"Вълшебни Коледни подаръци" - Коледен базар на ДБМ

• 124 536
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 410
Много се радвам, че събраната сума е значително по-голяма от миналогодишната! Браво!
Аз мисля, че стана объркване и погрешно разбрахте Амели. Всички ние влагаме много труд и енергия в изработката на нещата. И мисля, че е редно да се спазва волята на този, който дарява. Сигурна съм, че идеята й не е била, тя да блесне, а евентуално че в София нещата й биха се продали на по-висока цена, съответно повече пари за децата. Peace Peace Peace
Точно по тази причина и миналата година и сега, аз дадох нещата си в София и това си е мое право.

Нямах предвид конкретно Амели. Не искам да предизвиквам спор. Просто предложих да се съобщи какво не се е продало, за да може всеки да се ориентира какво да прави занапред.

# 1 411
  • На края на вселената!
gudzy, същото е Grinning Това е най-прекрасното шише. Хиляди благодарности   bouquet
А щом пусна целия албум - ето това и това също аз ги купих. Фен съм ти Hug Даваш ли уроци на хора с две леви вързани ръце Grinning

За събраната сума и аз много се радвам!

Към организаторките, ако могат да наснимат останалите неща и да пуснат снимки. Пак може да си изберем нещо Hug Ако имате време, разбира се. Някои мои приятелки съжалиха, че уикенда не успяха да стигнат до МОЛ-а.

# 1 412
  • Разпиляна във въображението
gudzy, същото е Grinning Това е най-прекрасното шише. Хиляди благодарности   bouquet
А щом пусна целия албум - ето това и това също аз ги купих. Фен съм ти Hug Даваш ли уроци на хора с две леви вързани ръце Grinning

За събраната сума и аз много се радвам!

Към организаторките, ако могат да наснимат останалите неща и да пуснат снимки. Пак може да си изберем нещо Hug Ако имате време, разбира се. Някои мои приятелки съжалиха, че уикенда не успяха да стигнат до МОЛ-а.

Аз също питам дали няма възможност непродадените неща да се пуснат тук и желаещите да си купят още нещо.

# 1 413
... Просто предложих да се съобщи какво не се е продало, за да може всеки да се ориентира какво да прави занапред.
100% съгласна.

# 1 414
Идеята да се наснимат останалите неща и да се пуснат тук е много добра, но  все пак нека се изкажат и Лавандулката, Дамаянти Чут Чут, и всички, които имат отношение към това в по-близък план.

Съжалявам, че чета такива разпри.Смятам, че Дидка е  права да бъде обидена.На нейно място аз също бих била.Не искам да подклаждам спорове, но това е личното ми мнение.
Съжалявам също, че аз не изппратих своите неща в Горна Оряховица.Не знам защо си мислех, че за там има доста стока и се насочих към Пазарджик и Добрич.Но, здраве да е!Нали в крайна сметка всичко е за една и съща цел.Да усмихнеш дете, да направиш живота на децата по-добър с каквото можеш!

Радвам се за събраната сума.Наистина звучи фантастично, на фона на сумите, събрани от предишните базари.Това ме кара да си мисля, че от година на година базарите ще са все по-успешни.

Браво, момичета! На всички ви!Без вас тези базари нямаше да ги има!И не само без майсторките, но и без организаторите.  bouquet

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 12:47 от Анонимен

# 1 415
И от мен едно огромно браво за събраната сума  smile3501
А аз искам да благодаря на организаторите за усилията, които положиха и за това, че ми позволиха да бъда част от всичко това  newsm20

Нямах предвид конкретно Амели. Не искам да предизвиквам спор. Просто предложих да се съобщи какво не се е продало, за да може всеки да се ориентира какво да прави занапред.

Peace и аз се интересувам именно от това - да знам с какво да се захващам и с какво няма смисъл да си губя времето.

Нали в крайна сметка всичко е за една и съща цел.Да усмихнеш дете, да направиш живота на децата по-добър с каквото можеш!

Peace

А ако пуснете снимки тук на останалите неща и аз бих се възползвала с голямо удоволствие, че не успях да си купя почти нищо  Cry

# 1 416
Само *vera  ме е разбрала правилно,за което благодаря.Ако не беше само тя,нямаше последните 2 страници да изглеждат толкова грозно,но карай да върви,важното е,че приходите са добри и дано и другите базари,които още текат,да имат голям успех!

# 1 417
Късно разбрах за базара. За съжаление след като е приключил.

Бих желала да закупя нещо. Така че ако има все още непродадени неща и имате техни снимки дайте линк!

Търсих, но не намерих проекти за картички. Срещу заплащане да ми се направят картички, а паричките да отидат за самотните дечица. Преди е имало такива опции. Сигурно и сега има, но незнам къда да гледам...

# 1 418
Аз си купих страхотни картички. Днес даже съквартирантката ми има РД и и бях взела една със цветенца, които са направени от хартия или картон  Thinking не знам точно, но тя много я хареса, на мен също много ми харесаха тези Simple Smile И ме е яд, че не купих повече да подарявам на рожденни дни, иначе коледни повече купих. Купих подаръци и за семейството - бурканче, ваза, чинийка, плочка... Снежен човек взех, че сестра ми няма. Играчките от тесто бяха невероятни Simple Smile Ааа.... и една торбичка си взех... и късмети Simple Smile сигурно забравям нещо. Иначе мога да кажа горе-долу какво остана... Снежни човеци, картички (нормално де, щото бяха наистина доста:)), няколко шишета, снежинки, от червените кърпички, картини, плочици мисля също има, от плетените неща, малко играчки за елха, плочиците от тесто с буквичките, малко кибритчета, гривнички и герданчета. Ако някой се сети още нещо... Иначе късметчетата бързо се продадоха Simple Smile Играчките за елха и картичките също главно се купуваха. От шишетата с коледните мотиви мисля, че няма, ако има да е 1-2. В общи линии това е Simple Smile
Браво на всички  Hug Наистина... имаше невероятни неща и не знам как може да сте толкова сръчни, че да ги правите Simple Smile Аз понеже съм с две леви и се възхищавам на хора като вас   bouquet

# 1 419
  • Пазарджик
Искам специално да похваля vst_80 - купих си от нейните ангелчета днес на нашия базар в Пазарджик - страхотни са   bouquet

Ето малко снимчици:
http://ivanasway.multiply.com/photos/album/4

Дано да можем да продадем повече неща  Praynig

Благодарим на всички, които изпратиха своите красоти при нас   bouquet

# 1 420
  • София
Ау, ама много хубави неща на тоя Пазарджишки базар  Heart Eyes. Гледам  страхотни произведения на декупажа bouquet, дето им бях метнала мерника  Crazy    Моите неща, като гледам ги няма още, дано пристигнат поне за утрешният ден Praynig.

# 1 421
  • Пазарджик
vicks, кои са твоите неща?

# 1 422
  • София
Ето от тези панделки и тобрички, ама снощи още не бяха пристигнали в пощата Rolling Eyes.
http://images22.snimka.bg/004713213.jpg
http://images22.snimka.bg/004713224.jpg

# 1 423
И мен взе да ме гложди любопитството. Продадоха ли се плетените фиби?  Blush

# 1 424
Една приятелка си е купила,тази сутрин се похвали,а аз като минавах,не ги видях,така че вероятно са се разпродали!

Общи условия

Активация на акаунт