30 american witches brewing health potions или искаме здрави деца за хелоуин!

• 13 272
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
  • Boston, MA
Ох, какви страхотни малки момченца, Ноли и Иван, пу-пу-пу... почвам сериозно да ръгам мъжа ми за още едно!  Heart Eyes

Тандури, чакам положителни новини от вас!

Хотмайката не я слушайте ич, не разбира тя от увиснали задници (аз я виждам често, та оправдания за + - 5 паунда при мен не вървят).  Crossing Arms Идеална си е.

С Дани бяхме вчера на breast cancer поход, та днес съм малко sore... Но пък след цяла седмица дъждове, времето беше като по поръчка хладно, но слънчево.

Кашер=кошер?

# 121
ТАНДУри,ne znam dali е добра идея да слагаш хоум мейд неща,нямат им много доверие ако не са опаковани фабрично..кошер има мноооооооого неща,скъпи са обикновенно,но има..със сухи плодове в кутиийка не мож' сбърка;гледай за този знак
http://www.classiccookie.com/content/fundraising/product_informa … rOUSymbol_000.png
ето малко идеи
http://www.metrocandy.com/Kosher-Products

# 122
Тандури, явно е била голяма веселба у вас този уикенд.

Момичета, малко изтъркан въпрос. Какво купувате на приятели и семейство като се връщате в Бг. Или по- точно какво има тук, а там го няма? Ние се прибираме след дълъг престой тук и май не мога да реша да взимам на всички по нещо дребно или нищо на никой.

# 123
Зора, би ли споделила какво казаха лекарите за настинката. Аз я карах на крак, нямах температура /и болнични/, та си седях в службата и кашлях като магаре  Sick цяла седмица.

Хич не съм ги и питала, да ти кажа. Като започнат да ме разкарват по въпросниците и да ми дават някакви супер готови отговори, ми пилят нервите, та гледам да се обаждам само в крайна нужда. Имам капки за нос, които са ми изписани от лекарката, подходящи за бременни, смучех бонбонки и пиех Тайленол. Толкоз. Под едно одеало на дивана в продължение на три дни.

# 124
Момичета, малко изтъркан въпрос. Какво купувате на приятели и семейство като се връщате в Бг. Или по- точно какво има тук, а там го няма? Ние се прибираме след дълъг престой тук и май не мога да реша да взимам на всички по нещо дребно или нищо на никой.

Няма какво да се престараваш. Като започнеш да носиш веднъж, и си носиш всеки път после, пък и се чувстваш задължена..
Честно казано всичко, което има тук може да се намери и в България. Разликата е в цената, там е много по-скъпо. Аз нося играчки и дрехи за племенниците ми обикновено, не че там няма, ама тия нали са от леля от Америка... нося разни самоучители за английски, детски лаптоп на племенницата ми, че иска да учи езика.. Нося лекарства за артрит и стави  Simple Smile и за спиране на цигарите, разни добавки, ленено масло и подобни. Другото, което няма със сигурност е Zip lock, ама не знам колко ти се покрива с представата за подарък  Laughing. На сестра ми нося Baking Pam, боя за храна/яйца. Тук има много хубави кожени неща (аз лично купувам от  Wilson's leather на разпродажбите), които в България са много скъпи - ръкавици, чанти, якета. Последният път изпратих и много бебешки играчки на Fisher Price, че там са тройно по-скъпи, но това е, защото имаше кой да ги занесе. Другото, което се котира след някои типове роднини ( не се смей), са препарати за почистване на печти, бани и т.н., мога да ти кажа някои марки, ако те интересува.

# 125
Зора, благодаря ти много. Определено не знам какви са цените в Бг   bouquet
Проблемът е, че всичките ми приятелки са поне с 2 деца, имаме и племенничета и ми е притеснено, че ако не взема нищо ще попадна в неловка ситуация. Половинката ми предлага по една хубава книга на семейство със снимки от Чикаго и да приключваме въпроса  Laughing

# 126
Зора, благодаря ти много. Определено не знам какви са цените в Бг   bouquet
Проблемът е, че всичките ми приятелки са поне с 2 деца, имаме и племенничета и ми е притеснено, че ако не взема нищо ще попадна в неловка ситуация. Половинката ми предлага по една хубава книга на семейство със снимки от Чикаго и да приключваме въпроса  Laughing

За децата не пречи да вземеш. Има някои играчки, които там няма, всяко дете се радва на такива неща, а и ще ти е неудобно да се появиш с празни ръце.. Хубави книги на английски, самоучители, някои електроники.. Аз май съм по-запозната с игрите за момичета, отколкото за момчета, но ако кажеш възрастта на децата, ще помислим за идеи..

