"Вълшебни Коледни подаръци" - Коледен базар на ДБМ

• 123 766
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 365
very77, приютих няколко от твоите прекрасни човечета. Аз се влюбих в тях още като ги показа на снимка и страшно се зарадвах като ги видях в Горна Оряховица. Не тъгувай, ще се грижа за тях добре  Heart Eyes  Hug
vicks, торбичките ти са страхотни и вече съжалявам, че не си взех повече  Sad
vst_80, ангелчетата ни вървят като топъл хляб  Laughing.

Поздравления за тези от вас, които са измислили и направили камбанките от пластмасова чашка и ангелчетата от полиетилена, който служи за опаковка на чупливи предмети. И двете неща много се харесват и купуват.

# 1 366
  • In the jungle out there..
СПЕШНООООООООО

Кой плете тези шапки за базара   Hug

Не е ли Мейз newsm78

# 1 367
  • София
Калаза, сигурна ли си? newsm78

# 1 368
  • In the jungle out there..
Ами не Rolling Eyes Не можем ли да я питаме Wink

# 1 369
  • София
Всички неща бяха прекрасни, поздравления за творците! Особено съм възхитена от украшенията от мъниста, и вкъщи много ги харесаха. Голяма прелест! Вече ми висят на елхата и ми радват душата Heart Eyes

# 1 370
Ати много се радвам  smile3501 Дано да се е продало всичко  Praynig
 Hug

# 1 371
СПЕШНООООООООО

Кой плете тези шапки за базара   Hug

Милата ми майка  Hug     Дали ги изкупиха?

# 1 372
ей на тез шапки колко се кефиха
МОЛЯ ДА НЕ СЕ ЗАКЛЮЧВА ТАЯ ТЕМА ОЩЕ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ, МИСЛЯ ЧЕ МНОГО НЕЩА ИМА ДА ОБСЪДИМ, ДА РАЗКАЖЕМ КОЕ ВЪРВЕШЕ НАЙ МНОГО И ТАКА
ВИЖДАМ ЧЕ ВСИЧКИ, КОИТО СМЕ БИЛИ НА БАЗАРА ИМАМЕ МНОГО АНГАЖИМЕНТИ А МИ СЕ ИСКА ПО СЕРИОЗНО ДА ВИ РАЗКАЖЕМ КАК БЕШЕ, ТАКА ЧЕ - УТРЕ ДВДРУГИТЕДН ЩЕ СЕОПИТАМ ПОНЕ АЗ ПО ПОДРОБНО Hug

# 1 373
Чакам с нетърпение отчет за базара,ако може по-подробен!
Нямам търпение да разбера специално за моите неща - няколко познати ми се обадиха да кажат,че ги е нямало на базара,а видях и тук в темата едно такова изказване.Продадоха ли се?

# 1 374
  • София
Мамури, малкия само дето не спа с нея  Joy Laughing СТРАХОТНИ ШАПКИ.Поздрави майка ти за златните ръце!!!Шапките се продадоха за 2 часа, веднага след като бяха изложени  Laughing Laughing Laughing Hug

Аз те издирвам с ОГРООООМНА МОЛБА  Praynig  Praynig  Praynig Praynig  Praynig
Искаме такова шалче, малкия пита къде му е шала  Laughing Има ли шанс да ни изплете шалче  Embarassed

# 1 375
  • София
Трудно ще ми е да опиша и изредя всичко което видях и емоциите които изпитах  Heart Eyes Hug
Самата аз си накупих доста неща  Hug
Амели , след като ги е нямало, значи са се продали.
Съботата беше ударна - имаше адски много хора и по-голямата част от нещата се изкупи, та се наложи момичетата от Видин да ни пратят останалите им неща от там  Laughing
Някои от нещата, се продадоха поти веднага и имаше много сърдити и огорчени хора, че не са се доредили  Sad Просто имаше неща които бяха разграбени като топъл хляб   Hug Hug Hug

# 1 376
Амели , след като ги е нямало, значи са се продали.

Аз всъщност питам,защото се завъртях в Мола в събота към 11ч и гонена от любопитство,попитах къде са моите неща и какво се случва с тях,почти повярвала си,че може да да са се продали въпреки ранния час.Обаче се оказа,че никой не ги е виждал,а момичето,облечено като Снежанка на масите пред Техномаркет ми каза"О,много исках да ги видя твоите коланчета,ама ги няма!".После говорих с meyz,на която мъжа ми занесе лично торбата с творенията ми и се оказа,че и тя не ги знае къде са и след като порови и не ги намери,каза,че вероятно са заминали за Горна Оряховица.
Стана ми малко криво,да си призная, и ме гризе някакво неприятно чувство от тогава и затова много държа да разбера къде точно са отишли и дали са се "представили достойно" на базара,каквото им беше предназначението и моето искрено желание.Освен това ми е любопитно какви цени сте им поставили.

# 1 377
Дамаянти, ще е интересно някой да разкаже по-подробно кои неща са се харесали най-много и кое не се е продало. Да сме ориентирани за следващия път  Simple Smile
Amelly, твоите неща бяха в Горна Оряховица. Тук може да попиташ дали са се продали

# 1 378
  • София
Амели, сигурна съм, че момичетата веднага ще кажат какво се е случило с нещата ти и за колко са се продали  Hug
Няма значение мястото, защото паричките ще отидат за дечицата  Hug Heart Eyes Разгледах ти нещата в снимка.бг и мога единствено да съжалявам, че не мога да си закупя от тях  Hug Heart Eyes Прекрасни са!!!  bouquet

# 1 379
Дано не ставам досадна,но продължавам да питам: защо са ми пратени плетивата в Горна,след като аз исках да идат в София и ги занесох в София?

Няколко познати ми се обадиха да се оплачат,че са искали да си купят шалове,а преди малко и едно момиче ми писа,че също е ходила специално заради мой шал, а една съфорумка е ходила до Мола 4 пъти с надеждата да ги изкарате от някой кашон и да си купи! Нямам против да се продават където  и да е,но ми е кофти заради жените,които са се разкарвали напразно,защото аз им казах,че ще си пращам нещата в София и те са ги търсили там,а аз въобще не подозирах,че са пратени в Горна Оряховица.Нямахме ли право да си избираме къде да си пратим нещата?

Общи условия

Активация на акаунт