"Вълшебни Коледни подаръци" - Коледен базар на ДБМ

• 123 756
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Ти на кого даде нещата си?
По принцип всеки сам решава къде да си даде нещата - не знам защо е станало объркване Sad
Почти целият багаж за София беше у нас, а аз не съм виждала тук твоите неща.Нито пък съм пращала нещо от нещата у нас другаде.
Ако толкова много държиш, ще помиоля Дидка да ми ги прати и ще дам адрес на всеки който икса да ги закупи от мен.Това при условие, че не са продадени вече   Hug

# 1 381
Ох, и на мен ми е страшно интересно дали моите неща са се харесали и дали са се продали  Embarassed Embarassed Embarassed
И на мен няколко приятелки ми казаха, че са ходили да си купят от чашките, но е нямало, но аз предположих, че са свършили  newsm78

# 1 382
  • София
Vst , кои са твоите чашки ?Може ли ако имаш снимка  Praynig

# 1 383
  • София
very77, приютих няколко от твоите прекрасни човечета. Аз се влюбих в тях още като ги показа на снимка и страшно се зарадвах като ги видях в Горна Оряховица. Не тъгувай, ще се грижа за тях добре  Heart Eyes  Hug
vicks, торбичките ти са страхотни и вече съжалявам, че не си взех повече  Sad
vst_80, ангелчетата ни вървят като топъл хляб  Laughing.

Поздравления за тези от вас, които са измислили и направили камбанките от пластмасова чашка и ангелчетата от полиетилена, който служи за опаковка на чупливи предмети. И двете неща много се харесват и купуват.
Grinning много ме зарадва  Hug. Дано всичко да се продаде  Party
vst_80 твоите чаши бяха на софийския базар. Моя приятелка си купи от тях - с елхичка.  Peace Това беше в събота по обед. Сигурно са се изкупили.  Wink

# 1 384
Дамаянти ето ги моите неща http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24695&AlbumId=1056 … p;PhotoId=5769857
Дано да са се харесали  Praynig

# 1 385
vicks много ще се радвам ако са се харесали  Embarassed

# 1 386
  • Sofia - TelAviv
Дамаянти ето ги моите неща http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24695&AlbumId=1056 … p;PhotoId=5769857

чашите вървяха като топъл хляб  Hug   bouquet  За догодина се захващай от сега  Wink

# 1 387
  • На края на вселената!
vst_80, двете чаши с Мечо пух са у нас. Тъкмо се чудих на кого да благодаря за тях  bouquet Имаш златни ръце Hug Сигурна съм, че и дъщеря ми като ги види ще ти е много благодарна Heart Eyes

Издирвам и човека правил червено шише на коледна тематика (елен, закачалка с дрехи на дядо Коледа, и голите му крака се показват под завивката в креват). Мисля, че е правено с декупаж, но не съм сигурна. Невероятно е и се влюбих в него. Мислех да го подарявам, но сърце не ми даде да се разделя с него. Затова в неделя пак ходих до МОЛ-а за друго хубаво шише Simple Smile

Много харесах и едни бели снежинки плетени на една кука (имам поне 5 от тях) и венци плетени предполагам също на една кука (тъмнозелена прежда и червена панделка за украса). Благодаря и за тях!

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 22:07 от Томасе

# 1 388
vst_80 , и аз ги видях твоите неща,там бяха,и снежковците също!

Дамаянти , дадох си творбите на meyz и по-точно мъжа ми й ги занесе до офиса миналия понеделник,когато беше по работа в София.Избрах нея,понеже на съпруга ми беше най-удобен нейния адрес.
Сега вече не знам дали ще има смисъл да се разкарват стоки пак от Горна до София,но се надявам да се продадат въпреки всичко и това да ми компенсира разочарованието,защото самата аз се завлякох до София с бебето,ангажирах един приятел,понеже нямам лично МПС,само заради базара и по-специално да си видя моите неща и да им се порадвам,да се видя с момичетата,които искаха да си купях от тях...Не беше правилно според мен да правите такова преразпределение на своя глава - така нямаше да подлъжа няколко момичета да се разкарват от различни крайща на София,а и самата аз нямаше да бия пътя до София, Горна ми е по-близо.

# 1 389
  • Sofia - TelAviv
Дано не ставам досадна,но продължавам да питам: защо са ми пратени плетивата в Горна,след като аз исках да идат в София и ги занесох в София?

Няколко познати ми се обадиха да се оплачат,че са искали да си купят шалове,а преди малко и едно момиче ми писа,че също е ходила специално заради мой шал, а една съфорумка е ходила до Мола 4 пъти с надеждата да ги изкарате от някой кашон и да си купи! Нямам против да се продават където  и да е,но ми е кофти заради жените,които са се разкарвали напразно,защото аз им казах,че ще си пращам нещата в София и те са ги търсили там,а аз въобще не подозирах,че са пратени в Горна Оряховица.Нямахме ли право да си избираме къде да си пратим нещата?

Амели, съжелявам единствено, че ти си разочарована   bouquet Едва ли някой си е помислил, че по този начин ще нарани нечии чувства.
ДБМ е едно цяло и както момичетата от Видин се отзоваха и с много перипетии изпратиха за неделята прекрасни неща и твоите са заминали за Горна Оряховица, за да подпомогнат каузата.
Надявам се, че твоите познати ще ни извинят и са намерили на базара още много други прекрасни неща.
Отчет ще има много скоро, просто тези дни са и тържествата в различните домове с които работим постоянно и всички са много заети.

За тези които с нетърпение очакват, ще се опитам да кажа кое вървеше, според мен, да си знаете за догодина  Mr. Green

Чашите с картинки, шишетата и чиниите с декопажа, различните плетива. Имаше едни много красиви топки за елха с плетки на една кука около тях, крушките с декупажа, късметите за баница, свещи с декупаж ( въпреки че баха много малко),свещници и венчета, панделки.
От картичките, най-уникалните и красиви, в които се влюбих, бяха тези на видинчанки с малки коледни бродирани картинки върху тях. Иначе всички картички се изкупуваха като хляб.
Имаше малки бродерийки, в рамки за окачване на елха, които бяха малко и изчезнаха почти веднага.
Всички фигурки от тесто, направени за елха, като тези които бяха доста и не стигнаха за втория ден са едни еленчета, до които от много суетене не се добрах   Sick
Канадските мами, бяха изпратили  рисувани фигурки от дърво, много сладки.
...

Спирам с надежда, че останалите продавачи ще допълват. Имаше още много, много прекрасни неща.

Благодарим за емоциите момичета и за златните ви ръце  newsm20   bouquet

# 1 390
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Момичета,уморена съм безкрайно от снощното седене до 3.30 ч за да си пиша сценария за днешният концерт,базарът беше според нас...успешен  Hug от дарения и продадени неща...992лв 70 ст. Утре пак,но на друго място!Идваха от БНТ,нашите телевизии и радия,на 27-ми съм поканена на 15 минутен разговор в сутрешният блок на Евроком-Царевец!
Сега за Amelly въпреки умората бях много щастлива от развоя на базара и концерта,въпреки някои препънки,всичко мина просто the best сядайки да се разпиша тука и да кажа ,че ангелчета,рисунави чаши особено с мечо пух, се разграбиха,панделки и всичко ....шаловете Много съм огорчена и обидена за цялата тази аларма,къде са шаловете,защо са в Горна,защо не са в София,дайте адрес да ги пратя или по-точно това,което е останало!Няма проблеми!Грозна ситуация,даже и да е станало нещо,какво беше значението къде ще са,нали са правени с една цел  ooooh! просто недоумявам  SickПратете ми на лични адрес,че да не се загрозява хубавата тема с подобни неща,утре няма да ги излагам останалите шалове..ще ги върна,парите да връщам ли и тях  Thinking
На всички момичета,които отделиха от времето и средствата си за да подпомогнат каузата ни ...едно огромно БЛАГОДАРЯ!Бих ви изброила поименно ,но съм гроги!обичам ви ..така и казах на концерта,десетки непознати жени с които имаме само виртуално познанство се отзоваха,за да направят възможни щастливите усмивки на децата ни в домовете......ще пусна и снимки...утре

# 1 391
Еххх, как ме зарадвахте. Така се притеснявах дали ще се харесат нещата ми  Embarassed Сега вече ще ми е спокойно и ще се отдам изцяло на празниците.

чашите вървяха като топъл хляб  Hug   bouquet  За догодина се захващай от сега  Wink

Karol&Erik вие само кажете, че искате пак да се включа  Peace За коледния незнам, ама аз вече събирам идеи за Великден  Joy

Дидка
радвам се, че и при вас всичко е минало добре. Не се огорчавай  Hug А щом и при вас са се харесали моите неща чакайте включване и за другия път  Wink Hug  bouquet

# 1 392
  • София
vst, и снежните човеци се продадоха - нали и те бяха твои  Hug Heart Eyes

# 1 393
Два чувала и половина бяха и Дамаянти нямаше място в колата.
Тео, ще ме прощаваш, но аз така и не разбрах до къде и в кого са ти нещата  Rolling Eyes Ти писа, че ще ги дадеш на Бифана, ако и ги беше дала, щяха да са на базара!!!Аз пътувах ПРАЗНА, защото за багажа дойдоха джип и още една кола  Rolling Eyes

Дамаянти, всичко е ОК. Съжалявам страшно много, че нещата ми не стигнаха до базара. Не са кой знае какво, както и да е. Hug Другият път. Все пак, ако знаех, че и в Пловдив има базар, можех да ги закарам там, много ме е яд. Tired

Сигурна съм обаче, че с всяка година базара е все по-успешен и набира скорост, защото има много, много момичета със златни сърца. Heart Eyes Hug

# 1 394
  • Sofia - TelAviv
Дидка, вие сте невероятни!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт