Макар че есента е вече тука, ДЕКЕМВРИйчето не знае що е скука!

• 17 892
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • СОФИЯ
ЕЕЕ Мимито, супер!!! Браво, че сте успели с "добро". Да пишеш как е било и как са се държали с Борко. Дано Катето се оправи и бързо се възстанови.
Аз съм за Peace Правде! Само котка да не ми мине път! Малкото все го тръшка нещо всяка седмица. Няма голям късмет. Даже в понеделник трябваше да тръгне пак на ясла и изведнъж пак сме болни от някакъв вирус свързан с гласните струни-нещо като ларингит. Горкото няма гласче, а не мога да я спра да крещи и вика. Та сега пак сме си в къщи. Не сме ходили на ясла от 2седмици. Лошото е, че и работа трябваше да почна, а не знам какво да правя! newsm78, как да ги комбинирам нещата. Ама ще измъдрим нещо де.
Айде лека вечер! И драснете по някой ред. Вярно, че станаха много работещите и нямате много време за нас. Ама поне напишете здрави ли сте, добре ли сте.

# 241
Я сега гледам имен ден съм имала Simple Smile -не знаех -никога не съм празнувала имен ден.
Благодаря на поздравилите ме елс и правдето  bouquet  bouquet  bouquet

Дайте снимки малко на дечковците,нещо скоро никой не се е отчитал със снимки(включая себе си  Embarassed)

# 242
Здравейте и от мен!
Благодаря на всички за пожеланията   bouquet

Днес реших да си дам малко почивка от лекции, че ми бръмна главата. А и нещо май се разболявам, та днес ще се лекувам.
Правде, на 11.11 е Св. Викентий, Виктор и Мина. Аз имах голямо желание да дойда на РД, но май няма да стане. Янито ще ходи и мислех с нея да ходя, но лекциите ми са до 18-ти. Но ако измисля нещо, може в последния момент и аз да хукна  Laughing. Целувки на Калина  Hug
Вики, освен, че на 11.11 имаш ИД, имаш и на 18.04  Laughing (дано не бъркам датата). Тогава е Св.Виктория. Как е Елла?
Жани, много лошо, че така често боледувате  Sad. А така като отсъства често от яслата малката, после плаче ли като я водите?
Мими, дано бързо се пребори Катя  Hug
Елс, вие как сте? Как е Стени?
Зечка, надявам се, всичко е наред при вас  Hug. Отдавна не сме се чували. Как са момчетата ти?
Зори, не сме те забравили  Hug. Надявам се и вие да сте добре. Бърборко сигурно вече приказки разказва  Laughing
Сани, ти също липсваш  Sad.

Ние от 26-ти тръгваме на ясла. Свило ми се е коремчето на топка. Надявам се само бързо да свикне и да не плаче много, че и аз с него ще рева. Но си мисля, че ще му е интересно там. Аз ще се мъча да съчетавам ученето с работа, но първо трябва работа да си намеря  Laughing.
Снимки имам, но няма кой да ги качи  Blush. Като заспи Виктор може да ги кача и да покажа.
Ами, това от мен за сега. Целувки на всички!

# 243
  • Варна, морето и сините вълни!
Габи, никакви болежки, колежке!Не се позволява! Но иначе почивка може!  bouquet  bouquet

Катето снощи ми вдиг на 38,5. Днес обаче няма ни температура ни дявол!Само е леко уморена.Сопола е на лице,кашлицата също. Но и те ще си идат!
Габи и Катето трябва да е от 26 на ясла. Но аз ще занеса само изследванията тогава. Кога ще я дам...не знам... и моя корем е на топка. Не ми се дава на ясла и това е.

А за ДГ и Борко - днес учителката заради която вдигах пара ила първа смяна. Сутринта закъсня Борко за градина и се появил в 9,10. Децата закусвали. Госпожата излязла загрижена - закусвал ли е как е ...счупила се от любезност Mr. Green Mr. Green Да видим до кога!

Яне... искам и аз на РД на БГ мама....ма имам упражнения с казуси на които трябва да присъствам за текущ контрол. Весел купон на всички!

