"Вълшебни Коледни подаръци" - Коледен базар на ДБМ

• 124 534
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Дидка, вие сте невероятни!   bouquet
Да, Дидке, БРАВО на вас!!!   bouquet

# 1 396
  • София
Още веднъж да кажа, че шапка ви свалям момичета - и на организаторите и на всички, които са направили такива страхотни неща!  Hug

# 1 397
  • sofia
набързо по темата Tired

парите от базара в София са 7428 лв!!!!!!!!!!!!!

това са средствата събрани от двата дни в МОЛ София за децата от с.Страхилово и дома за деца със слухови проблеми.Ще бъдат закупени дюшеци(или матраци) за 60 деца,един слухов апарат,пералня и каквото още разрешът средствата.В момента се проу4ват офертите за нещата и до месец най-късно се надяваме да са имаме яснота.

Само искам от името на  вси4ки моми4ета от ДБМ да благодаря за страхотната помощ на вси4ки ви,за доверието и загриженоста,за съпри4асността и добрината  която вси4ки вие носите в сърцата си.Нямам думи за пореден път.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 398
  • sofia
и само да добавя,4е аз не си купих по4ти нищо защото стоях малко на базара в4ера,имаше малко неща.........И за съжаление не видях и красотите ви Confused
Взех си късмет4ета,калъфка за възглавни4ка и няколко карти4ки Twisted Evil
Но,и това е нещо,догодина пове4е Hug

# 1 399
  • София
набързо по темата Tired

парите от базара в София са 7428 лв!!!!!!!!!!!!!

това са средствата събрани от двата дни в МОЛ София за децата от с.Страхилово и дома за деца със слухови проблеми.Ще бъдат закупени дюшеци(или матраци) за 60 деца,един слухов апарат,пералня и каквото още разрешът средствата.В момента се проу4ват офертите за нещата и до месец най-късно се надяваме да са имаме яснота.

Само искам от името на  вси4ки моми4ета от ДБМ да благодаря за страхотната помощ на вси4ки ви,за доверието и загриженоста,за съпри4асността и добрината  която вси4ки вие носите в сърцата си.Нямам думи за пореден път.
  bouquet  bouquet  bouquet
smile3501 smile3501 smile3501

# 1 400
АМЕЛИ, ИСКАМ ДА ПОЕМА ОТГОВОРНОСТА ЧЕ НЕ СИ СИ ВИДЯЛА КРАСОТОТЕ, АМА КОГАТО СЕ ОГРАНИЗИРАТ НЕЩАТА ОТ МНГО ХОРА СЕ ДОПУСКАТ ГРЕШКИ! всички НЕЩА КОИТО БЯХА СЪБРАНИ НА 1. И 2 12 ОТИДОХА В ДАМАЯНТИ! А КОГАТО СЕ РАЗБРА ЧЕ В ГОРНА ОРЯХОВИЦА НЯМА МНОГО НЕЩА ЗА ПРОДАН СЕ ПРАТИХА  НА ТАМ! НЕ СЪМ РАЗБРАЛА ЧЕ ИСКАШ ДА С ТОЧНО ЗА СОФИЯ!
Извинявам се ама не е само едно нещо дето да правя! Без да се оправдавам! Дано  не вляза в болница на Коледа!

# 1 401
Meyz, ти  нямаш грам "вина" за шалчетата и коланчетата.
Аз лично пратих нещата , които взех от теб за Горна , защото там имаха много малко стока все още , а тук в София имаше доста и плетива също.Нека тези , които искат да си купят от плетивата ти да кажат, аз поемам ангажимент  от Горна Оряховица да ми ги прратят и ще им ги занеса лично.Нека не остават разочаровани хора.Извинявам се много за недоразумението.Относно цените на които са продавани-не знам какви са били, сложих и листчето с описа на цените на матрериалите ти.Все пак момичетата могат да си преценят добре на каква цена ще вървят различните стоки в различните градове.

На всички, с които се запознах на базара- много се радвам, че ви срещнах и "на живо"!
На всички онези, които си купиха по нещо -една огромна прегръдка и сърдечно благодаря!

# 1 402
  • София
На мен ми беше особено приятно да направя нещо за Горна Оряховица и Пазарджик Hug. Като прочетох, че имат нужда от още неща се проклех, че не почнах по-навреме подготовката, а в последния момент се напънах. Но пак се надявам, това което изпратих да се хареса. Тези които пазаруват в Горна Оряховица чакам отзиви и за моите свещничета, които довърших в неделя сутринта  Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191204&photo=44
 А от моите коледни чорапи останаха ли много Blush и къде ги пратихте да търся отзиви Wink?

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 13:26 от vicks

# 1 403
  • ГОре на черешата...
Викс, вчера много бързах и нямах време да разгледам подробно, но си заплюх четвъртото свещниче от ляво на дясно - дано да ме чака днес, ще си го купя Praynig.
Благодарим ти за прекрасните неща  bouquet!

# 1 404
  • София
Викс, твоите чорапчета се избиха да ги купуват тук в София.В събота ги продавахме по 10 лева броя и се купуваха!!!А неделя им намалихме цената и съвсем не останаха  Hug
НЕВЕРОЯТНИ СА   bouquet

# 1 405
Амели, според мен на всякъде хората се радват, като има да си купят красиви подаръци  Hug

# 1 406
Издирвам и човека правил червено шише на коледна тематика (елен, закачалка с дрехи на дядо Коледа, и голите му крака се показват под завивката в креват). Мисля, че е правено с декупаж, но не съм сигурна. Невероятно е и се влюбих в него. Мислех да го подарявам, но сърце не ми даде да се разделя с него. Затова в неделя пак ходих до МОЛ-а за друго хубаво шише Simple Smile
Томасе,ако това е шишето
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197589&photo=13
значи аз съм човека дето го издирваш,ако имаш някакви желания
казвай,веднага почвам да творя Laughing
А сега вече като знам колко парички сте събрали мога да спя спокойно,че много ме глождеше любопитството

# 1 407
Чудесно е, че са се събрали толкова пари! Мисля, че няма значение кое къде се е продало. Важното е, че се е продало. И в тази връзка, може би е по-добре, организаторите да не изреждат какво се е продало, а да кажат какво е останало непродадено, за да се ориентираме към какво да се насочим следващия път.
Все пак базарът се организира не за да "блеснем" ние, а за да се съберат парички за дечицата.

# 1 408
Много се радвам, че събраната сума е значително по-голяма от миналогодишната! Браво!
Аз мисля, че стана объркване и погрешно разбрахте Амели. Всички ние влагаме много труд и енергия в изработката на нещата. И мисля, че е редно да се спазва волята на този, който дарява. Сигурна съм, че идеята й не е била, тя да блесне, а евентуално че в София нещата й биха се продали на по-висока цена, съответно повече пари за децата. Peace Peace Peace
Точно по тази причина и миналата година и сега, аз дадох нещата си в София и това си е мое право.

# 1 409
Раzбрах, може и погрешно, не че Амели е искала именно в София да и се продават нещата, а чЕ е раzбрала, чЕ са в София и е информирала приятели и поzнати, zащото е искала да покаже своите неща и е била горда , че има участие и това е искала да покаже, но не е успяла ... Според мен обаче всяко zло винаги е zа добро и където им е било писано на нещата там са отишли и така е било най добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт