Макар че есента е вече тука, ДЕКЕМВРИйчето не знае що е скука!

• 17 892
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Много мъчно ми стана като видях това: Sad Cryhttp://www.vbox7.com/play:1a2d4f92
Почивай в мир малко ангелче! Flowers Rose Flowers Rose

# 226
Здравейте, момичета!
Днес Виктор има имен ден, затова тортичка от мен  Laughing

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 14:03 от gabby

# 227
  • София
Габи, да ти е жив & здрав именникът!!!   bouquet Да те радва и да те слуша - колкото, толкова! Wink

# 228
  • Пловдив
Честит имен   ден на Вики!
Да е много здраво и весело детенце!

# 229
  • Добрич
Честит Имен Ден на Виктор! Габи, да ви е жив и здрав и името му да му носи много късмет!

# 230
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ВИКИ!
Бъди жив и здрав,весел и послушен!
Радвай много мама и тати!

# 231
Честит Имен Ден на Вики!
Да расте здрав,весел и да радва всички около себе си!Щастливо детство!!!

# 232
  • Варна, морето и сините вълни!
Честит Имен Ден Вики!
Много смях, игри и прекрасно детство!

Flowers Rose Почивай в мир, Калоянчо!
Искрице, дано отново намериш искрица, за да продължиш напред!

# 233
  • СОФИЯ
Габи, да ти е жив и здрав малкия мъж!!! Името да му носи много късмет!!!!   newsm51 newsm51 newsm51

# 234
  • Бг-мама
Честит празник Вики !!!!!
Много късмет и здраве от мен на теб и цялото ти разкошно семейство !!! Hug Hug

# 235
Добро утро дами!
Понеже сте много активни напоследнък(еле па я), ви пожелавам усмихната седмица, изпълнена с много усмивки от нашите слънца,нови думички и умения  bouquet  bouquet

Ние сме добре. Борим се с нашето ежедневие. Децата ми леко не са очаровани от това да са под грижите на баба...Искат си мама, а мама втурнала се да учи....Друг е въпроса какво ще научи, пък и къде ще го приложи...В главата ми е голяма боза от сметки, кредити и дебити  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenАйде който иска да му забатача счетоводството да си запише час при мен  Laughing Laughing

И да знаете че не съм ви забравила, ма времето ми е кът нещо....

ПП Стискайте ми палци че ще ходя да се бия с учителките на Борко от ДГ. Постоянно го тормозят че го водя болен на градина а той просто си е с неговата алергичн акашлица. Имам мения на 3ма доктори и една епикриза...Ше ида да ги направя на дар перушина. Търпението ми преля когато пред лекарския кабинет една баба ми рече"Ааааааааа вие сте на Борко майка му! Twisted EvilВие го водите болен и Мони се зарази от вас" ма мони хремава, пък ние не Mr. GreenИ аз си лепнах една тъпа кравешка усмивкакак не казах МУУУУУУУУ не знам, и и казах "Ми ако алергичните кашлици са заразни смятайте че вече има епидемия в групата, няма само Мони да е болна" Лекарката обаче стана свидетел на тоз разговори и каза на бабата че плямпа глупости , щото Борко бил здрав Laughing Laughing Та това беше ръба на търпението ми. Ако тези мили дами не ме разберат и сега ще имат малко непрятности, пък ако ще да се наложи Борко да не стъпва повече е ДГ!

# 236
Мими-с теб сме мила! Hug Peace
Затвори им устите на всички знаещи и разбиращи бабички! Mr. Green

# 237
Честит имен ден па макар и на патерици на Виктор! Да е жив и здрав и голям юнак!

По същата логика вероятно не е само мъжки имен ден... Честит имен ден и на Виктория! Да си жива и здрава, все така обична мама!

# 238
Здравейте момичета!
Да не ни заключат темата, преди дапуубликуваме следващия отговор!
Как сте? Ние сме добре, здрави (пу-пу), всеки се занимава с отговорностите си....
Честити имен ден на Вики и Виктор! Да ви пази името на победител!

А не беше ли Св. Мина на 11 ноември? newsm78 Той ми е любим светец... В деня преди сватбата, се разхождахме в Плевен и поглеждам в краката си и виждам някаква картинка, инстинктивно се навеждам да я взема (просто любопитното дете в мен е по-силно от всичко друго) и се зарадвах невероятно като видях, че всъщност е малка ламинирана иконка на Св. Мина!  Simple Smile

Мами от София, не знам дали сте видяли, но на 17. 11 в При Кмета, на ул. Московска, ще се празнува РД на форма - 5 години БГМамма. Може да си организираме една срещичка и да се видим там!!!  Hug Естествено добре дошли са и всички желаещи от цяла БГ.

Мими, нямам думи за гадостите, които ти се случват...

Чудесна седмица ви желая!   bouquet

# 239
Дзак и от мен!
Рожден ден....само как ми се идва....а съм на училище Cry

Да се отчета - в детскат аградина спечелих една малка битка. Учителката като ме видя с бележки от 3-ма лекари + епикриза и омекнаха капачките Mr. GreenЧак не се наложи да се карам ми тя сама почна да се оправдава - гузен негонен бяга Joy JoyУтре Борко е на градина да видим как ще се държат с него  bouquet

Катето обаче ми е болно - сополово с малко температура и леко крива..Към всичко това май се е появило и никнене на кътник. Не е нищо сериозно.Ще и мине за ден два. Нейният организъм реагира много добре на болестите.Дига температура за ден, два и мори бацилите сама.

Общи условия

Активация на акаунт