# 244
  • Бг-мама
Здрасти и от нас  Hug
Няма нови неща покрай нас, та затова и не пиша , а и с работата и двете болни деца трудно ми остава каквото и да било време  ooooh!
Късмет пожелавам на всички и здрави дечица да има в къщите ви .
Замислям се да спра Гошо от градината защото не съм очарована от начина по който го гледат и това е една от причините да е все болен.
Ох, толкова ми се спи че две не виждам  Rolling Eyes

# 245
Здравейте,дружинка!
Съжалявам,че от толкова време не съм ви писала,още по-неудобно се чувствам от факта, че не съм ви чела EmbarassedНямам абсолютно никакво време.Не съм ви забравила,липсвате ми,малки и големи. Heart EyesНе обещавам скорошно отчитане,нека да се поразредят ангажиментите ми-тогава ще чета на спокойствие.Сигурно съм пропуснала ужасно много интересни събития.Надявам се всички да сте здрави.
Ние сме добре(с малки изключения,които дори не си заслужават да споменавам).Боби расте като абсолютно мое копие по отношение на характер-весел,игрив и позитивен,но когато се ядоса....не ми се говори ooooh!Добре,че рядко се случва LaughingИначе говори много,пее песнички,доста от тях си съчинява.Очертава се доста добър танцьор,да ми е жив и здрав.Снимки и едно-две клипчета ще опитам да ви покажа при първа възможност.
При мен-лудница.В петък имам изпит,а днес трябва да предам едно есе,чието писане отлагах до последно и сега свят ми се вие.Паралелно с това уча по 150 думи на ден,освен преговаряне на граматика и тн...задачки по англ.Но не ми тежи,приятно е и ме амбицира повече.Групата ми е приятна,много готини хора са,учителката също.Изпитът ми по англ. ще е през Декември,преди празниците.Освен това имам още два изпита и приключвам семестъра.
Убедена съм,че дамите студентки(Габи и Мимито)също се справят перфектно.
Толкова за сега.Още веднъж,моля да ме извините,че не съм чела нищичко Embarassed и не съм в типичният ми стил-чаршаф Laughing
До скоро,надявам се.Бъдете здрави Hug
п/с. с някои от вас ще се видим в събота

# 246
Здравейте
Така като ви слушам яко са ви метнали анганжиментите.
Габи[/b никакво разболяване, а за срещата на форума ужасно много ми се ходи но няма как да долетя.
Мими и твоята не е лесна, баткото ви продължава ли да ревнува , с тази ревност и аз в чудо се виждам  ooooh!
Зори много ни липсваш, поздравления за малкия танцьор, Галето не приказва, на баба и на дядо казва баба, не иска да каже дядо и това е, казва само някоя друга думичка, иначе казва Оля на децата в парка.
Зечи как се оправяш с две деца, с работа и домакинство направо незнам, и никога не се оплакваш, възхищавам ти се.
Аз завърших семестриално и остана само държавния да си взема но да видим кога ще успея да се прибера да си го взема.
Мая продължава да суче на 2 часа, това безсъние направо ме размазва
Лека вечер от нас

# 247
Хайде да се разпиша и аз,че май само ви чета напоследък....
Всички болни-и малки и големи да се оправят скоро! Hug
Ние сме добре,Ивко спинка още,стомаха ми е на топка...ще ходя в 14h на зъболекар....
Направо ужас! Sad Cry
Иначе времето е хубаво 2-3 дни и излизаме,Ивко вече прави дълги изречения като "Тате сипи още сок на шишето"...и баща му като чу...се изуми...На всяка книжка и страница аз чета и оставям последната дума той да я каже....та така 10 книжки ги четем и той казва последните думички! Grinning
С гърнето посвикнахме малко...след обед му махам памперса и обуваме гащички...имаме и успешни и неуспешни опити!Поне не плаче вече от него!
Но днес ще ходим да пазарим...взимам 20-30 пликчета и махам памперса! ooooh!
Спрях му нощното мляко....събужда се още,но пие вода и заспива!
Та това е околко нас...
Успех на всички учещи мами!   bouquet
Габи,успех с яслата мила!Дано му хареса на Вики! Hug
Ивко като го питаш ще ходи ли на ДГ и казва "ДА",ще плачеш ли-"ДА",с кого ще ходиш-"мама" и се замисля и казва "САМ",какво ще правиш там-"Играй" Mr. Green

# 248
Весе, браво за млякото! Сега някоя вечер реши да спреш и водата и ще видиш какво е да се спи по цяла нощ!
Зори, и ти ни липсваш! Успех на предстоящите изпит! Стискам палци! Същото важи и за  другите ученички!
Зечи, как така не го гледат добре? Ей, все си мислех, че в малките градове, дето всеки на всеки е роднина, приятел, познат или комшия, нещата са по-иначе, ама явно не е. Ще видим и аз какво ще разправям на пролет.

Тия дни и Стени беше с Т. Вече незнам какво да мисля - зъби ли са, вируси ли преборва, какво е... Ама е факт - за пореден път ми вдига Т за три дни, като първия ден е около 39 градуса, другите два дни държи около 37,5, без да му има нищо друго (евентуално един-два пъти дрисък или повръщане, ама то може и да е от температуропонижаващите лекарства) и ... това е.

На тези, които пропускам -  Hug Heart Eyes

# 249
Много хубаво - не е на хубаво ! са казали старите хора....
Вчера ми се обадих да взема Калина от яслата, че е с 37,4! Не знам как ги установяват тези Т, но както и да е... Калина от снощи цала нощ е с Т - 39,2. Най-ниското беше 38,2 и досега така. Нищо друго и няма, водихме я още снощи при педиатъра и до понеделник включително ще се гледаме. Ако не спадне Т и не се почуства по-сдобре - сбогом на ваканцията в Плевен!

Зечка, жалко, че не се получава с детската на Георги. И аз като Елси, мислех, че е различно в малкия град, където всички се познават.... Но хората навсякъде са еднакво лоши. Една приятелка в Плевен си отписа детето от ясла, защото постоянно им крещят лелките, и не е единствената....
Краси, радвам се, че ви се отразява добре Испания, чакаме снимки.
Забравих да ви се похваля - миналата неделя с Женимама, Павчо и Калина бяхмее на куклен театър. Гледахме Котаракът в чизми. За мое огромно учудване изкарахме постановката до края! ЩЕ повторим, като оздравеем, че и Павчо се разболя ден преди Калина  Sad

Та толкова от нас!  Peace
Поздрави и прегръдки на всички!   bouquet

# 250
Момичета,извинявам се за намесата в темичката ви,но ако искате прочетете и подпишете http://www.bgpetition.com/maichinstvo/signed.html  Peace

Благодаря   bouquet

# 251
  • Бг-мама
Deysi, линка не се отваря.
Елс , Правде  , кво да ви кажа в най-голямата студ ги изкарват на двора по блузки без якета без шапки без нищо .Това го видях със собствените си очи , освен това детето ми седеше в мокрият пясък и се зариваше необезпокояван от никой.Настръхна ми косата като го видях това  ,но не съм и очаквала някой да го гледа както аз го гледам.
Ще поживеем и ще видим , щеше ми се поне коледните празници да изкара в детската и да се порадва детето , но не знам дали ще ми издържи сърцето да го държа до тогава там.
От друга страна бабите ми оказват такъв натиск ,че детето там е много добре и трябва да стои там ,че не знам и с тях как ще се преборя  ooooh!

# 252
Зечи...незнам какво да ти кажа мила....
В такъв случай,по-добре го спри от детска...Нчма смисъл да ти разболяват детето и да се тъпче с лекарства. Sad
Бабите защо не искат,защото те трябва да го гледат ли? newsm78

# 253
# 254
  • Варна, морето и сините вълни!
Къде сте бе ора??? Напихте ли се вчера??
Искам снимки!!!
Аз днес бях на контролно. От 8 въпроса имах избор да пиша по 4 а аз едва по 2 успях да драсна няколко реда  Mr. Green Mr. Green
Тез хора ни взеха за бъзик. Станали сме дърти хора....контролни, пазят ни като диверсанти бе смях в залата имаше много.
Първият ми изпит е на 24. Та ако не се появя да ми стискате палци Embarassed

Катя от 2 дни е на диета. Нищо не яде и не търси да яде. Каквото да и дадем казва ни ика и толкоз. До кога ще издържи така не знам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт