"Вълшебни Коледни подаръци" - Коледен базар на ДБМ

• 124 630
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 105
А миналия път стигнаха ли в крайна сметка някакви пари за рамките и колажите до вас?

Да, стигнаха, но честно казано така и не успях да следя дали всичките  Embarassed Просто до сметката за данни имат достъп 2 души, а аз не съм от тях.Другото е, че ако не са упоменали конкретно за какво са парите, няма как да знаем  Embarassed Както в случая трябваше да пише за "Работилница Великденски чудеса" или за "Великденски базар"   Embarassed

Ми то няма много голямо значение дали са стигнали всички и колко точно са стигнали
Важното е идеята
Ще направим пак и картички.    Hug
Но може да оставим и възможност, ако не ти се струва прекалено сложно, за виртуален базар- колажи или картички по поръчка
"Клиента" трябва да се ангажира морално, че ще преведе сума по сметката ви.

# 106
Та...аз пак....нали е за каузата...а и нали няма значение за кои градове?
Рали, и Ани ми обеща на ЛС, но нека да имаме асортимент. Нали ще можем и в Добрич да ви ползваме картичките? Praynig
В смисъл само искам ползволение за файловете.
И...такова...ако може поне в началото на декември, за да имаме време да задвижим нещата. Мисля да ги предложим на фирми и организации по- наедро да ги използват като поздравителни картички.
Не знам дали ще бъде обвързано с фотошопски конкурс, но всъщност няма и значение Hug

# 107
Здравейте, миналата година правих едни картички-пожелание в бутилка, коледни късмети и др. но заминаха за Видинския базар. Разбрах че са се продали, така, че тази година ще има ама за Софийския. Обмислям и други идейки за повече производителност но... ще видим Hug
това е страхотна идея.Имам едни малки сладки бутилчици и се чудех какво да правя с тях.Сега вече знам-благадаря ти за идеята/малко съм плюшкин и всичко пазя/

# 108
  • край Дунав
Момичета, ние от Видинската група отдавна сме заформили разни работи по повод Коледния базар. Peaceна 3 снимка виждам моите гоблени в рамка-с буквите и елхичките.На заден фон са прекрасните рисувани шишета, които дори вие ни препращахте от София.Манифактура... Joy Да кажа не без гордост, че основен помощник и на Коледния и на Великденския базар бяха жените от сайта Гоблените .ком и че тази година отново ще са ни насреща   bouquetза тях.И друго-нали знаете, че ние на 2-я ден пристигаме при Вас-пак да ни предвидите!Тази година ще се вкл. с прекрасни декупажи. Аз пък си харесах разни неща от вашите-даже можем да работим предварително с поръчка, щото преди базара част от нещата се разграбват Hug

# 109
  • Добрич
Привет, момичета!
Аз също ще взема участие в Коледния базар, но на този, който ще организираме в нашия град. Направила съм вече няколко неща, но продължавам с производството.  Joy За София съм изпратила едни бутилки и вече се рисуват и т.н.!   Peace
Успех на всички и много вдъхновение!   bouquet

# 110
  • край Дунав
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=2403  това е темата, с която за великден получихме огромна помощ и я пускам от благодарност

# 111
рhttp://www.coatsgmbh.de/Selbermachen/Sticken/Anleitungen/Downloads+aus+Veröffentlichungen.htm

# 112
  • Primum non nocere !
Идеята е страхотна, миналата година не участвах нито в коледния, нито във великденския. Но сега вече се подготвям  Mr. Green
шишета Имат си и капачки, ама тях ще ги обработвам наведнъж и още не са готови.

Здравейте момичета!
Имате страхотни неща! Аз се включвам като купувач.
Вел, тези  шишета много ми харесаха! Ще имаш ли възможност да ми пратиш 2или 3 бройки в Пловдив, а аз ще ти преведа парите с пошенски запис или по сметка.
В края на ноември ще си бъда в Бг,но за съжаление, няма да имам възможност да пазарувам от Софийския базар.

# 113
Привет на всички ентусиастки  Grinning. На дявам се, че и тази година ще стане много добър базар! Освен като запален купувач ще се включа и с няколко плетени шапки. Отивам да си претършувам гардеробите и да си изровя преждите.  Peace
  Има малко твои прежди в къщи Wink кога ще минеш да си ги мземаш Grinning   Виждам ,че всички  с всяка седваща  година стават все по-добри и по-добри.Браво!   bouquet Стахотни неща ще има тази година на базара,с удоволствие ще продавам Grinning,май само за това ме бива Embarassed

# 114
Дамаянти, насреща съм!
Идват ми отръки картички, ако искаш мога да разпечатам мои снимки, както Додо миналата година. Оставям избора на вас.
Повтарям си питането! Naughty
Никой не ми обърна внимание Crossing Arms
Ако не щете по-добре ми кажете.

# 115
  • Бургас
Само давам идея че и свещи с коледна тематика също биха се котирали, аз ще се опитам да направя някоя  bouquet

# 116
  • София
Еххххххх, че много за четене ми се е събрало - кеффффф  Heart Eyes
Започвам по ред да отговарям  Hug
Вечи, милех да ти пусна покана на лични , но вчера разпратих 30-тина и ме блокна.Явно системата е решила, че разпращам спам  Mr. Green
Разбира се, че искам вашите картички.Много добре си ги спомням от миналата година и ще ми е адски кеф пак да направите с щерката  Hug  Heart Eyes
Хипатия, адски благодаря за включването ти с идеи.Аз ще те помоля за схемите да се пробвам  Blush И най-вече за това как после  да ги сложа на картон, че миналата година се 'осрах " с това.Успях да сложа само 2 и то не много красиво  Blush (не се отваряше картичката)
lilina22  Hug , добре дошла в работилницата на джуджетата  Hug Ще очакваме чудесата ти.Като наближи време ще напиша къде ще се събират нещата, ако си от София сама да ги донесеш, а ако не си ще ти дам адреса си да ми ги изпратиш на мен  Hug
Кеми, мерси, че се включваш  Hug Разбира се, че ще учавстваш в Добрич  Hug Ако направиш 1-2 и за нас - много ще се радваме   bouquet
Рали, цял ден мисля как да стане тази работа.Измъдрих следното, а вие кажете как ви звучи  newsm78 Всяка която желае да се включи прави 2-3-4 готови Коледни рамки.Качваме нещата с малка резолюция в един албум и разпространяваме идеята  Hug  Ако някой има интерес - праща символична сума пари и се правят вече със снимки   Thinking
Само това ми идва като идея за сега - казвайте  Hug
Мимиту, ако се приеме присърце идеята за Коледни картички на фотошоп , както стана за Великден  - мисля, че никой няма да има нищо против да си разпечататае и вие за вашия базар - нали парите са за една кауза  Hug   bouquet
Къдрокоса, благодаря ти още веднъж за бутилките  Hug Вече ги рисуват  Heart Eyes
Скорпи, одавна чаках да се появиш  Mr. Green  Hug Баш ми е драго да те видя в темата  Heart Eyes
Шехи, идеята е все пак да имаме стока за базара  Laughing , защото ако от сега започнем с разпращаниците и поръчките, няма да има какво да изложим за продан тогава  Mr. Green Ще измислим нещо и на самия базар (ако ме подсетиш), аз лично ще ти ги купя и изпратя, а ти ще ми върнеш пощенски запис  Hug
madlena , разглеждайки миналогодишната тема видях, че Вечерница беше предложила вариант да се декупажират бели свещи и после например три да се вържат с червена панделка  Hug Беше страхотно!
Какво още да ви кажа освен едно ОГРОМНО благодаря - заразихте ме с ентусиазъм и още от сега с предколедна треска  Laughing Heart Eyes Hug

# 117
  • Русе
kemi  благодаря ти за линка за коледните ботушчета точно такива бях решила да ушия .А днес започнах за плета едни снежни човечета като ги направя ще покажа да кажете дали стават.
Момичета темата е страхотна и ме зарежда с такъв ентусиазъм, че не мога да ви опиша.Така ми се иска да съм в София и да мога да участвам по-дейно , но нямама гледачи за малката иначе с удоволствие бих дошла да продавам на базара.

# 118
само ми дайте линк към декупаж на свещи, или е на същия принцип като със декупаж на стъкло -  newsm78 newsm78

# 119
Чут Чут ,  за декупаж  върху свещи има специален медиум, но аз съм правила и с Ц 200 и пак стана.
Иначе принципа е абсолютно същия както при всичко, което се прави с тази техника.

Общи условия

Активация на акаунт