За възрастните, не знам дали има смисъл да влизаш в излишни разходи, ти си познаваш хората. Има хора, които биха оценили хубава книга, или календар. Не можеш да угодиш на всички, повечето хора биха прибрали подобно нещо в някой шкаф и няма да го погледнат повече.. за съжаление.

# 127
Освен зиплок, няма и Reese's с фъстъчено масло  Wink. Иначе ние носим по един календар с изгледи на нашите и свекитата, а на баща ми задължително тениски (той е 5XL американски - представяте си за какво говорим 261uu ). Оттам нататък - ако някой нещо си поръча. Свеки си поръча от козметиката на Lush, та взех едно и за майка ми. Свекър ми си поръча някакви пощенски марки (той събира) и така. Осма година сме тук, отдавна сме изчерпали оригиналните подаръци от Америка без повод  Crazy.

# 128
2 момиченца и 1 момченце на 7;
2 момиченца и 1 момченце на 2;
едно момиче на 15 (няма как, ако на сестра и' вземем нещо)
и една кукличка на 6 месеца ще видим също.

За сладки неща не се бях сетила:  Juturna   bouquet

Забравих преди: Ирка, в Чикаго е стууууудено вече. Пригответе топлите дрехи Simple Smile

# 129
Бубка, kosher на български се казва кашер, затова така го написах Simple Smile Иначе на английски си е кошер Simple Smile
Анет, аз ги питах за курабийките, казаха, че може и не е необичайно, почти всички правели, само ни задължават всичко, което не е кашер да го слагаме в торбички зиплок и да не се отваря в самата сграда.  Peace Ама аз съм им сложила и други неща, ще бутна само по една курабийка да се радват Simple Smile Laughing

# 130
Тандури, дано всичко се размине  bouquet-Това с вземането на кръв е кофти и ние сме го минали голямо реване пада и като че ли помнят-чак не ми се вярва на година беше моето момче и оттогава се тръшка само като чуе доктор Shocked
 Бебетата гледам растат сладурковци Grinningи минавате през всичко рез което всички сме минали Grinning Особено за първобебе-голяма паника Grinning

Ирка, това всичкото е вярно, но аз бих си взела на първа необходимост неща-докато станеш мобилна и се усетиш кое на разпродажба кое не колко вървят нещата доста време изтича. А да разчиташ че някой ще ти даде неща-недей. Peace На нас никои нищо не даде и ако ги имаш нещата по добре си ги вземи Peace На нас ни трябваше време да се усетим и за цени и всичко и в началото в сравнение с БГ всичко ни се виждаше евтино даже нещата които са на нормална цена от посочените магазини. Сега не бих купила нищо примерно от Икеа за домакинството, зашото има по качествени и по хубави неща по евтино на разпродажба в по скъпи магазини но е въпрос на време да различаваш и отделяш хубавото и качественото и да знаеш колко би дала. И дали по това време си там. Може да ти звуча объркано но наистина на първа необходимост си вземи неща,естествено по-големите не можеш. Дано случите на хора да ви посрещнат и дано са отворени-ей това е наи-важното-всичко друго е ала-бала.

# 131
  • Boston, MA
Ники, за децата можеш да вземеш подаръци дрешки - Гап и Джамбуре много добре се посрещат от моите близки, винаги има много красиви неща и в момента има и разпродажба.

Мугел, оценявам какво правите, мисля, че и ние бихме се организирали, но не знам има ли някой да пътува до България за Коледа (не забравяй, че ние сме далеч и не ходим толкова често). Ще измислим нещо да направим празниците на децата по-весели! 

# 132
Ники, за децата можеш да вземеш подаръци дрешки - Гап и Джамбуре много добре се посрещат от моите близки, винаги има много красиви неща и в момента има и разпродажба.

Мугел, оценявам какво правите, мисля, че и ние бихме се организирали, но не знам има ли някой да пътува до България за Коледа (не забравяй, че ние сме далеч и не ходим толкова често). Ще измислим нещо да направим празниците на децата по-весели! 

Ами айде, аз нали съм мама на американче в Б-я, давайте идеи какво да правим и ще се организираме. Аз ще бъда представител на бг-мамма УСА във Варна Simple Smile.

# 133

Сега не бих купила нищо примерно от Икеа за домакинството, зашото има по качествени и по хубави неща по евтино на разпродажба в по скъпи магазини ...

Е, сега да не се обиждаме на Икея Simple Smile не е чак толкова зле.

# 134
Пумпал и аз имам такава снимка, ама далеч не съм толкова красива.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт