годишнина!!!!     bouquet  bouquet  bouquet Радунка голяма сладуранка брей. Ама много лошо с това пътуване. Направо искрено ти съчувствам Cry Това е повод пак да го посетите скоро Wink
Къдрокоске, страхотна инициатива сте подели вашата групичка!
Всички спящи бебоци, пардон "големи дечица" са страшно красиви и сладки. Направо ми пълнят сърцето.
До скоро доста се беше сринала темата, но сега като я погледнах и виждам, че доста е изписано. Айде дайте да се постараем, че ще вземе есента да отлети, а ние ще си седим на тази темичка. Скоро идват и рождени дни. Голяма забава ще бъде!
Това е от мен. Лека и спокойна вечер!

# 216
Силве,ЧЕСТИТА СВАТБА МИЛА!
Желая Ви от все сърце  много любов,щастие и семеен уют!
Останете истински влюбени за цял живот!
  newsm51

Мими,дано скоро минете през този период на ревност,че сигурно е много неприятен... Praynig
Успех с училището!

Като казах училище се сетих и за Габи и Яни....нали и те учат....Габ,Янич надявам се,че сте добре! Hug

Ели,честито ви християнче!Нека е жив и зрдав юнака и много да ви радва! Hug

Елси,много е сладък спящия мъж. Hug

Цвети и твоята спяща красавица е много сладка! Hug

Аз  исках да ви покажа  как спи на обратно в Ивко и беше полу-седнал напрво! Mr. Green
Ние сме добре,чакам Ив да се събуди,че днес от сутринта е слънчево и няма вятър...ще ходим на разходка!
Вчера имахме сбор и всички му купили играчки и сега е голямо щастие. Grinning

Опааа събуди се...
Чаоооооооооо!  bouquet

# 217
Силве, бъдете щастливи винаги, най-малкото, колкото сте сега! Прекрасна порцеланова булка си! Hug

Честита годишнина Хот!   bouquet

# 218
Хот,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!
Много щастие,любов и незабравими моменти ви желая!
Весел празник!

Ето това си избрахме вчера за подарък от мен и неможах да изляза на глава с него-купих го!
Много си го харесва и снощи спахме с количката до леглото! Mr. Green

# 219
Аз забравих да кажа,че от 1 седмица сме без мляко нощем. Grinning
Казах край и това е.
Първата вечер се събуди само един път и му казах,че като се наспи ще купим от магазина и заспа.Втората вечер  се събужда през 30 мин за мляко,но аз казах,че е свършило и като се наспи ще купим...и така цяла нощ!Третата се събуди и пи вода и от тогава спим по цяла нощ БЕЗ да ядем мляко! Peace
Срамота,ще стане на 2 години а яде нощем....Я стига гевезалъци... Mr. Green

# 220
Здравейте
Днес писах ,писах и накрая ми спря нета за малко и всичко изчезна
Виждам снимки на едни много хубави и пораснали деца , да са ви живи  и здрави  Hug
Хот честита ви годишнина, пожелавам ти много любов, уважение по между ви и разбирателство.   bouquet
Неф много се радвам ,че сте се решили на тази стъпка, Неф е просто невероятен, пожелавам ви дълги години щастие в семейното ви огнище
Аз се опитвам да свиквам, започнах да уча думи през деня докато спят, ако изобщо спят.
Пожелавам ви лека вечер

# 221
Ауууууууууууу, Силве страхотна булка си, направо ми напълнихте душата тримата! да сте живи и здрави и да имате още сладкиши като Неф! А снимката с госпожицата в златна рокла и без много коса е един път:)

Рада милата отидох да я взема от градина, а то милото мирише от 1 километър на аки - цялото накиснато ми го водят?! Та се върнахме вътре да си я измия, а тя само мигаше на парцали и викаше "Оле, наакала, оле наакала". Всяка вечер реве в истерия като й махнем ботушите, ейййййй, такова нещо не бях виждала някое дете да се тръшка за обувките така. Добре, че й купих жилетка подарък за именния ден вчера, че малко се отплесна:)

Мими, булка, не те знам как го правиш това! Аз с моя измислен график съм труп без училище и с едно диваче само...Да имаш енергия да буташ!

Леки почивни дни!

# 222
  • Пловдив
Здравейте!Може би това е шестия ми опит да напиша пост.На работа или в къщи , все започвам , а нещо ме прекъсва.
Милички искам да ви благодаря за пожеланията по повод рожденния ми ден!Много ме трогнахте!
Неф, честит рожден ден , на патерички!Поздрави за сватбата!Невероятна булка си !Неф е страхотен!
Хот ,честита годишнина!
 Спирам, че Стилиян се събуди.Ще ходим на детски РД от 10 и 30.
Чао!

# 223
Тане,весел Р.Д. ви желая и да ни покажеш снимки от празника,а и от твоя!  bouquet
И на Стилиян не си показвала отдавна... Hug
Хот...защо не са я сменили леличките в градината като е била наакана? newsm78

# 224
Минавам да Ви кажа здравейте, и че  не съм Ви забравила.(Надявам се и вие нас)
След цял ден висене пред компютъра в работата , вечер нямам желание , а и време да сядам отново пред него. Редуваме ходенето на ясла с боледуването и всеки път свикваме отново. Еми не е фенка на яслата, но няма друг начин.Ще се постарая да кача снимки в общото албумче и да видя и вие колко сте пораснали. Не ми се сърдете , ако не се появя до декември месец , но с удоволствие  с Еми ще се присъединим ако решите да правите общ Рожден ден.(ще ме откриете в скайпа)
Целувки на всички .
Чао  Hughttp://ilq74.multiply.com/photos/album/10/Photo_Album_2007-09-25

Общи условия

Активация на акаунт